Börja hårt, avsluta hårdare

Ja, ni har rätt. Det är enklare att trycka i sig en pizza istället för att springa på löpbandet. Det är enklare att säga "jag skiter i dethär, jag ger upp" än att säga "nu jävlar, jag klarar av dethär!" Så vet ni vad? Jag tänker inte sitta här och berätta för er dag efter dag att ni klarar av det, om ni inte tror på det själva. För isåfall kommer ni inte klara det. Det är dagens sanning.  Ni behöver göra detta för er egen skull, men om ni inte vill det tillräckligt mycket, kommer ni banne mig inte uppnå det heller. Så ta den enkla vägen ut, fortsätt att vara osund, fortsätt gå upp i vikt. Ni kommer väl ändå inte inse att det är ni själva som skadas av det.
Jag säger inte att det kommer bli lätt, men jag säger att det kommer vara värt det!

Get fit or die trying!




Yesbox,
jag hade ett jävla underbart, härligt svettdrypande pass på gymmet ikväll. Märks det?:P
Träffade Goa Anna som frågade om jag kunde hjälpa henne att träna. OM jag gjorde!
Jag körde stenhårda intervaller på bandet en halvtimme sen köttade vi igenom hela kroppen, stackars Anna. Hon kommer beklaga sig över sin onda kropp i flera dagar nu. Och vi som ska på spinning i morgon. Moahahha. Jag är inne i ett flow nu med min träning, och jag älskar det!

"Börja hårt, avsluta hårdare"

Lediga dagar, så underbart

Det vart en dunerhärlig promenad med massa bus och gos i snön! Hjärtat ligger och sover gott på mina ben i detta nu ♥
Ätit min matlåda på biff och stekt zuccini oxå, det är en väldigt skön känsla i kroppen när man lever lite sundare! ;)






Nu ska vi koose oss i soffan tills det blir gymmet! Ska försöka dra med Hanna som sover till 13 och ligger och äter gelébjörnar, riskakor och iste. Skulle antagligen göra henne gott!
Ska även leta lite tatueringinspiration. Har ju bokat in en tatueringstid lagom till att jag åker till Sverige nästa gång, kanske är bra att veta vad man ska göra. Vem vet, ja kanske gör två?! Vet inte än men jag har en otrolig gaddningsabstinens nu så jag måste få det gjort! :D


Den jag har redan


Också kommer det kanske en koosepos ikväll och gosar lite!:)
 Älskar lediga dagar!

Stressar ner - Sommaren kom och ta mig


Jag tror jag börjar blir friskare i magen. Har absolut inte lika ont och varför vet jag inte, läkarna har ju inte gjort något annat än att säga åt mig att stressa ner och äta bättre så skulle även magen bli bättre. Vet inte om jag har gjort varken det ena eller det andra sådär helhjärtat men jag är ju bättre iallafall, och det är ju det som är huvudsaken! :)

Nu är jag ledig i två dagar och det ska spenderas med sömn, goss och träning, inget annat! Låter inte det som att stressa ner?? ;) Kroppen har äntligen börjat sammarbeta, minskar i omfång och musklerna har börjat jobba igen. Ibland är det bra att inte ha några pangar att köpa gott för! Jag ska försöka snabba på min sockeravvänjning nu innan vi får lönen, annars kan det bli tufft att hålla sig i schack. Har jag nämnt att jag har förmodligen Sveriges (och norges) sämsta självdiciplin!?



Jag har en hund som står och tittar ut genom fönstret och piper så jag ska väl hälla i mig det sista av Celsiusen och dra på mig täckbyxorna och ut i skogen. Det är -7 ute och 13 inne(!) Är så jäkla trött på vintern så jag kan spy på den! Låg och fantiserade om till sommaren när vi har nya huset. Gå ut på den solvarma balkongen i shorts och bikiniöverdel och ta en cigg samtidigt som musiken ekar! Men för att jag ska kunna gå i bikini så ska här jobbas!



Några centimeter sedan


Pain is tmporary, glory is forever

Jessheims mästerkock!

Ett helt underbart gympass idag!

Pw 10 min
Löpning 15 min
Situps på Bosuboll 50x3
Latsdrag 15x3
Benböj 10x4
Och en 20a i solariumet!

Jag kommer förmodligen bli beroenda av Celsius om jag inte redan är det. Det är helt sjukt hur man kan få så himla mycket energi! Jag kan säga att jag skulle aldrig orka en halvtimme på löpbandet utan dom. Och jag klagar verkligen inte! =D






Väl hemma satte jag igång med matlagningen.
Älgfärsbiffar, mozzarella, turkisk yoghurt och stekt zuccis och paprika!
Förstår inte varför jag inte lagat mat oftare för jag är faktiskt kung på det! Enligt mina egna smaklökar då förstås! ;)

Nu ska jag ta med Bella in i duschen och tvätta av oss båda, gissar på att vi luktar ungefär lika illa :P
Sen är det natten för en tidig vakt i morgon igen. Gissar på antingen ingen sömn eller försover mig tre timmar:S

Den dagen, den sorgen! Natti folkens!

Nya livet - Ingen återvändo!

Ja, vi åt på Mongoliskt på lördagen, ja vi gick ut på lördagen, ja vi delade på en nachotallrik på krogen på lördagen, ja vi åkte till McDonalds efter krogen. Förstå panikkänslan söndag morgon?!

Igår åkte vi tillbaka till Norge äntligen. Köpte alla cigg och allt som jag var tvungen att ha med till Norgefolket och sen spenderade jag resten på bara nyttigt. Zucchini, kvarg, paprika, keso, turkisk youghurt osv osv. Det enda lite mindre nyttiga jag köpte var en korv risgrynsgröt och nu har jag kvar 9 kronor på mitt kort tills den 6e så jag har liksom inget annat val än att äta bra! Hhihi!

Jag har precis jobbat en tidig vakt. 5.15 - 12.00. Och ni vet ju vad de betyder, ingen sömn överhuvudtaget. Och idag ska jag träna banne mig! Men känner att orken är inte riktigt på topp. Så jag har precis slängt i mig en tallrik med Keso och tonfisk med lite majonäs nu innan min och Bellas powernap. Det är 13 grader inne i huset så vi ligger och snossar under täcket och kollar på Äntligen Hemma!

Sen ska det kastas i Celsius, upp på löpbandet och sist men inte minst, KÖTTA VIKTER!
Im, back and you know it! ;)


Och förhoppningsvis kommer Nicklas sen med nya BODY! Det kan inte bli så mycket bättre måndag än såhär! :)


Träningssug på kvällkvisten

Har kommit på mig själv att jag tar röktillfällena till vara. Står i stjärnan, gör utfallsteg, små lätta benböj. Då mår man mycket bättre har ja märkt! Haha, fick ett jäkla träningssug såhär på kvällkvisten efter tacos, öl och The voice Sverige. Brukar inte titta så mycket på sånna program men blev jäkla taggad när de sjöng Dead Ringer For Love med Meatloaf och Cheer! Det är nog riktig musik som fattas i mitt liv just nu, för jäklar vilken energi jag fick av det! Så i morgon kör vi, jag, Hanna och Fia går på rocknight i morgon. Lack, nit och klack så är kvällen räddad! :D

Behöver jag fortfarande tala om för er att jag älskar mitt liv? ;D
Ungefär något sånthär, kanske dra ner lite på sminket ;)

Fredagsmys-taco och pilz

Läkarbesöket gick inget vidare. cystan är borta men jag har fortsatt lika ont... Så nu blir det remiss till tarm/infektionskliniken! Suck, att det aldrig kan va bra heller!!

Det blev en tung skogspromenad med Fias päron och hundarna när jag kom hem. De går tungt nu när jag är så stor.. :( I morgon ska ja gå upp i tid, slänga i mig en ripped fuel x5 och ta samma tur igen. Det är riktiga mördarbackar på den turen alltså! Också får det bli en tur ner i gymmet innan jag och Fia ska äta Mongolisk buffe! Gud vad gott!

Men idag är det fredag på Åsen och det betyder taco och en pils framför teven. Första fredagen på länge som jag inte är ut, det känns faktiskt väldigt välbehövligt! Längtar dock redan tillbaka till Norge men det är bara två dagar kvar nu, härliga dagar förhoppningsvis!




Ser förjävlig ut, därav bilden... Hihi, ha en bra, kul och mysig fredagkväll alla ni som ska ut eller myser! :)

Säger upp mig från magen - livrädd!

Skogsturen till pappa var underbar. Kände nästan ingenting i magen och traskade på så bra det gick. Det var så skönt att få sitta och prata av sig lite med pappsen. Dock började magen spänna sig och värka så jag fick ringa efter Pappa P så han fick komma och hämta mig och doggarna. Det blev en tung promenad på ca en halvtimme iallafall, inte dåligt det för att vara i mitt tillstånd!
Uuuäääk, mår illa när jag ser att magen bara växer och växer, kan inte ens dra in den längre. Här med säger jag upp mig från min mage, jag hittar en annan mage. Jag tänker inte ta denhär skiten mer...

Gissar på att jag kommer få en sjukskrivning igen, och då får jag stanna i Sverige tills dom gör dendär förbeenade operationen, hoppas det blir på måndag så jag får åka tillbaka till Norge så fort som möjligt!
Visst, det är ganska så underbart att komma "hemöver" till Svedala, få gå i skogen, va ute med alla hundarna och stå och gosa med hästarna och höra på det goa ljudet från när dom tuggar sitt hö. Men Norge är mitt hem nu, det är det jag trivs bäst! ;D
Jag och lillebror har haft myskväll med filmmys! ♥
Bävar mig för i morgon, jag är griserädd men jag måste få dethär överstökat nu!

Sverige, aldrig någon vila..

Guuud, vad magen värker idag! Står rätt ut gör den också. börjar bli lite lätt orolig :/ Får svar i morgon.

Eftersom vi inte har någon tvättmaskin i Norge så tog jag med två stoooora kassar med tvätt som jag har tillbringat morgonen med. Nu är det bara sista som ligger i tumlaren så är en uppgift klar. 765486 to go!
Det är banne mig ingen vila när man kommer till Sverige, antingen ska man tvätta, handla, åka kors och tvärs över hela sverige för att hälsa på folk, doktorn, tandläkaren, banken, pappersarbete m.m. Ska göra det mesta möjliga denna gången så ja slipper nästa gång :)

Tar en liten break och drar på mig jaktkläderna, tar med mig hundarna, traskar genom skogen och hälsar på pappa! Eftersom jag inte kommer att åka hem alls lika mycket så får man ju passa på när man äntligen har tid! Men det blir inte mycket än en promenad (well, en jobbig sådan) eftersom jag har sån grym träningsvärk i mage, rygg och rumpa! Jisses! Jag har funnit min nya rumpövning! Gillas! :) 
Jag hade tänkt att gå ner i källaren och lyfta
lite på lillebrors gym annars men icke, får bli lite lätt i morgon ;)
Vi fick huset förresten! Flyttar in första mars! Hela min dag lystes upp när de ringde och berättade! Har redan börjat fantisera om mitt nya hem. Eget rum, dörr. Och alla sena sommarkvällar på vår fina veranda med grillen på max! Underbart! :)

Love doesn't need handles - morgonpromenad!

Les mills motivationsord gillas skarpt! Love doesn't need any handles - så sant som det är sagt!
Därför drog jag i mig en kopp grönt te innan jag och Bellsan gick ut på en morgonpromenad i det fina vädret. Hon älskar verkligen snön den tjejen! ♥







Så nu har jag tryckt i mig en tallrik havregrynsgröt med några skopor proteinpulver - Namnamn!
Ska slänga mig i duschen innan veckans sista jobbpass före jag drar till Svedala i fyra dagar. Är inte så värst sugen på det egentligen men jag måste verkligen till doktorn nu sen fixa massa pappersarbete! Ska bli skönt att vara ledig i några dagar, bara ta det lugnt och vara ute i snön med hundarna!♥ 




Camillla tänkte beställa hem några nya fettförbrännare/prestationshöjare/uppiggande (kalla de va ni vill) nu i veckan och frågade om jag också ville ha. Stacker 4. Det verkar på recensionerna som om det är bra och man verkligen får en kick av dom. 4 av 5 stjärnor! Så efter operationen ska jag nog börja ta dom, se om dom funkar. Sammen med Celsiusen. Hohooo, rattibangbang, hej här kommer det att gå! =)


Celsius - Guds Gåva

Så sant som det är skrivet. Celsius måste vara den bästa uppfunna drycken detta årtionde! Jädrar anåda vilket tryck det var på gymmet i morse. Först en tjugo minuters löptur på bandet (!) och sen bara kötta mage, ben och rygg! Det kommer nog kännas rejält i rygg och baksida lår i morgon, det var som det rök om musklerna! Underbar känsla, lycklig tjej :)

Magen värker givetvis lika mycket som igår, om inte mer men jag kände inget speciellt när jag tränade så det gick nog bra ändå. Jag vet att det nog inte är så smart men jag är tvungen, jag får banne mig krupp!


På måndag får vi reda på om vi får nya huset! Ett eget rum, badkar, dusch, tre öppna spisar, stor balkong, fast utomhus grill och kolla de här, de bästa EGEN INGÅNG TILL MITT RUM! Åh, jag hoppas hoppas hoppas, det skulle vara så välbehövligt just nu. Lite positivt bland all negativitet och smärta!



Åh, vad jag längtar efter sommaren!


Nu ska jag ta mig en kopp grönt te och en cigg innan jag tar kvällen framför teven. Har precis haft en liten allergisk reaktion efter att ha smakat på Fia och Hannas fruktsallad... Som innehöll KIWI!
Stod ute och skopade snö i halsen, gläsh!
Typiskt att man ska vara så jäkla glupsk jämt!


Fullproppad med inspiration!

God Morgon!
Som vanligt ställde jag klockan på 09.00 och som vanligt vaknade jag 11.00! Det blir lite tajt om tid! Sveper i mig en kopp grönt Te, går ut med Bellsan, sveper i mig en Celsius, åker till gymmet, duschar och åker och jobbar.
Alltså kan jag inte sitta här!








Jag låg och läste träningsbloggar tills klockan fyra i morse så nu är jag fulltankad med inspiration!

Fan för en dag!

Det blev inte någon värst lång och rask promenad med Bella i morse. Kom två km, lät henne springa av sig på åkern sen fick jag vända hem igen. Vred mig i smärtor och tårar hela eftermiddagen. Jag är inte den som tar smärtstillande rakt upp och ner utan det ska gå riktigt långt innan jag ska svälja en tablett. Men jag fick nog, jag vände upp och ner på hela rummet för att få tag i mina tunga smärtstillande. Sen kunde jag åka på jobb medans hjärnan flöt runt i sin egen gröt där inne.

Svälld som fasen



Men i morgon ska jag ta en tablett direkt jag vaknar för Fia har lovat att vi ska åka till gymmet! :)
Tungt ben, rygg och mag-pass! Tungt som attan innan man åker över gränsen!
Det ska bli fruktansvärt skönt, ska även svepa i mig en celsius innan så jag kan försöka mig på en löptur på bandet! Hoppas Hoppas!

I morgon ska vi kolla på ett femrums-hus! Hoppas vi får det, då ska alla äntligen få ett eget rum! Så kan man ha folk hemma utan att man trampar ner varandra!  Koselig da! =D


Träning och matinspiration ska nu sökas innan natten!




Åskväder och slapptaskar

Lite dåliga humör i huset idag tycker jag. Kanske dags att spendera lite time alone. MEn ja ja skaaa, va int så jävla sur!


Det blev inget gym, nej. Fia ville inte gymma innan jobb och Hanna hade ingen lust att träna överhuvudtaget. Slapptaskar!
Och eftersom handbromsen fortfarande sitter fast så har ja ingen bil... Kul!
Så det blir en Celsius och en ripped fuel x5 och ut på min och Fias runda i skogen med Bellsefisen! Sen jobb.


Någon som vet hur man får lös en frusen handbroms förresten? När man inte har något garage??!
Ha en fin måndag :)






Ååååh, jag vill ha den rumpan!

Dagsformen

HAHAHHAHA nä, de dröjer innan ni i får se på nån dagsformbild iaf! idag är den värdelös. Magen bara fortsätter att svälla och idag gör det ondast hittils! Om det bara kunde bli fredag så man kan boka operationstid! Jag är ruggit trött på denhär smärtan alltså. Idag har det gjort fruktansvärt ont och jobba! Speciellt när man sitter i såhär små flyg! :P




Jag har inte ett öre kvar på mina konton nu, inte till några ciggaretter, inte till någon mat. Och just ikväll blev jag himla sugen på stekt zucchini och min underbara köttfärssås! På onsdag ska jag åka till Sverige, då ska jag låna pengar så ska jag enbart köpa med mig nyttig bra mat. Efter operationen är det stenhårt igen!

Men nu är det natten för i morgon väntar ett gympass och några timmars jobb!

Gonatt mina älsklingar!

Nattätande

Jag som aldrig äter kolhyderater om det inte är en grov macka sitter och vräker i mig ris så det står härliga till! Innan jag ska sova!  Ris och Ketchup är jäkligt underskattat alltså. Vilken tur att Fia tappade rispaketet i kastrullen när hon lagade mat förut, så jag har något att smaska på när natthungern gör sig påmind! Eller inte! Kanske bäst att ta natten så man inte känner av den.

Fia är snäll och lånar ut bilen i morgon så jag ska få träna lite. Skjutsar henne till jobbet, morgonpromenad, gröt, gymmet, sola, sova, promenad KALAS! Firmafest med jobbet i morgon! Skulle ju varit roligare om jag inte jobbade på söndag! Men men!





Träningsvärk av celsius

Det blev lite mer sömn än vad det var tänkt (dock behövs det mer) jag vaknade inte av mina alarm så det blev ingen tidig morgoncardio. Så nu när klockan är snart 14 (!) så sveper jag en celsius och drar med Fisen och Bella på en skogspromenad i snöfluffset. Riktigt kallt idag men skapligt fint väder ändå. Nästa helg ska ja hämta mina täckbyxor bannemig!!
Det är så jäkla underbart att ha tvådagarsledigt så herregud!


Lite lätt sliten och trött



Och jag hade rätt. Idag förbannar vi oss över våra onda och värkande ben! Men på något sätt gillar jag det, älskar smärtan och känslan när man riktig känner vad man har gjort! Men det kanske inte är så kul när det är i precis hela kroppen? ;) Men vad gör det om 100 år? Den kicken jag fick av celsiusen igår peppar mig att åka till gymmet och springa sen! Klarar inte springa ute nu när det är så kallt!

Ha en fortsatt fin dag!

Boxing igen?

Ja guuud vad jag är sugen på att ta upp boxningen igen! Det har jag varit länge från och till och ikväll känner jag ett såntdär riktigt sug efter sparrandet och att få nagga någon i ansiktet lite lätt för att sen ta ut sig till max i slutet av träningen! Så jäkla underbar känsla! Ikväll är det Thiago "the Pitbull" Alves som ger mig inspirationen. Jag vet att han är MMAare men jag har youtubat lite filmer och han är ju helt grym. 18-8-0. Alltså 18 vunna, 8 förlorade och 0 oavgjorda,




Jag har frågat lite folk runtomkring och även googlat lite men jag finner inget träningsställe nära Jessheim. Det enda som finns är väl i Oslo tänker jag. Och där är det väl svindyrt att få vara med! :( Får kanske nöja mig med Elixias boxningsklass två ggr i veckan, men jag vill ju ha riktig boxing!

Om det är någon som vet något så kan den ju hojta! Jag tar natten nu, i morgon är det en jäkla träningsdag efter att kvällens tvsällskap gjorde så jag nästan ramlade ihop av gråt..  Tack för de, kärring!

Bra dag med inspiration!

Mycket bra dag idag! Jobb från 5.30 - 15 sen drog jag med Fia till gymmet och jag pumpa fan ur henne. (och mig själv, vi kommer nog förbanna oss båda två i morgon) Vi åkte direkt efter jobbet då det brukar bli att man lägger sig på soffan i "5 minuter" när man kommer hem. Men bara att de 5 minuterna brukar bli att man slumrar sisådär 2 timmar.

Idag kände jag verkligen att Celsiusen verkar! Jag hann springa på bandet i fem minuter innan energin sprutade lös i benen! Synd bara att jag har så jäkla ont i tuttarna, annars hade jag sprungit mer än vad jag gjorde! Men de verkar sannerligen! :)




Och jag måste nog vara världens bästa PT till Fia.

-Kom igen nu, Fia! Gör du 3x20 så bjuder jag dig på räkor!
-Men jag orkar inte!
-DU ORKAR VISST! (höjd röst)
-Näääe, de gör ont!
-Du, jag ska äta räkor själv ikväll, jag ska mumsa som fan precis framför näsan på dig!

Klarade hon det? Klart hon gjorde! Hon är mör i precis hela kroppen men hon klarade det! :)
Så nu är vi nyduschade och har precis ätit ett kilo räkor med vitlöksbröd. Med gott samvete!



I morgon är jag äntligen ledig och jag ska få låna Fias bil hela dagen. Så det blir någon morgonpromenad med Bellsan i det förhoppningsvis fina vädret och sen en tur till gymmet med Hanna. Mest för att hon ska få träna lite, jag kan nog knappt ta mig ur sängen i morgon om jag känner min kropp rätt. Men jag gillart! :D



P!nk, min absolut första stora inspirationskälla inom träningen, GUD SÅ SNYGG!♥

Något är ju bättre än inget!

I morse gick jag upp 04.20 för att gå ut på en powerwalk med Bellsan innan jobbet. Har för dåligt samvete för både min kropp och min hund efter denna veckan så det var bara att masa sig upp. Dock blev det ingen PW utan en halvtimmes bus och lek i snön på åkern utanför. I djup snö så lite träning blev det iaf, det kändes i vaderna kan jag lova! Sen vart det nio timmars jobb och i morse packade jag väskan med träningsgrejer och tvingade mig själv iväg till gymmet efter jobbet. Åh, vad skönt det var. Jag träffade min PT och massor av folk från jobbet så det blev lite socialt också! Så jag körde igenom hela kroppen innan jag åkte hem och stekte lite lax. Jag har så fruktansvärt ont i cystan idag så det vart inte så effektivt som jag hade hoppats på men lite är ju bättre än inget! Men motivationen tryter ett par hack när man vet vad man ätit och när man börjar se att lovehandelsen börjar få tillbaka sin äckliga form igen. Usch 


Jag längtar  tills dendär operationen är över och man får börja ta i ordentligt igen! Men ändå inte, usch vad rädd jag är..



Googlar lite thinspo och träningsinspiration innan jag somnar, i morgon är det tidigt jobb igen..! Bara en dag kvar sen är det tvådagar ledigt till julfesten, gleder meg :D









Nomnomnom att se ut så!


Crawings efter daimchoklad!

Vet inte vad det är med mig riktigt. Ända sen i söndags har jag ätit godis varje dag och mer mat än vad jag brukar äta. Nått är fel, jag brukar äta högst ett mål om dagen om ens det, (annars är det bara protteshakes, kvarg och tonfisk) Nu är jag konstant hungrig och smiter iväg och köper korv, pommes och godis. Och brösten ömmar så fort de gungar lite..Och cystan i magen sprängs snart känns de som. Får se vad dom säger hos fabro doktorn till veckan, blir bara mer och mer nervös. Snart är det ju operation..

Och ångesten stiger mer och mer för det jag äter, och jag är alldeles för trött för att orka röra på mig. Jag däckar i soffan direkt jag kommer hem från jobbet, stackars Bella. Igår bestämde jag mig dock för att löpa hem, men mina benhinnor och hålfötter pallade bara de första femhundra metrarna. Vilken skräll va? Men det blev en 45 minuters powerwalk iaf :D Får försöka göra samma i morgon om det inte är för kallt :) Tuttarna ska ju sluta dö oxå :S






Nu ska ja dö en sväng i soffan så jag orkar upp i ottan. Hoppas jag orkar upp på en promenad, mest för Bellas skull.. KAn nog vara världens sämsta matte just nu! ♥




Förbjuden

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten

O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat
Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
här sitter jag och baddar såren med salt
det går åt helvete med allt
Lars Winnerbäck♥


Jag gör det igen. Jag kan inte förstå varför allt som ska vara så förbjudet skriker "KOM" till mig. Det är så  förbjudet och alldeles fel och då blir det automatiskt så spännande och kul!
Jag vet att det är fel, jag har nog inget hjärta, för jäklar va jag älskar det jag gör (?)

Jag är störd i huvet, Bella är här. Ut på tur.



Ågrendag!



Igår var det min tur att bli wasted. Den där jäkla David som har introducerat mig för fishermans friend-shotsen. Sjukligt goda och sjukligt farliga. Jag som inte kan shota överhuvudtaget dricker dedär små jäklarna som saft! Vilket resulterade i att Omar, Darmin och Hanna sprang runt en timme och letade efter mig. Och när de väl fann mig fick de dras med mina aggroproblem. ÄCKLIGA POLACKJÄVLAR!! Jag SKA ha hamburgare, NEEEEEJ!  Hahah!

Och Idag har varit en ågrendag utan dess like. Inte nog med att jag har gått och berättat för folk något som jag verkligen inte får säga, inte nog med att jag somnade på toaletten, idag har mitt kostintag bestått av McDonalds, godis och chipsÅgren, jotack! Fyfan, jag längtar tills jag blir 30, då det inte är lika kul att gå ut varje helg så man ska bli så bakis och ha ett sötsug utan dess like!


Men idag kommer min Bella tillbaka till Norgeland! Det får bli en riktig promenad med fröken innan det är dags att knyta sig, i morgon börjar ju allvaret... Uhuhuu

Ut i dimman, vilken skräll

Vilken dag! Jag har alltid en tendens att somna vid femtiden på morgonkvisten för att sedan vakna vid 12 halv ett! Hela dagen går ju till spillo! Men men, knäppte en celsius direkt jag steg upp och sen vart det en rask promenad på 30 minuter innan jag och Hanna drog in till Jessheim och shoppade och jag bjöd henne på finmiddag! Någon Zumba blev det då inte efterom vi givetvis ska ut ikväll. Vilken skräll va? Så nu ligger vi och koosar oss i soffan med ett vinglas, några cigg och glor på Grease innan vi ska göra oss i ordning och pynta oss.
- Så pen och sexy du hva idag, Emma! Har du pynta deg?
- Vadå pynta, tror du jag är en jävla gran eller!?
Även fast jag vart här i snart 8 månader har jag inte riktigt begrepp över alla norska ord! :P

Så vi ses väl i dimman ikväll? Ida körer :D


Koosekväll fredag den 13e!

Jag har varit ute alldeles för mycket den senaste tiden så ikväll eftersom jag är ensam hemma bestämde jag mig för att ta det lugnt! Lagat lite mat, sett på lite film. Tagit promenad och haft det gott och fick mig en stor godispåse till nästa film, Sex and the City 2! Vet inte riktigt om jag har fötjänat detta men jag behövde det, ikväll är min slappkväll och jag ska koose mig genom den hela vägen! :)


Om jag behövde den där jäkla godispåsen vette fan, lie lätt ångest nu men gott var det!

Plöjer mig igenom träningsblogg efter träningssajt samtidigt som jag äter daim-snacks, dubbelmoral! :D

I morgon ska jag dra upp i ottan på en promenad, sen ska jag ta med Hanna på ett Zumba-pass innan jag ska bjuda henne på Egon, stackarn måste ju ha de lite lyx nu när hon är så pank! Är inte jag världens bästa vän så säg! :) En helg med bara oss!♥


Ha en fin och skön fredag den trettonde, för de har jag haft hittils!


Vaknar upp med träningsvärk!

Herrejesus! Det kändes att jag inte har tränat sen i början av december när jag vaknade i morse..! Det värker i hela kroppen. Okej, jag körde lite mer än bara mage och biceps. Axlar, ben, rumpa och rygg. Å herregud säger jag bara.. Men som jag sa, det ska bli ändring. Direkt jag vaknade gick jag upp i köket och knäppte en Celsius som jag nu sitter och slörprar på till The proposal!
Snön vräker ner ute så det blir att klä sig varmt sen. Hatar att gå i snöblåsten men har jag sagt att jag ska så ska jag!

Så först lite bloggläsandes, ni vet väl mina inspirationskällor? ;) Och sen ut och knata så fötterna blöder! :D

HA en bra dag allihop! De ska ja försöka ha..



Jag kan nog vara den vandrande BetterBodies-reklamdockan!
Jag älskar deras kläder! Så mycket att jag faktiskt beställde ett par till sånna svindyra byxor. Så nu har jag ett par svarta och ett par grå :)


Long time no see

Jag har haft fullt upp här med att njuta av livet, jobba, mysa, festa och umgås med älsklingar att jag helt glömt bort bloggen och träningen.. Eller helt glömt bort har jag väl inte. Jag har fortfarande tänkt på det men mått så jävla bra att jag inte har haft något behov av det, visst har jag saknat det men jag har bara lagt det åt sidan ett tag. Och nu kommer suget tillbaka när jag vaknar upp med feber!
Visst är det jobbigt när jag skriver om att jag mår så bra hela tiden?? :P



Så idag har jag varit hemma från jobbet och slappat. En liten uppfriskande promenad i solen och sen legat i sängen och läst nya BODY och fitness magazine! Fick ny motivation så jag drog med Hanna till gymet och lät henne slita lite. Körde själv lite biceps och mage och låg en 20a i solariumet. Ja vet att jag inte borde men jag tog en alvedon och tog det väldigt väldiiiigt lugnt. Så det gjorde nog inte så mycket, de spörs i morgon.

Och nu är det ännu mer motivation som gäller. Biggest Loser Sverige tillsammans med en tallrik broccolimos och tre skivr torsk! Jag har inte lagat mat på evigheter då jag bara har levt på proteinshakes och kvarg (och öl?)
Jag har sagt det förr och jag säger det igen, nu ska de bli ändring ;)




Har märkt att det är exakt 123 stycken läsare om dagen när jag inte skriver något, ungefär 300 när jag gör det. Undrar bara vilka de 123 läsarna som är inne varje dag är. Ni säger ju ingenting! :P 

Nu ska de kureras med film och glass!
Ha en fortsatt fin kväll allesammen :D
 

Ett underart, helt okej liv

Nyår var helt galet ku. Marvelous! Jag träffade hur många som helst från "småskolan". Det kramades och nyårspussades och önskades gott nytt år så det stod härliga till. Jag och Madelene lämnade kalaset vid halv sju på morgonen, fick poliseskort sista biten hem, mumsade en falukorvsring och somnade tjugo över sju! En helt underbart, helt okej helg!
Madelene följde med hem till Norge på söndagen. Jag har jobbat måndag och tisdag, vi har koosat oss och igår drog jag och Hanna med Madde ut. Somnade kvart i sex i morse. Alla på samma ställe som tur var. Åkte taxi hem med trasiga strumpbyxor, utkletat smink och håret i ett enda sovruffs.

Jag -Fyfaaaan,  vad jag ÄLSKAR mitt liv!
Madde - Mmmm, jag med....
Jag - Men jag var seriös nu?
Madde - Jaha, de va inte ja..

(tycker nog att jag är snyggare dagen efter festen btw)
Jag kanske inte har värst mycket att hurra för. Men jag har underbara vänner, underbara arbetskamerater, underbar hund och ett underbart, helt okej liv! Jag älskar mitt liv för jag lever mitt eget som jag vill att mitt liv ska vara! Visst, jag har många önskemål för hur det kan se ut men just nu lever jag för stunden och njuter i fulla drag över att bara få rå om mig själv och Bella, bara få vara mig själv!
De andra ligger och sover så jag ska nog ta en promenix med Bellsan. Eller nä, det orkar ja inte. Men en rökpaus med Bellsan iallafall.  Jag vet att jag skulle försöka sluta i år, men året har bara börjat :D



RSS 2.0