Motivation, mjo..

Hade absolut inte motivation att varken træna eller gå på promenad. Men nær grabben kommer hem då ær det andra bullar..

"Skal du trene idag?"
"nej, orkar inte"
"ok, er du allti sån oppblåst i tryne på mårran??"
"Nej jag ær fet generellt.."

"Skal du på storsentret idag da?"
"NEJ JAG SKA TRÆNA!"

Så enkelt var det. Shopp ivæg och sen extrapass på jobbet i regn och slask. Pengar, tænk pengar!!
 

jag erkänner

En kvällsprommis på en timma och 20 minuter avklarad med min bus.. Svinaktigt kallt, det bet i rumpa och lår och Bella fick is i skägget.. Men skönt nu efteråt, mars i säng så jag inte går och snaskar i kylskåpet.. 
 
 
Herr Winnerbäck och Fröken Horn fick göra mig sällskap på turen. Jag vet att jag väljer det själv men dom två får mig att tänka. Bra ibland, mindre bra andra gånger. Mindre bra denna gång. Behöver inget mer tänkande. Jag saknar en hel del. Vet inte riktigt vad som saknas. Sitter i Mogreina och suktar liksom. Lite stadga kanske? Lite styrsel över mig själv. Lite diciplin

Jag har problem, det erkänner jag. Hallå, det vet jag. (Och jag vill så gärna skriva mer om det! Känslor, tankar osv. Men inte här) Men jag säger inte att jag har en sjukdom, inte förrän en läkare har tittat på mig. Känner jag mig själv rätt så kommer jag inte låta någon läkare se på mig heller (Hej jag heter emma, jag tror på "ensam är stark") Idiotiska beteende men jag tänker inte bli någon patient i detta. Jag klarar av det själv. Än hur långt det går, än hur lång tid det tar.
 
Men en kram till Nicklas som vet det mesta, fattar, stöttar och pratar. Att så lite kan göra så mycket. 
 
 
Detta är väl den egentliga orsaken till mindre bloggande. så tro inte att jag bara har lagt ner allt. jag jobbar på det. 
 

Som nu, ligger i sängen före tolv för att vara pigg i morgon då det är full push på gymet före jobb. =)
Smoothien är laddad. Likaså tonfiskröran. Hejhopp gonatt-snopp

Proppgott!

Helgen har spenderats i Sverige med hotellboende och festande till W.A.S.P! Oförglömlig helg, på flera vis♥
 
 
Och nu är vi tillbaka i Norge, Bellsan och jag. Vaknade upp till två dm snö utanför fönstret. Ingen blir gladare än Bella men helst skulle jag velat vända i dörren. Men a dogsowner's got to do what a dogowner's got to do.. Timmes pulsande i snön, check!
 
 
Promenaden blev följt av en dunderfrukost. Omelett på chorizo, paprika och chilifrukter! Till det en avocado, en klick turkisk och ett glas proviva. Proppmätt! och proppgott!
 
 
Nä ut och sopa och starta bilen. Jobbet väntar, hujeddamig!
 

inte heeeelt säker

...på vad livet går ut på men hittat lite citat :P
 
 
 

 
Känns som om dom säger "Get a grip, Sigurdsson!" Så jaa ? 
Ett kortisinlägg, tröttsom aset.. 
 
Snoosen pappa och syster är här några dagar, Mysmat, mysgodis osv, Kom i säng två inatt, fem vaknar jag av Flemmsson sparkar mig i sidan och säger att "bikkja di gnyr". (Aldrig hänt förr!) Ut med hunden, passar på att ta en cigg. Vaknar igen vid sju av samma orsak. ut igen, gå en liten tur så hon får röra på tarmarna. ( vandrande fisbomb just nu) somnar på soffan, vaknar vid halv åtta. UT igen.. Jag behöver då banne mig inga ungar som håller mig vaken om nätterna. Det fixar F och Bella så bra så! 
Meeen så mycket jag har rört mig idag ändå. 
En timmes morgonspinning efterföljt av en timmes cykeltur i skogen med Bella. 
Och en och en halv timmes pw nu på kvällskvisten. Hur bra är jag ? Framsteg hallå!
Det är ju så himla skönt att gå på kvällarna den här årstiden. inte för varmt, inte för kallt, ingen trafik, musiken ekar och Bella springer lös. Kvalité på ett liv?? :)
 
Dock ligger jag nu i sängen och äter ostkrokar. Jajust de, snoosen är på jobb han, det var därför??
Känns ungefär såhär. FML
 


 

livspaus

tar en paus,tills jag vet va allt går ut på.
 
fridens

træning igen

Sen vecka på jobbet med bara långa pass i spøregn.. Vad ær oddsen? Jag som jæmt har kortpass?
Vill så gærna vara hemma nær Bellsefisen ær hemma nu. Men eftersom snoosen ær sjukskriven så ær hon inte ensam iaf!
I morse gick vi upp tidigt alla tre och åkte till grustagen och lekte med GlenArne och Tell så hundarna fick racea av sig lite. Bra før henne att røra på flæsket nu nær hon skenvalpar. Lægger på sig lika fort som mamma hon :P 
 
 Jobbade till 23 igår, direkt jag kom hem gav vi oss ut på en lång promenad. Jag powerwalkandes, Snoosen cyklandes och Bellsan springandes løs, hon njuter mitt hjærta!

Ikvæll blir det ingen kvællsprommis iaf. Lite mys i soffan innan det blir natten før i morgon drar træningen igång igen efter allt hostande och snorandes Død åt sjukdom!. Morgonskogspromenad først, æta frukost, i med en ny Blue Amp Stack (ælskar nya piller) och ivæg på løpning! Får væl se hur det går! :)
 
 
 
 
 
 

Trista tider, men så mycket kärlek

Idag är en trist dag. Tårarna har runnit men jag har min Bellsefis, min bebis, mitt hjärta, mitt allt som alltid känner på sig när mamma är ledsen och går som en svans efter mig hela tiden. Förstår inte hur ett djur och en människa kan betyda så mycket för varandra. Det finns ingen som älskar mig som hon gör! ♥

Och nu är hon här, hos mig och snoosen. Det har gått bättre än jag trodde med katten! Så himla skönt att det kommer att funka, jag behöver min snutta! 
I morse tog vi en skogstur på en och en halvtimme, bara hon och jag. Hon är ju dock lite hjärndöd nu när hon är skendräktig men det gör inget :P
 
 
Snoosen är go och bjuder på bio och mat ikväll han. Taken 2. Skönt att få något annat att tänka på och bara ha mys!
 

Att man aldrig lär sig!

Ibland händer det att jag tar föööör mycket prewprkout än vad jag klarar av och tål. Börjar alltid dagen med Celsius, 30 minuter innan träningen blir det en HEAT. Och när jag letade efter mina hörlurar fann jag en röd och gul tablett som jag har fått från bodypower för muskelpump, ett smakprov bara. Hade helt glömt bort att jag hade den. Hade även inte en tanke på att jag hade en Celsius och HEAT i magen heller. Smart att ta allt det på tom mage? Kom till gymet och skakade som ett löv. Kroppen svettades, men invändigt frös jag. Benen kändes som om jag redan hade dödat dom. Trött jag blir. 
Mn jag fick piska ur rumpan lite innan jag gav upp och la mig i solariet

Väl hemma var jag tvungen att fylla på med lite mat. Huvudet snurrar än.  Blev snabb och god dietpizza igen. Går på 15 minuter ca.
 
Ett tortillabröd
1 msk tomatsås
Täck brödet med kryddad, förstekt älgfärs.
Strimla över lite ost
Toppa med några räkor och oregano

Öööh, jag dör! 
 
Snabbdusch och packning innan det är dags för lite kvällsjobb! Hej hopp!

Så jääävla sliten!

Är helt ur balans kroppsmässigt! ( huvudmässigt oxå för den delen, helt tom ) Hatar dethär med förkylning, Det tar ju sån satans tid innan jag blir helt frisk! Men idag ska jag till gymmet för första gången på en vecka eller nått. Lyfta lite, gå lite. Tills hostattackerna. Sen ska jag nog unna mig litte grillat.. I solariet =)
 
 
 


Fasen, träningen gick ju så himla bra där åsså PANG så blir jag sjuk. Att det alltid ska smälla till när man ligger på topp. Sen gick snoosen på en veckan ledigt i samband att jag ligger vid teven. Alkohol och junkfood - och med min karaktär så är det som dömt att det ska gå åt helvete :P Positiva positiva jag! 

Sista jobbpasset väntar ikväll. Hem och packa ( samla ihop och panta alla Celsius och Pepsi MAX burkar ) och fredag morgon är det en dagstur till Svedala.. Hämta ut proteinbutikenpaket, hälsa på pappa,( få älgkött ) hämta Bellsefisen som äntligen ska få komma med mamma till Norge och sist men inte minst, fira älskade syster och systerdotter. Fasen, måste köpa presenter! Har även beställt tre liter risgrynsgröt av mamma som jag får  med mig. Mammsen är bra att ha ibland, hon ♥
 
 
 
 
Nepp matlåda till jobbet, älgfärs och couscous. Ah jojo. Ha en fin strålande torsdag. Jag mår bra, jag är lycklig, jag har det förjäkla bra om dagen. ♥

förändring, igen ?

Lördag morgon var det jag skrev sist va ? Att det skulle bli ändring, att jag började dagen med Celsius, HEAT och morgonpromenad? Jo det gjorde jag oxå, men någon ändring blev det inte. Rejäl spontanfylla på kvällen.. Heja mig.
 
Alltså riktigt bakfull igår. Men ändå tog jag min hostande käft ut på en timmes promenad. Mest  för att rensa skallen och få lite luft..

Men nu då, nu är det faktiskt måndag morgon. Då ÄR det faktiskt dags för förändring. Idag började jag oxå dagen med Celsius, HEAT och morgonpromenad. Följt av en kom igång-frukost. Lättfil med proteinpulver (blir ju som jordgubb/choklad yoghurt) och massa blåbär. Done! Duktig? Eller hur :P

Ska städas lite efter helgen sen är det dags att jobba lite igen.. 5 timarspass idag, hoppas dock på övertid. Om den där magen som har börjat krångla igen, håller med.. 
Och matlådan är med, broccolimos med alaskan pollock! 
 
 
 
 
 

nu får det bli ändring

åh, det blir så mycket drickande när Flemming är ledig. Orkar inte, vill inte egentligen,vet inte varför jag gör det men.. Får bli slut på detta nu. Vi kom i säng halv sju, klockan är nu tjugo över tolv. Solen skiner, jag har intagit en kopp te och en Heat - det är dags för morgonpromenad...
 

Ack så sjuk jag är!

Kom i säng vid halv två igår, sov till två idag. Låg i sängen till tre, frukost vid halv fyra. Fyfabian så sjuk jag är! Men de kanske behövs för att jag ska ta det lite lugnt ibland? Men fyfan så tråkigt, När jag var liten tyckte jag om att vara sjuk, då fick man anledning att ligga  i soffan, se på tvn, mamma servade med diverse gosaker och man slapp skolan. Nu hatar jag det, jag vill inte ligga still. Inte för att jag gör det heller men jag vill ha energin tillbaka! 


Men tillsvidare får jag ligga här tills jag blir frisk antar jag! :(
 
 

staaaaackars

kände mig sliten redan på jobb igår, och när jag kom hem från jobbet och tog en varm dusch och tänkte lägga mig på soffan resten av dagen (det är inte ofta jag slappar på soffan en hel dag ) slog det till ordentligt. Näsan blev helt igentäppt, febern slog in och hostan gav sig aldrig. Inte nog med det åkte snoosen på jobb så jag fick klara mig alldeles själv

Många koppar te, fil och bär, popcorn osv. sömn från 17 - 01, behövdes nog. Sen kom han hem och mös lite, tog en varm dusch till, la oss i sängen, satte på en film och somnade.. Jag vet att jag klagar på vuxna karlar som är förkylda, det är ju jordens undergång och ett jäkla tjöt. Men ingen är banne mig ynkligare än mig när jag är sjuk! 
 
 
Så jag blir hemma idag, i morgon, leddig tills på måndag. Mycket te och chili blir!

Fridag - kaloriunderskott

Känslan av att vakna upp utvilad, brevid den man tycker om och bara ligga och dra sig och stryka på ryggen och gosa är den bästa känslan som finns. ♥
Och det blir inte sämre utav en mysfrukost framför teven med tända ljus och varm oboy i höstregnet :)
 
 
Gårdagens försök till pass blev väl inte sådär jättelyckat.. Jag fullförde 30 minuter av intervaller, lite ben och mage men sen fick det vara nog. 6 dagar av 8 av jobb sätter sina spår. Skulle nog inte ha tränat överhuvudtaget då jag vaknade upp med rätt sårig hals i morse.. 

Jag får helt enkelt nöja mig med många koppar te, strepsil och lite "hemmaträning" ;)

Snoosen har åkt till jobbet han, och jag ska få tummen ur, dricka upp min Celsius och försöka ta tag i städande, tvättande och diskande innan Madelene kommer på sen lunch,laxsallad ( får inte ligga på för högt kaloriintag när jag är ledig heller :P ) och en promenad :)
 
 
 

Life of Sigurdsson

Extrapass, check.. Exraklirr check... Men my gadd vad skönt det ska bli och få vara ledig i morgon! 

Ensam hemma idag med då han är på jobb dendär jag bor med :P lite städning, lite big bang theory, lite bloggläsande, lite Celsius, lite HEAT åsså är det träning sen. ska löpa, löpa utav helvete! och sen helvetes mycket styrka.. Ska även testa min Jacked 3D igen, kolla om min imunitet har gått över. Isf lär det bli ett JÄVLA tryck! Åh, taggad, måste nog bege mig! :D :D 
 
Life of Sigurdsson it is!

RSS 2.0