NYÅR

Jag befinner mig nu i Norge. Utan min voffsing och utan min älskling. Men det ska nog gå bra ändå för det är nyår och jag har en jättefin klänning och jag är bland älskade kompisar!

ha en bra nyår älskade vänner!


julen är här!

Julkäk..



och julhund!






God jul alla!

Avgifter, utgifter?

Vad heter det egentligen? Såg att jag hade skrivit av gifter i förra inlägget. Skitsamma, avgifter och utgifter innebär ju samma sak. Man pungar ut så in i h-vete med penninger!

En rätt mycig dag har det varit! Jag, Bella och Lennart har varit ute och lekt i snön nån timme så nu ligger dom och sover så gott!


Jag tycker jag känner den underbaa doften av julkola utifrån köket! åååh, kära svärmor är den bästa! Ska dit och snylta lite innan jag sätter klippoteksmaskinen i älsks hår.. :D

Hade!

Long long time ago

Längesen jag var in här. Eller inte så längesen. Längesen jag skrev.

Jul jul jäklans jul. Så jäkla mycket avgifter! Jag gjorde av med heeela min lön från den 25 till 14 dec. Nytt rekord för idiotmig så att säga.

Är i Molkom just i detta nu. Det är så himla skönt att komma hit ibland. Till ett hus som är så inbott av en hel, snossig familj. Drar in doften och känner att jag längtar efter det som en gång var min-. Ska man skriva så? nej de ska man nog ite, det har jag fått lära mig på senare da'r. men ändå.

Det blir ingen spårning denna helgen.. Får nog dra till Charken på ica och köpa blod eller nått så man har något att överhuvudtaget spåra med. Men dock ska de bli väldigt mycket snölek och foton. är det tänkt iaf..

Ha en bra kväll. Erik är fast framför skitfilmen Narnia med sin första nya android mobil. kul å heta Emma Sigurdsson nu. Japp


RSS 2.0