Time to let go! Det vänder!

Man får sota för vad man gör på fyllan. I företaget där jag jobbar iallafall. Det är som lilla Sunne, de man inte vet om sig själv, de vet de andra... Alltid lika kul när man får gå walk of shame på måndag morgonen och ALLA vet vad man gjorde i helgen..! Lite bättre när man är fler som har gjort bort sig =)

Åh jag har tänkt denna veckan. Nu när det faktiskt hänt lite spännande saker under helgen!
Det är kanske dags att acceptera skiten, kasta bort alla minnen (fysiska dock, resten får man väl bränna bort från näthinnan), och starta på ny kula? Att sluta hänga sig kvar i den där lilla lilla tråden med bara lillfingret och bara ha en liten liten gnutta hopp om att det skulle kunna bli bra igen..!?  



Det känns som om det kanske går till det bättre nu. Jag slutar tråna, jag försöker acceptera och glömma och samtidigt dyker det upp väldigt mycket bra istället! Och det börjar ordna upp sig =)
Kärlek ligger runt hörnet! ♥


Null Energi!

Igår tog jag mig i kragen och åkte iväg på ett jäkla köttarpass! Eftersom jag försov mig tre timmar (!) så blev det ju ingen morgonpromenad så det blev en timmes crosstrainer, benböj, biceps och en jäkla massa magen. But still, no träningsvärk=(

I morse var det back to reality igen.
Upp klockan tre. Göra matlådor med torsk och broccoli.
Ut på en 40 minutare och sen frukost, dusch och jobb..
Efter tio timmars jobb så är man fan inte så pigg på att träna.
Jag lovade Omar att jag skulle träna honom i dag med och eftersom jag dissade honom i tisdags fick jag gott pallra mig upp ur min soff-powernap och åka iväg till gymmet.

Jag försökte mig på ett par övningar, försökte mig även på crosstrainern som jag för övrigt fått blodad tand på. Men gav upp efter en halv minut. Jag hade ingen kraft i det fucking heletatt! Och jag blir så jäkla arg när det sker! Jag vill ha samma energi som typ förra veckan. Jag vill ha mina Celsius!=(

Behöver en dusch, lite kvällsmat, lite närhet, lite sömn och så hoppas jag att jag har 5468354 ggr så mycket energi i morgon när det är PT-time!





Ett glas vin i kvällssolen!

Det var egentligen tänkt att jag skulle träna Omar idag men efter nio tmmar kastandes bagage i hettan så är man ganska så slut! Så i stället blev det ett glas svalkande vin, sång och gitarklink på verandan i kvällssolen med tjejerna! Endel stunder i livet vill man behålla i en liten burk alltså! ♥



Två dagar utan träning nu
. Dock har jag jobbat som en gnu men det känns banne mig inge bra alltså. Så nu går jag och lägger mig. Klockan står på 04.00 och det ska ut och promenaras i 50 minuter innan jobb. Och SEN blire gymmet :)


Tänkte bara som en liten uppdatering!:)

Gonatt, sov sött. Dröm om alla småkryp du mött!

Back on track - helgbilder - vätskefylld

Äntligen kom tjejerna tbx med sina datorer, jag lever igen! =)

Helgen har varit riktigt bra. Jag älskar mina tjejer men det är skönt med en paus när man bor så tätt inpå oxå!
Fredagen 10 timmar jobb, två timmar gym, en och en halv timme hemma och resten fest till 05.00. Ett litet skiftkalas i form av bowling och krogen. Första fyllekvällen sen i början av februari, jag sa ju att jag fick dricka i speciella tillfällen! :P

Lördagen var en ren bakfylledag från morgon till kväll! Filmmys, godis och närhet gjorde den mysigaste helgen på länge!

Söndag vart det tre timmars träningspass med Omar, stackarn måste gå baklänges i trapporna efter fredagens benpass! Älskar att pusha folk  =D


Fredagens utstyrsel, meningen var ju att man skulle va rattare men jag blev så festsugen!








Är väldigt diciplinerad på morgonpromenaderna nu även fast det är två tidiga jobbveckor! Går upp mellan 03.30 och 05.00 och går ut och går 40-50 minuter TEMPO! Kommer hem, keso, banan och kanel, dusch och iväg på jobb! :) Och jag mår bra i kroppen :D

Dock har jag en hel del mängs vätska idag efter helgens alkohol och ätardag som syns väldigt tydligt på bilden. Men det ska nog jobbas bort innan fredagen igen :)








Nu ska det väl sovas, upp om fyra timmar och KNATA!:D Sov gott vänner!

Sømnproblem och trængsmani!

Två dagar med tidiga pass. 5,15 - 15,15. Och jag har så otroligt svårt att somna nær jag har tidiga pass och får mer och mer panik ju mer klockan går. Och i tisdags åkte ju de andra hem och jag som ær så dålig på att sova sjælv har bæddat i soffan så ja kan ha någon som mumlar och småpratar i bakgrunden. Då går det bæst att somna! Ensamtid ær guld vært før oss nær vi bor som vi bor men nætterna ær fan inte de lættaste alltså.

Jag somnar ungefær vid 00,00 och går upp 03,15, tar en 40 minuters promenad, går hem æter frukosten av keso, kesam, banan, solrosfrøn, linfrøn och kanel och åker på jobb och jobbar 10 timmar. Kalla mig størd, det gør jag.. Hatar tidig vecka.

Jag bokade in ett spinningpass igår och instruktøren hade en sån jækla energi och power så jag gick æven på hennes danstimme etterpå! Alltså 80 minuter Cardio igår! Så skønt! Och ændå somnade jag vid 00?
Idag ska jag agera PT åt Omar. Fick øvertala honom.
-Håll dig borta från mig på gymet, visst vi kan træffas och dricka vatten men jag vill inte ha dig breve mig och se nær du lyfter dubbelt så mycket som mig..
- Men lilla Omar, det ær væl klart jag lyfter mer æn dig, jag menar kolla på oss?

Det kom ut fel men det slutade med att jag bestæmde att jag skulle døda honom! Så boxning och bentræning står på schemat før den lille sparven! =)

Tjejerna tog førresten med sig datorerna hem så det blir inte mer bloggande førræn på søndag!

Ha en bra helg folkens!



Natten på sjukhus..!

Det blev inte mycket sömn igår inte. Hannas chef ringde igår och sa att hon hade svimmat och varit borta i 40 minuter. När jag kom och hämtade henne frågade hon vart hon var och spydde rätt ut så det fick bli raka vägen till Lilleström sjukhus. Kom hem vid sex i morse, därför blev det inget jobb idag! Extrafridag alltså. ska försöka sova lite till, bokade ju ett zumbapass vid 16 idag..  =D

Måste lägga upp denna bild som uppenbarligen bevisar att jag inte har någon känsla för medlidande i de heletatt! Det var dock jag som stod för underhållningen och fick Hanna att skratta vartfall :)



Jag gjorde storkok igår. 2 kg kyckling med 1 kg brocolimix, lök och paprika! Jag har matlådor för resten av veckan tror
jag ;)


Efter zumbapasset är det rätt hem i bingen, i morgon är det jobb iaf! 5.15!!

 Ha en bra dag i vårvädret alla! :)

Fridag!

Jag är ledig idag! Jag antar att den här fridagen är till för att jag ska vila upp mig inför kommande fyra tidiga pass men icke, min fridag firas med två träningspass! PTn tidigare i morse och nu i kvällningen väntas ett riktigt mördar-boxingpass med Morewood antar jag..

Min Pt såg lite sur ut i morse när vi körde magövningar och hon frågade om jag kände något och jag svarade nej. Så hon testade lite värre övningar som hon inte ens testat själv. Med mer balanskontroll osv. Det sög till rejält och svetten bokstavligt talat rann i ansiktet. Det är lite tråkigt att jag har blivit så stark i magen så jag inte får någon träningsvärk i den längre :/ Det är ju den absolut skönaste träningsvärken! =)


Men
Cecilie, jeg kan forsikre deg om at etter hver treningsökt med deg, har jeg smerter i beina i 5 dager! Så du gjör nok jobben din riktig;) - Blev de rätt norska nu? :P



Förresten så är det första dagen som jag är helt rökfri idag! jag har rökt tre cigg på tre dagar.. I lördags grät jag, i söndags var jag verkligen förbannad och igår åt jag tre askar läkerol. Idag påbörjas även mensen..
Hanna sa att jag såg ut som ett ihopförvrängt rövhål förut och jag grät ut all vätska jag hade i kroppen tror jag. Det är dagens reaktioner!  Undrar om jag kommer gråta på boxingpasset sen, jag antar då det! Men jag ska klara detta jag  :)



Update - Slår på förra årets "så mycket bättre" . Plura är huvudperson. de första han säger är
"de första jag gör på morgonen är att gå ut på balkongen och ta en cigg"

Ville bara få er att förstå vad jag försöker gå igenom.. =(

Knallbra pass!

Bloggen blir lite åtsidosatt när jag jobbar som jag gör.. Upp ganska tidigt, åka och träna, komma hem, laga mat, duscha, åka och jobba..
Men i morgon är jag ledig, då blir det bättre. Sen är det fyra 5,15-dagar. Då får vi verkligen se hur det blir.


Igår förresten, hade jag ett helt otroligt, grymt, knallbra pass! Jag sprang. Och sprang... Och SPRANG! Kände mig tom så säker att jag tog av mig övertröjan och sprang i linne! STOPPA PRESSARNA!
Och mage, axlar och triceps på det. Idag ska det springas och köras ben och rygg skulle jag tro! Go me Go me!




Som sagt, knallbra träning! Det blir bara roligare och roligare nu när jag börjar se och känna resultat! :D






Efter träningen vart det jobb från 16-02


Och nu ska jag bara kasta i mig mina stackers, ta fram en lax på tining och åka och träna! Hohoho!

Ha en fin dag underbara♥

Rættelse

Make that two times.. 

"Nær ska du sluta leva i drømmarnas værld och ta av dig ringen då? Nær ska du fatta att inte att ingen vill ha dig?"
Gjorde min andra gråtstund idag. På skæmt dock men det tas bokstavligt med dagens føregående samtal och dagens situation.. 
Men han har væl ganska rætt antar, kanske ær dags att gøra sig av med lite minnen :(


Dina lakan blir konfetti, nu ska himlen bli vit
Allt du brænde ner, låt det regna ner.
Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv.
Jag kunde dø før dig, nu ær du død før mig

Det finns saker jag saknar, typ nær vi var nakna
Nu ligger dina klæder ute på gatan..

Vilodag och ætardag

Jag sov ut idag. Tog en 40 minutares promenix nær jag vaknade bara, kænns inte helt okej. Hmm. 

Har æven ætardag idag. Var egentligen inte sugen på något men eftersom grabbarna skulle till pizzerian så bestæmde jag mig att køpa jag oxå. Har ju trottsallt jævligt tunga flyg idag så svetten lackar ændå! Rækor i pita med vitløkssås ska mumsas!

Lørdagkvæll - jobbar till 00,30 ♥
I morgon ær det sista sena jobbpasset sen påbørjas den tidiga veckan. Hujamej!

Ni får væl ha en skøn lørdagkvæll då mina vænner. Sjælv slutar jag røka idag.. Har bara gråtit en gång. Bra mig



Morgoncardio - dryyyper svett

Yesbox, hoppade upp ur sängen i morse och drog på 50 minuter spinning activio (med pulsband) Och med en stacker i magen kan jag säga att jag trampade på rätt friskt. Benen skrek mjölksyra, svetten rann neröver ansiktet och jag sjöng med till musiken..! :P

Jag skulle egentligen ha haft PT-time nu vid elva men den fick jag hoppa. Då jag har tränat väldigt hårt sen i lördags så är musklerna lite utslitna och jag bestämde mig att vila från lyftning idag. Jag ska ju jobba sen oxå..

Så nu har jag fått i mig lunchen. torsk, broccoli, omega-3, magnesium och massa massa vatten!
Nu ska det bara duschas, fixas och sen iväg på jobb!


Kolla dehär , det ska ja börja öva på! Fan va häftigt :) Utmaning efter utmaning :)




Bara så ni vet

Bara så ni vet...

Så sprack vädret upp och blev soligt istället..

Så har jag den godaste proteinshaken någonsin. Mintchokladpulver, mjölk, två bananer och lite bananessens! MIXA!

Så är jag otroligt kiss och bajsnödig och funderar på om jag ska göra båda två innan träningen...

Så är jag otroligt olycklig kär

Så suktar jag efter närhet så in i helvete! Bara så lite som att hålla handen!


Bara så ni vet..


Days of <3



Zumbapasset gick sådär. Fick inte tid till att massera mina fötter innan så det krampade rejält större delen av passet. Sen var det en tråkig instruktör, okänd musik och lite folk så det blev inte mycket power i passet men lite svett blev jag iallafall! Drog även av en 20 minuter på löpbandet innan jag åkte hemmåt.

Stekt två laxfiléer och kokat lite broccoli, fått i mig omega-3 och Magnesium och... Nu då?
Är ganska trött. Det blir nog en powernap innan pass 2.. Lediga dagar ♥

Morgondans!

God morgon folkens! Idag gick jag upp vid sju (?) och skjutsade Hanna till jobbet. Stor idé att gå och lägga sig? Nä, så jag gjorde i ordning min kesoturkiskbananvalnötter-frukost och satte på fight club innan zumbapasset. Få lite inspiration till boxningen med Marve ikväll =D



Det finns nog ingen film han är snyggare i. Gosh!
It's only when you've lost everything. That you're free to do anything

 Alltså två träningspass idag, då orkar jag fasen i mig inte med någon morgonpromenad! Zumba och boxing, FAN VILKEN BRA DAG! Det är de formerna jag gillar bäst! Och spinning da! :)


Nu ska de tas allakosttillskott och dra vidare mot gymmet :)


Ge mig träningsvärk

Det blev en 30minutare på löpbandet. Observera att jag springer inte i 30 minuter. - jag kör intervaller á la Emma. Dvs Jag springer tills jag dör och går tills jag orkar springa igen ;)
Sen är magen det enda stället jag inte har träningsvärk i idag så det blev riktigt mycket mage. Magen är ett ställe som jag ALDRIG får träningsvärk i hur mycket jag än kör och det gör mig lite sur för Magen är det enda ställe jag tycker om att ha träningsvärk i! Så jäkla skönt så det blev många och tunga övningar idag och jag hoppas hoppas hoppas innerligt att det värker i morgon! =D

Nu ska det duschas och liggas i solen! Får se om det blir någon träning ikväll!




Ha en fin dag allihop, för det är den, kjempefin :D

PUSS!

Overslept

Jag kunde inte somna inatt så givetvis försov jag mig till spinningen idag. Jag vaknade 09,01 så det var bara att dra några svärord och gå upp och göra morgongröten.

Jag har fått dille på frukt! Jag äter minst 3 frukter per dag, jag som aldrig åt! Favorititen är Keso, turkisk youghurt, skivad banan, äpple och valnötter. HEAVEN! Jag äter nog banan på allt. Gröten, keson, pannkakorn osv. Nam nam nam :)

Nä, gröten ligger i magen sammen med två av fyra tabletter. Kasta i mig de andra två och dra mot gymmet. Det får väl bli löpning och magträning idag da! :( Dock är det två spinningpass senare på dagen. PIX PAX STJÄRNA STJÄRNA som är mina! :D






Eller så blir det till att ligga och lapa sol resten av dagen när det är så fint  väder! :)


Sliten..

Igår var det vældigt mycket vila før mig. Kroppen var (och är fortfarande) matt efter boxningen i söndags så efter att ha ætit frukosten på altanen endast i mina sovshorts och linne bestæmmde jag mig før att dra på musiken och lægga ut tæcket på altan och bara ligga dær i 27 graders værme och njuta i ett par timmar innan jobbet. Och det gjorde ja verkligen! Gud vad skønt! Därför blev det inget bloggande igår, jobbade även till 02oo. Tre och en halv timmas övertid. BEHÖVLIGT!


Idag skulle jag oxå behövt vila, jag var så ofantligt trött när klockan ringde för att åka och träna med PTn. Men det var bara att kasta i sig frukost och alla tabletter och dra iväg det. Kan knappt röra på överkroppen för all boxingvärk så jag bad om ben och mageträning. Fick jag det? Ja de fick ja. Är jag redan stel och öm i rompa? Ja det är jag. Kommer de bli fruktansvärt i morgon och i övermorgon? Ja, för de kommer det. Det får bli enbart cardio i morgon.. Börjar med spinning 09,15. Kanske dags att sova nu när klockan passerat två-strecket..



Fin söndag

Vilken avslutning på veckan! Ikväll fick jag veta hur mycket jag tappat sen jag slutade med boxningen. Fick även komma ihåg hur känslan är efteråt! Nydelig! Det är ju väldigt bra att träna boxning om man ska sluta röka då man verkligen inte kan hålla i en cigg efteråt, hoppade ur fingrarna på mig tre gånger innan jag trampade på den istället.

Armarna skakar, skrapsår på armar efter Marves kickar (flög iväg), solar plexus värker och jag kan inte ens peta mig i näsan då jag inte kan träffa näsborren för fingrarna skakar så! Fin söndag! :)



Nu är det Keso, turkisk youghurt, skivad banan och valnötter i soffan till time out och söndagsfilmen!
Kos er ikväll och puss på er, mina älsklingar!

Solig vårdag!

Inte så mycket bättre humör idag. Men positivare. Jag struntade i att ställa klockan i morse och sov istället tills jag vaknade, Solen lyser och värmer och det är 5 grader varmt! Morgonens kopp te har imundigas på altanen och det är dags för promenix!

Dags att ta tag i kosten idag oxå. Gud va mycket jag fick i mig igår. Idag är det nya tag igen.
Ikväll ska jag även träna med Marve. Konditionsträna. Phöö. Det behöver jag men är liite nervös att han ska döda mig. Han skrev upplägget till mig igår och det såg inte bra ut för mina benhinnor. Men det innehåller boxning och JÄVLAR ANÅDA VAD JA SKA SLÅ! Härligt! Jag kommer nog somna gott ikväll iallafall :)


Ha en underbardag hörrni!


Kärlek hos tre

Vi var tre. Tre i en fin lägenhet. En lägenhet full av gos, kärlek och mys. Sen stack jag, lämnade en. Sen stack jag igen. Fick lämna ifrån mig en. Nu är jag en. kärlek varje dag, varje dag fick man höra och säga de orden. Idag finns de bara i textform, textform som är så okänsligt. Och jag är säkert inte den enda som skriver dom till de numret. Det gör ont. Jag vill höra dom igen, höra dom orden. Men det är lite svårt när jag inte har det längre. Jag vill inte höra de av någon annan, jag vill höra det som förr. Men jag klantade till mig. Impulsiva jag, tog allt med med en klackspark, trodde att allt skulle ordna sig av sig självt men jag tänkte inte längre än vad näsan räcker.

Jag gillar mitt liv. Jag har jättekul men jag vill ha armarna runt mig om kvällen. Om natten och om dagen. Burra in ansiktet skuldrorna och känna doften. Doften av tre år som aldrig kommer lämna min nos! ♥

Tårarna rinner ikväll. Nej det gör dom inte alls. Dom sprutar. Och näsan rinner. Tankarna skenar iväg och den där "textformen" flödar. Jag försöker förklara mig men de rätta orden sätts inte rätt och meningen förstörs lite grann.

Men jag gillade det iaf. När vi var tre. Jag förstod bara inte då vad som skulle hända, hur allt skulle ändras..
tänk om man skulle kunna visa lite tacksamhet någon gång. Tacksamhet för sin största trygghet..




Återkommer med positiv i morgon. Måste bara rensa ur mig de värsta ikväll.





vilken ätardag!

jag måste verkligen skaffa  mig riktiga cykelbyxor med riktig vaddering om jag ska vara med på dehär köttartimmarna! Efter 90 minuters spinning i vanliga byxor så svider det rätt gott i röven! Men lika glad är jag för det Men gladast är  nog inte röven :D

"Jeg sjönner faen ikke hvordan du kan vare så helvetes blid etter 90 minutters cykling!?" Fick jag i ansiktet när vi klev av cyklarna. Jag hade en jäkla energi hela passet idag och benen gick nästan av sig själv! Dock är de riktigt stela nu när jag är hemma igen. Efter spinning igår, benprio på PT-timen och 90 minuters spinning idag är det kanske inte så jäkla konstigt att jag knappt kan böja på benen..?





Glad, sliten och stolt tjej! Kördes även lite mage innan det var raka vägen hem på middag!

Kan ju lugnt säga att jag faktiskt kände mig värd lite potatisgratäng så det har blivit en ätardag idag! dock inte så mycket av det "för goda" Blev bara lite potatisgratäng till all biff, sallad, fetaost, fruktsallad och grädde!


Jag och Fia ligger i matkoma i soffan nu till McLeods Daughters. Det blir strax en promenix ner till kiosken så vi får låta maten sjunka och jag får fylla på min telefon. Ikväll är det kunden som är duktig och kör PTn hem från krogen;)

Kan bli en kul syn:D


träningsmotivation


Det känns som om vi behöver lite motivation denna morgon. Struntade i promenaden då jag var så fruktansvärt trött kl 07oo! Så jag gick upp 08oo istället. Är fortfarande trött men eftersom familjen kommer på besök och jag ska stå i matlagningens tecken så kommer det inte bli mycket tid till träning. Så då får jag ta de nu även om jag helst av allt skulle vilja krypa ner under täcket igen!

Så här kastar jag ut lite färsk inspiration och motivation! Åh så läckert!







Karma is a bitch

Jag måste erkänna en sak. Jag är en riktig Diva ibland. Inte för att jag tror att jag är något men just nu så VET jag att jag är bättre. När man kollar på kunskap.

Jag har precis funnit en ny blogg. En blogg om en person som har fått för sig att gå ner i vikt. Som jag känner sen förr (vi är dock inte vänner) och som har vart stor som ett hus och ätit allt som kommit i sin väg..

Denne har nu fått för sig att h*n är någon elitidrottare, PT och kostrådgivare i ett och predikar om och om och om igen om vad man ska göra och inte göra, stoppa i sig och absolut inte röra. De mest idiotiska "tipsen"


och vet ni vad det värsta är? Att jag sitter och blir motiverad av denna person. Denna person som antyder att h*n ska ha den där vältränade snygga kroppen som alla avundas till sommaren. Och jag känner en slags tävling och konkurans (Emma Sigurdsson - jämför sig alltid med allt och alla)  bara för att jag SKA vara bättre till sommaren. Jag SKA ha snyggare kropp bara för att bevisa att jag var bäst!

Sjukt, jag vet. Jag är en Diva, jag är faktiskt en bitch. Men bara i tystnad. Skulle aldrig öppna munnen om detta till någon. För något jag har lärt mig är att Karma is a bitch who bites you back!




Jag var bara tvungen att skriva detta. För att berätta för er som inte känner mig att jag är en hemskt elak människa! :P

Gonatt på er!

Ska det va så ska de!

Riktigt bra och produktiv dag har det varit idag! Två träningspass, storkok, handlande osv. Jag fick ihop 5 matlådor med himmelska köttfärssåsen broccoli och bulgur! Jag var in på en "halall" affär här i Jessheim där dom har det mesta, allt från vattenpipor till gelékaka till alla sorters frukt, nötter och grönsaker. Och vad hittar inte jag då? Jo SMAKESSENSER!!!! Tror ni den affären är mitt himmelrike eller? Jag plockade på mig smak av banan, vanilj och nån mandel (?) blandad med valnötter, pinjenötter, torkad frukt, färsk frukt och grönsaker. Åsså lite fetaost ;) Letade febrilt efter sötningsmedel så jag skulle kunna göra proteinbakelser men produkterna beskrevs antingen på arabiska eller med otroligt kortfattad norska med näst intill ingen info alls. Sen att folk flyttar till ett land, öppnar affär och sen inte kan prata landetsspråk eller ens engelska stör mig något så fruktansvärt! Så jag får åka in till coop i morgon och köpa på mig lite sötningsmedel! Där kan dom väl norska iallafall! :)

Morgonprommis vankas i ottan, har även bokat in mig på 90 minuters langtur activio cykling. Och styrka före det! Full push!



Har inte haft ett uns av sötsug idag! Hade en grym PT-time som tog musten ur mig Och sen ätit perfekt hela dagen, utom ikväll då de kanske blev lite för mycket av min proteinpannkaka. Men det är ju bra krubb iallafall ;)

I morgon ska det lagas min omtalade och omtyckta potatisgratäng/mozzarellabiffar/sallad med fruktsallad med exotiska frukter till efterrätt! MUMS! Hoppar potatisgratängen dock. Ska de va så ska de va rejält! Bryter jag nu är jag dum i huvvet :D




Nu kör vi!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag älskar lediga dagar. I morse stod jag upp med tuppen (eller faktiskt innan tuppen) och drog på spinning 06,35! Jävlar vad jag är duktig. Dock är det ju inte så mycket folk så tidigt *Latmaskar* så det blir inte sånt power på just den klassen. Men trampade gjorde jag!


Så efter att ha sovit en och en halv timme och fått i mig min proteingröt så sitter jag och avverkar fejjan och bloggar med en tekopp i handen. Jag väntar nämligen på att få åka iväg på PT-timme. Hmm, känner mig lite trött i armar och axlar efter jobbandet men jag antar att hon kommer köra sönder mina ben först. Som vanligt! :P



I med en stacker så kör vi!


Vad doktorn ordinerade

Receptbelagt! Ett lugnande bad med lugnande badolja, lungnade belysning. Lugnande lugnande lugnande. Bara den lugnande massagen som man ska somna in av som saknas nu!



Inte lika jävlig dag på jobb idag men det kunde ha vart bättre. Klämde mig något så inihelvete så jag har ett pekfinger stort som en chorizo.. Får väl se hur det går med PT-timen i morgon!

Måste berätta, medan jag låg i trean och väntade på mer bagage förut så passade jag på att göra situps. När jag kom till 150 (brukar göra 150*3 när jag ligger i flyget och väntar) så tänkte jag att ja skulle köra så länge jag orkade. 340 situps, mina damer och herrar! :D Musklerna ville helst släppa sina fästen och sprätta av och rulla ihop sig till en boll när jag skulle sträcka ut men ärligt. 340! Måste få bort allt dedär underhudsfettet så man kan se vad jag jobbar med här! :) Men de ska jobbas på!

Tre dagars ledigt. 2 cardio och 1 styrkepass bara i morgon.. Lön har vi fått oxå så nu kan ja köpa mjölk till mina shakes och havregryn till min frukost igen:D

Jag har precis svept i mig lite ägg och stekta trattisar till kvällsmat Så nu är det natta!

Skillnad på intag

Det är lite skilllnad på vårt kostintag här i huset.



Tjejernas skafferi.
Hel- och halvfabrikat och snabbmakaroner.



Endel av Mitt skafferi. Proteinpulver, ägg, omega-3, äppelcidervinäger, fatburners och shakes. (under påfyllnad)



Dock så luktar jag värst :P


Vad skedde?

När man äntligen trodde att våren var påväg, snön hade försvunnit, det var nästan inge is på trottoarerna och solen sken konstant... Då ska de vräka ner två dm snö!?? Vad skedde där lixom?

 Så idag blir det ingen promenad som morgoncardio då det är alltför svårt att pulsa i snö med blankis under. Så idag har jag städat utav bara fan här inne (finns ingen som använder så mycket irritation som mig när jag städar) Och nu ska jag ut och skotta bort all snö! Och det är inte någon liten uppfart vi har! Sen ska det  jobbas 7 timmar. Så det blir nog lite träning idag iallafall


Sista arbetsdagen för veckan dock! Sen är det tre dagars helg. Spenderas med PTtimme på fredag, spinning och familj numer 2 på lördagen och boxningsträning på söndagen! Bra helg helt enkelt :D

I med tredje koppen te (!) och bege sig ut i snön!



Först tänker jag; Ååh, sommar och hästsnoss!
Sen tänker ja; Varför tillät jag mig va så stor?
Sen tänker jag; Aldrig mer rödhårig?

2 år gammal bild, folkens. Be patience!

du ser jo så feit ut!

På julbordet med jobbet fick jag höra att jag var snygg och sexig. Att man inte kan tro att jag ser ut så egentligen för i arbetskläderna ser jag så fet ut -.-

Och när jag visade denna bilden för en på jobbet, jättestolt över vad jag åstadkommit, fick jag till svar
-Och HUR längesen togs denna bilden? Snyggt men det måste vart ett tag sen.
-NEJ DE VA FÖRRA VECKAN!




Kanske får skala av några lager på arbetsstassen? :P

Hundnamn



Jag och Fia satt på altanen igår och pratade om hundarna.

Jag - Min Rottweilerhane som jag kommer köpa ska nog heta Diesel.
Fia - varför inte nike eller adidas eller nått annat träningsmärke, din träningsnörd?

Så jäkla rätt! Nike, Adidas,Casall och Soc! Det blir ju många hundar dock men de gör inget :D




Åh. jag saknar mitt lilla hjärta!♥

Svikare

Fan vad jag hatar mina boendehomies som lämnar godis framme när dom gått å lagt sig!

Jag kommer hem efter en helt jäkla otroligt jävlig dag på jobb, hungrig, sötsugen och trött. Så jag känner mig duktig och tar tonfisk och lite turkisk yoghurt och rör ihop till en "kvällsmålsmassa" och äter upp. Avslutar med en clementin. Klappar mig själv på axeln och säger "gud vad duktig du är Emma, som inte tar fram något bröd och rostar och lägger smör och sylt på *ÅH gott!* eller äter upp Fias tacopaj som frestar i kylskåpet.."

Nästa stund går jag in i vardagsrummet och ser en skål som står på bordet. Befarar det värsta..
Jo, där ligger det fyra små surisar och bara skriker mitt fula namn och ser verkligen till att det vattnas i munnen! Tar jag dom? JA DE GÖR JAG! Så i morgon kan dom banne mig inte klaga på mig när jag åt upp dom, dom vet vad jag har för laster, dom vet vilken dålig självdiciplin jag har och dom vet verkligen hur det är när jag försöker bli av med mitt sötsug! Don't blame me, blame yourself ;D

Åsså va de ju dehär



Måste skaffa mig nya vänner.. Eller inte nya men fler! Sånna som delar mitt intresse, som har samma mål som mig! Det skulle vara ganska underbart att bo med Therese Svedbom eller med Michaela Agustusson. Gud, jag skulle bli så snygg på så kort tid! :P Skulle även vara underbart med en kjäreste som delar mitt intresse, som inte tjatar om att man ska avsätta mer tid till honom, (som umgås med en PÅ gymet) som tycker att det är snyggt med muskler och inte tycker om skinny bitches eller väldigt stora tjejer. HOST! Istället dras man med dehär gottegrisarna här hemma och folk på jobb som inte får ihop tjejer och muskler i samma mening - dock älskar jag er ändå å andra sidan man kan ju inte få allt! :P

Ensam är stark eller vadå? Tydligen inte i detta sammanhanget!






Men men, så är de. Fyra godisar är ju ingenting egentligen. Får väl skippa den såkallade ätardagen denna veckan da, men jäklar va ja ska äta nästa :D:D




Skuldror!

Idag på gymmet så PWade jag i 40 minuter. Drog sen iväg till vikterna och körde marklyft när jag ser två tjejer står och kollar på mig och pekar.. Suckar och fortsätter. (hatar när folk ska kolla på mig när jag lyfter)
Kör mage - samma sak där. stirrar och pekar.
Så förblir det så i alla olika övningar tills jag står och tränar tunga axlar när jag får nog av tjejerna. När jag har gjort färdigt andra setet släpper jag hantlarna med en duns i golvet och vänder mig mot dom.

-VAD FAN ÄR PROBLEMET!?
-Ehm, asså, förlåt.. Men vi... Vi är bara så, eeh, imponerade av dina grymma axlar! Säger den översminkade, blonda tjejen i ginalinne, pushBH och strumpbyxor och ser livrädd ut..
-Jaha, eh okej. Eh tack, jag tycker dock inte att det är ett dugg att bli imponerad av just nu men.. Ehm, tack ska ni ha. Och förlåt. - säger jag med ett stygn av dåligt samvete och tar upp hantlarna och gör snabbt klart mitt sista set och försvinner därifrån.

Det var mäkta irriterande, mäkta gulligt och mäkta pinsamt på samma gång! Men jag vart glad efteråt iaf! Själv tycker jag att jag är för stor med allt underhudsfet på men muskler finns det allt :)


Åh så duktig tjej!

Jag är så stolt av mig själv idag! Jag har skött mig ypperligt hela dagen med mat och träning.

Grönt te
Proteinhavregröt
frukt
kyckling, broccolimos och turkisk yoghurt x2
Tonfisk och majjo och keso
Och turkisk yoghurt med äppelbitar i nu till kvällsmat!

En morgonpromenad, två gympass och avslutade dagen med ett varmt vad med lugnande olja, tända ljus och en bok om det bästa jag vet! Precis vad doktorn ordinerade :)

Dag ett är slut, det sägs att det är nio kvar så är mitt sötsug borta. Jag är skeptisk men samtidigt positiv! Så nu blir det bingen för klockan står på 7,30 i morgon bitti! :)






Booooyha




Där ser ni! Och det är ju kul oxå :D


Sommarmusik piggar upp en grå morgon!

Uppe med tuppen idag med! Har hällt i mig två koppar grönt te (vi måste köpa en kaffekokare snart alltså) och tankat Ipoden med ny musik!

Favoriten har vi med Ai Se Tu Pego.
Det kommer bli en riktig sommarplåga, man blir så full av energi när man hör den!

Och idag när himlen är grå passar det extra bra med sommarmusik, jäklar vad jag ska knata! Sen blir det proteingröt och gym! Två gånger idag antar jag. Lediga dagar som sagt♥







My life, my body, my choice!

Medan jag nu sitter och smuttar på  min älskade ljusa norrlands guld - öl (jag vet att jag avgav mitt nykterhetslöfte men jag fann den i en påse när vi städade förut, då är de tillåtet.) och läser massa bloggar fick jag en idé. Om jag sköter mig hela Marsmånad med kost och träning med start i  morgon så ska jag unna mig själv Dcore-shortsen nästa lön! Jag har velat haft dom jättelänge och är inte det ett bra målsnöre? Sköter mig samtidigt som jag unnar mig något jag vill ha? Då blir det ju lättare. Nu får jag bara inte fuska heller. Vilket jag är mycket bra på-.-

Men ärligt, det är faktiskt bara 3½ månad kvar tills man ska ta på sig bikinin och det är dags att bruka allvar nu! :)




När jag kom hem från gymmet i morse och gick i bara linne i morse kollade Fia på mig och rynkade näsan..

- Jävlar vilka armar du fått. Det kanske..... är dags att du... ehm, slutar träna så mycke styrka?

Men det är ju så kul! Det är ju de roligaste jag vet nu, att träna och se resultat!
Sen gjorde jag hennes rynkor inte bättre heller när jag berättade om mina hemliga, förhoppningsvis kommande planer för 2013! Hihi;)

My life, my body, my choice!





Därför går jag och lägger mig 21,30(!) med denna texten på hornhinnan!

Ätardag såhär i början på veckan

Blev en jäkla härlig morgon alltså! Vad skönt det är att gå upp i tid, sätta sig på altanen i morgonsolen, läsa senaste BODY, ta en cigg och en kopp te innan man drar ut på promenad och vidare till gymet. Det blev en full push i smithen idag, benen skrek och jag tog mig knappt upp. Även full push på ryggen med 60 kg i lats och 40kg i "Dubbel hantelrodd" som vi så enkelt säger! Fick även Henning till att bränna lite sidfläsk.


You're killing me!
You see,
thats the point!

Sen var det dags att flyttstäda! Att vi inte ligger för döden alltså, det växte bokstavligen blommor i skafferiet! Inte en chans att vi ska ha de ens i närheten i det nya huset! Här ska det vara fint :)

Fia var världens bästa kompis och bjöd mig på Satay med räkor i pita efter allt slitgöra! Fick dock inte nog efter det så vi slängde ihop en dubbelsats med "negerbollar utan fördommar"

Sådär i efterhand känner jag såhär om det sistnämnda..





I morgon ska det gås upp lika tidigt för en ännu längre promenad och ett jääääääkla gympass för hela kroppen! Vell, kanske inte för benen :P   Men jäklar vad cardio det ska köras! :D

Natta folkens!

Träningsinspiration

Känner att det behövs lite träningsinspiration! Varsågod folkens!











Duktig tjej!

Har levt rätt osunt februari månad och tränat alldeles för lite. Men jag tar igen det i Mars. Nu när jag är pank och måste vara väldigt sparsam så det är inte så lätt att köpa massa skit. Får hoppas att mitt pulver räcker tills nästa månad! Tveksamt dock :/ 

I morgon är jag ledig. Men Emma går upp halv åtta, morgonpromenad, frukost i form av proteingröt och sen gym!

Ville bara uppdatera för att visa hur duktig jag faktiskt kan va. Jag är ju ganska känd för att vilja sova länge på morgonen! :D


Våren är här!

Dåligt bloggande nu på ett tag, jag vet. Men nu är vi iaf klar med flyttandet. Det är bara flyttstädningen kvar som kommer att bli förjäklig. Men nya huset är underbart! Jag har fått så mysigt i mitt rum, köket ser ut som ett sånt kök på teve och badrummet ser ut som ett hotellbadrum med det stora badkaret och fina duschen och spotlights i taket. Vi bor verkligen på gräddhyllan.

"Det känns som om alla rika bor här.."
"Mmm, åsså vi.."




Igår var det årets härligaste dag tror jag! Solen sken hela dagen banne mig. Jobbade förmiddag och tog årets första utomhusrunda! Lite väl optimistiskt att pröva på spåret där solen inte kommer igenom grenarna så det fick bli trottoaren när jag ändå var ute. Benhinnorna lider för det idag kan jag lova. Linement från thailand är min drog idag!




Kommande vecka ska det bara jobbas onsdag och torsdag, hoppas på mycket träning om denna förbannade kroppen kunde tillåta det. Tommelen opp! :)


Och jag är ensam ikväll, betyder en tupplur nu, promenad sen och ett bad senare! :D AAaaaah! :)

Ha en fin dag det som är kvar av den :D

RSS 2.0