30e Juli!?

Ja, jäklar vad tiden går fort.. Snart är det vinter igen! Höhö :P 

Frukostgröten ligger i magen och försöker smälta med ca 2 dl linfrön (Råkade tappa paketet) Bajsa, magen BAJSA! Och jag sitter och smuttar på en tekopp i väntan på att klokan ska gå så jag kan gå till jobbet. Solen skiner som satan så idag blir det nog inga problem alls med att gå de ca 12 km till jobbet. Enda minuset är ju att det är asfalt hela vägen  (BENHINNORNA!) Men å andra sidan kan man ju inte ligga plus jämt! :)
 
 
 

Humöret är bättre idag vilket kanske märks. Sitter just i detta nu och försöker komma in på direktflygs hemsida och boka flyg hem till Karlstad lagom till SM. Eftersom jag inte har någon bil? Och buss är inget att tänka på med ca fyra matkassar på vägen hem! Det är tämle tomt på min hylla i kylen nu!

Nä, svep koppa, dags att knata! Jobb 8½ timme sen knata hem igen. Mja, varför inte?

CIAO!!!! :D
 
 
 
Ytterligare en inspirationskälla! Elin! :) 

Varning, bara klagan

Det blev ett jäkla misslyckat gympass förut. Eftersom magen gjorde för ont så struntade jag blankt i löpningen och värmde upp lite lugnt med CT:n ist. Ställde mig med skivstången och skulle börja med ben och röv men efter första setet fick jag lägga ifrån mig den och stå framåtböjd ett antal minuter innan jag fick kasta in handduken och gå in i omklädningsrummet igen. Väl där fick jag lov att lägga mig på golvet i fosterställning och bara kvida av smärtor! Lagomt pinsamt. Men så jävla förbannad jag var när jag väl stod upp och fick ta cykeln hem igen! Att det aldrig ska gå att göra något helhjärtat för denhär förbanande jävla kroppjäveln!

Väl hemma blev det laxsallad igen liggandes i soffan med datorn på magen.. Bestämde mig för att jag skulle testa mig till en löptur runt sjön iställlet. Gick det? I helvete heller! Jag fick ta en luuuuuuuugn promenad på en 20a sen var det nog. Jag vet att nått är fel och jag vet att jag inte ens borde testa att utmana den men jag blir ju så jävla rastlös! Och det är så svårt att beskriva men jag vet att det är något där som inte ska vara där. En klump/knöl på vänstersidan av magen. Och det gör KONSTANT ont i hela vänstersidan, från revbenen ner till ljumsken..
Och inte har jag någon bil att åka i heller. Isf skulle jag åkt hem nu när jag har fyradagarsledigt och fått mig en rejäl undersökning. PUNGRÅTTA!

Nä detta har vart en negativdag. Har gråtit från och till sen i natt..


Så nu har ni fått läst en jäkla massa klagan, kul va?
 
 
 
 
 
 

Ny kategori


Obakis <3

Efter en helg där vi har ätit mat tillsammans ( Potatis, gräddsås, äppelpaj, friterat, chocklad och chips) så var det dags för Memil att åka hem och dags för mig att börja om på ny kula. Havregrynsgröt, äpple, kanel och en kopp grönt te samman med mina Oxy Elite Pro. 
Jag är så sugen på att springa! Fått upp ögonen lite för det nu när jag faktiskt orkar :) Tänk om bara magen kunde ge sig! Inatt har jag legat och haft kramper i övre magmunnen (tror jag sitter där) så hela magen har dragit ihop sig. Ligger och räknar dagarna till jag kommer till Sverige så jag får gå till doktorn.
 
Näe, solen skiner, frukosten har smält.. Iväg till gymet för ett helkropps pass. Härliga, nyktra helger!! :D
 
 
 

....

 
 
 
Jag vill vara den tjejen som bra människor förtjänar
 
 

Världens bästa älskling!

Efter mycket gråt och gnäll åke jag till jobbet i eftermiddags. Ett kortpass så det var inte mycket att gnälla för.. 
Men när jag kommer innanför dörren står världens finaste, underbaraste, gosigaste och omtänksammaste älskling och gör gourmetmiddag! Hasselbakspotatis och fläskfilègryta. Och lika omtänksam som han är fin så hade han ju såklart köpt Pepsi Max (Han som föredrar Cola). Maten var hur god som helst och till filmen han hyrde åt vi hemmagjord äppelpaj med Vaniljsås! Alltså en perfekt dag med massa mys!

Jag vet att det inte rör er i ryggen men jag ville bara skryta med att jag har världens bästa älskling och det finns inte ord för hur mycket jag älskar honom! ♥
PUSS
 
Am I lucky or what!?!?! =)
 

Hell of a workout!

Jag måste verkligen till en läkare snart. Det gör alldeles för ont i magen för att ha ont varje dag. Det funkar inte, jag börjar bli lite orolig att det är något allvarligt?
Jag låg och grät här i soffan (oj, självömkan) innan jag åkte till gymmet. Det gör så jävla ont i bland! Och i ren ilska torkade jag tårarna och slängde mig på cykeln och trampade iväg.

Och det måste stämma dedär när dom säger att bara en timme utan ciggaretter ger en bättre flås. Jag stod i 45 minuter på löpbandet och sprang Emma-intervaller. Dvs springer tills man helt enkelt inte orkar mer - vilar och sen springer igen.. Men denhär gången slutade jag inte för att jag höll på att dö av andning utan för att jag fick håll av allt vatten. Men hallå, jag som aldrig har kunnat springa, sprang mig uttråkad! Lätt och smidigt gick det! Jättestolt och imponerad av mig själv. Så jag glömde nästan bort magontet en stund! :) 
 
 

Körde slut på armar, axlar och magen idag så i morgon kommer jag nog känna av hela kroppen. Hoppas jag! =)
Och nog för att jag kanske är kung på pannkakor men jesus i min laxsallad!
 
 
Kruksallad
Körsbärstomater
Gurka
Rödlök
Lite vildris
Mozzarella
Olivolja
Balsamvinäger
Lax
Och liite liite honungsmelon
 
Jädraranåda, det är så smaklökarna dansar tango

Noll motivation

Jag letar fonatiskt efter träningsmotivation! Känner mig alldeles degig och slö. Varför åt jag pannkakorna idag ?? Kanske för att jag är kung på pannkisar? Kansk för att jag skulle va go och överraska bröderna Lindström med Pannkaksfrukost ?? Men varför åt jag? Det lägger ju sig om en klump i magen! Hoooööö, och solen skiner, jag måste verkligen ut! Ta mig till gymmet, köra död på mig själv.. Men ge mig styrka!
Letar även fonatiskt efter nytt boende. Jag kommer slita hår om jag bor kvar här! Jössenamn! Så är det någon som vet om en liten skokartong så hojta för fan! 

Och ska jag säga en sak? Jag har inte rökt en enda cigg sen i lördags! Inte ens ett bloss och jag är inte ens röksugen! =D=D Inget planerat att sluta men jag är helt enkelt inte sugen på det, dutti va :) 
 
Nä, kolla runt alla bloggar, träningsforum osv. Sug bara suuuuuuug in all motivation!
 
 
 

Tränar för sällan

Maj Gadd vilken moonstervärk jag har i ben och rumpa! Och värre blir det i morgon.. Har konstaterat att jag tränar för lite. Men inte lätt när jag har jobbat tidigt sexdagars plus inte har någon bil! 
Magen känner jag dock ingenting i så jag ska iväg en sväng sen och köra slut tills mjölksyran kryper! Och lite till!
 
 
Pälsken har åkt iväg på jobb och jobbar till halv ett inatt. Passar på med en jäkla träningsdag. Vill jag iallafall. Kunde inte somna förrän han kom hem inatt heller så ögonlocken hänger tuuuungt.  Typiskt de där när man har vant sig att sova tätt tätt intill, det är ju omöjligt! Men tillslut kom han och kröp ner äntligen. ♥
Synd att jag gav bort resten av mina Celsius, jag hade nog behövt en nu för att komma igång. 
 
Men men, Bara att tejpa tårna, vänta på att laxeringen ska göra sitt (Ja, FÖRSTOPPAD) och lunka iväg!
Jag har knappt vågat ätit nånting idag innan jag tog laxermedel. Emil skrämde mig som satan igår. "Bara du inte blir så förstoppad så du spyr upp bajset tillslut.."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Juli den 25e levererar

Tänk att få ta cykeln i kortbrallor i eftermiddagssolen, åka en lugn tur till gymet, köra skiten ur ben, rumpa, mage och lite lite axlar (mest för att dom ska få aktiveras) Och sen få sätta sig på cykeln igen svettig, nöjd och lycklig och trampa hemåt i endast linne och kortbrallor i årets varmaste kvällssol! Vilken jäkla känsla! Jag behövde det lyckoruset känner jag. Huset för mig själv, ett bra gympass, bara benoch en ljumen sommarkväll? 
 
Det är nu man ska ha en skål med jordgubbar och mjölk, sitta ute på terrasen och bara njuta och vad kär! Oj vad filosofisk hon blir, Sigurdsson!

Men ack vad jag bedrog mig! Jag skulle ha vart i säng för en timme sen! INTE KUL ALLS att gå och lägga sig medans det fortfarande är sol! Det är ju inte många dagar om året liksom! 
 

På tal om sol, nästa vecka bokar vi resa, jag och Fia. Hawaii i December. HALLLÅÅÅÅÅ! :D

Äntligen!

Äntligen ensamtid! Husets folk har åkt till Svedala och här sitter jag ensam. För en gångsskull! Städat hela huset, sorterat tvätt och nu är det dags för lite Emma-tid. Dvs cykeltur till gymet. Ben och rööööv står på schemat! Gud vad jag längtat efter denna vecka!

Påbörjar även ett försök på periodisk fasta, får se hur det går med min karaktär!:P
 
En 20 i solariet, hem, dusch och vänta på min snossepos som slutar klockan elva! Huset för oss själva tills söndag,bara massa mys och gos och bara va för oss själva! välförtjänt detta! ♥
 
 
 
 

Karaktären ja

Då det inte gick att sova inatt så har det vart en sjuhelsikes  jobbig dag på jobbet..! Pissvarmt är det också. Dog i soffan ett tag och funderar på att låna Fias bil och dra mot gymet och köra benpass. Eller om jag tar det i morgon??
 
 
Eller om jag och lillebror drar och köper godis???

Till sängs på Grenaderstubben

Återigen ligger jag i min älskades säng. Vilket betyder att jag jobbar tidigt i morgon, vilket betyder att jag ska gå en timmes morgonpromenad. Dock så kommer jag att gå lite tidigare så jag hinner med lite benträning på vägen. Ni vet dom där galna trapporna? Upp och ner, upp och ner! Tack gode gud att jag tog på mig absolut torr idag, annars hade detta inte ens varit en valmöjlighet! ;P
 
Min älskling jobbar sent han. Som vanligt när jag jobbar tidigt. Himla jobbigt att jobba så olika jämt..
Men det är jobbigast nu när man ska sova, eftersom jag inte kan somna ensam i sängen! Somnar dock som en död sten så fort han kryper ner och man får snossa sig till sömns!

Gud vad kär jag är! Nej, jag har inte fått rätsida på mitt mående om dagen men han gör allt så mycket bättre! Mitt hjärta! ♥
 

Michaela Augustsson

Den absolut störstsa inspirationskällan i dagens läge! Finns ingen mer som  jag imponeras och motiveras så av än henne!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Losing grip

Jag håller på att tappa fotfästet. Kommer ingenstans, har ingen motivation till något. Så bloggar när jag känner för de. Måste få lite ordning och reda.. 
 
 

sjuk som en hund

Vilken jäkla helg det har varit.. Stoppat i mig verkligen allt som jag inte brukar.. Godis, chips, pizza, pasta, kakor osv osv.. Det är ju meningen att fred ell lördag ska vara min ätardag men denna veckan blev det fredag, lördag och söndag! Beror dock på att jag vart sjuk och att vi har haft gäster hela helgen. Men fan för känslan i magen efter man har tabbat sig!


Hemma från jobbet idag igen. liggandes i soffan. Alldeles tjock i bröstet och det låter som om jag fick whiskey i nappflaskan när jag var liten. Plus att bihålorna plågar mig. Så soffläge idag, skulle vilja ut på en prommmis men vette fan.. Leta hus ska jag göra oxå. Jag vill ha ett eget hem, ett riktigt hem! Där jag får ha min lillefis med mig varje dag! Då skulle jag trivas! Nu våndas jag banne mig! 
 
 
Men närmaste timmarna ska jag googla motivation, dricka massor av te och skriva upp massa massa citat och göra en tatuering som ska på armen! Tattooabstinens banne mig! 
 
 
 
 
 

Dum som ett brö

Dum som jag var så drog jag och tränade igår efter jobbet.. Resulterade att den lilla förklningen slog till rejält. Riktigt sliten idag och jag tänker inte jobba vårt träningspass till jobb när jag är såhär. Åsså är ju lillebrors kompisar här till råga på allt. Då vill ju jag vara med och härja!
 
 Men lillebror Flodman kom med sundstorp-gurka, Reets bullar och hemgjord saft och det slår allt på hela helgen! gud vad längesen! Så tack Reet ;) ♥
 
Pojkarna ska grilla här, ska försöka snika mig en liten bit..
 

Never apologize for beeing you

 
 
Always be yourself, never try to hide who you are.
Stand up for what you belive in, always question what other people tell you.
Never regret the past, it's a waste of time.
There's a reason for everything. Every misstake, every moment of weakness, every terrible thing that has happened to you. Grow from it.
The only way you can ever get the respect from others is when you show them that you respect yourself.
And most important thing ; Do your thing and never apologize for being you
 
 
De stämmer in så otroligt bra, men det är få som vågar
 

Ny frukost

Jag har funnit tillbaka till havregrynsgröten på morgonen igen. Fiberhavregryn, mjölk, in i micron, på med banan och en skvätt mjölk igen. Det är nästan så jag längtar till frukosten när jag går och lägger mig! Jag varierar mellan havregrynsgröt och keso har jag märkt. Och vilken tur att det är det och inte typ rostat bröd med ost och marmelad! (Men jäklar vad gott)

Idag är jag ledig, inte Memil. När han slutar jobbet ska jag ta och gå och möta honom. En promenad på ca 50 minuter, och idag skiner ju solen så det blir riktigt skönt!
Halsen skrapar och näsan rinner dock, alltså inget gym idag. Jag som hade tänkt hänga i brutalbänken! =(
 

Det blir inte så mycket av varken bloggande eller träning under resten av veckan eftersom jag bor hos Memil ett par dagar. Känns som om det behövs, vill helst inte vara hemma just nu:/ Söker nytt boende men det är ju så jäkla dyrt när man är ensam. Och helst så ska jag ju hitta ett där Bellsebusen får bo med mig! Men Keep it up, Sigurdsson!
 
 
 
 
 
 



Nån där uppe...

Tre faktiskt helt okej tidiga dagar är avklarade. Eller idag var det hårt att gå upp men jag är fortfarande förvånad över mig själv ;) Men i morgon är det ledig dag och tur är väl det. Memil hatar värme = Sova med båda fönstrena vidöppna = Iskallt på morgonen = Fucking ont i halsen. Så jag har köpt på mig halstabletter till 1000. Kortvakt idag, alltså ligger jag i Memils soffa, mumsar halstabletter och ska ta mig en powernap på sisådär 3-4 timmar! ;)
 
Det blir en promenad senare idag iallafall, kanske ska gå och möta Emil när han kommer hem från jobbet? Hoppas hoppas hoppas halsontet ger med sig tills i morgon. Enda dagen på veckan jag kan träna, och det skulle bli ordentligt.. Hmmm, känns som om nån där uppe inte vill att jag ska bli fit!? Alltid är de ju nånting i mig som krånglar =(
 
 
Nåväl, gonatt! :)
 

Spinning

Varför spinnar jag inte oftare? Jag har precis kommit hem från en lååååång timme spinning activio. Och jag går alltid lika lycklig därifrån. Så otroligt skönt. Och vilken jäkla energi! Spec när dom blandar låtar med Sean Paul, Charlene Carter och Kiss! ;)
 
Rensar huvudet lite skön tankrensning också!
Mer spinning till folket!
 
Ris och tonfisk i magen, hoppar in i duschen och väntar på min snuffesnuff ska komma och hämta mig, behöver honom nu nu NU! I morgon är det jobb igen. Inkluderat lååång morgonpromenad på cirkus en och en halv timme! :)
 
 
 
Ha en skön måndagkväll!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Ibland brister det

Det funkar inte längre. Folk som bara ser andras fel och vägrar se på sig själv. Berättar bara vad den andre parten har gjort för att få med håll från utomstående. Pratar nått så inihelvete skit så folk ska tycka synd om en

Nej, nu är det nog. Jag tänker inte anstränga mig det minsta jävla lilla. Jag har tröttnat för jäkligt längesen. Endel människor håller inte ihop för evigt. Och det rör mig inte i ryggen. 

- Sa Sigurdsson och drar till gymet. Fuck it
 


Slappin da bass

Första tidiga arbetspasset för veckan gick bättre än förväntat. Gick ovanligt bra att ta sig upp ur sängen, ovanligt lätt att jobba. Jag bad tom om övertid men så fanns de inte när jag väl har energi och ork till det. Osis, mer fritid dock. Solen skiner för första gången på läääääänge och det ska nog bli en promenad till gymet, lite cardio, styrkepass och promenad hem. Heeeey jag! 

Å andra sidan blev jag sittandes i soffan och tröttheten kom som en blixt i huvet! En powernap kanske, klockan är ju trotsallt bara 12 :) Jag har ju hela dagen på mig ;D
 

Elleeer???

Det blir nog gympass, just sayin'..
DAMN!
 

Day before D-week

Inga mer spontanfyllor var de ju. Lady D kom och var så jäkla snygg och jag var så jäkla lättövertalad så det gick gansa snabbt att göra sig i ordning och dra sig mot krogen.. Trevlig kväll med för mycket tjat och för lite alkohol så det blev kvällen ganska tidigt. Eller tidigt, Karro följde med hem, så det vart tjejkväll i min säng med lite deepshit och en chipspåse fram till klockan fyra :)

Klockan ringde halv åtta. Måste ju kunna vara trött ikväll när man ska knoppa tidigt. Ska ju ändå upp halv tre. Hugaligen! Promenader idag, inget gym inte. Först lite Mcleods :)
 

Morgonförbränningsvecka

Det har vart sjuka tre dagar på jobbet med konstant regn. Jag har fått agera barbamamma varenda gång men nu är det ledigt i två dagar så påbörjas sexdagars på måndag med 05:15. Gruvar mig. Passar ju jättebra att jag är billös och det är ingen som orkar köra så tidigt på morgonen. Klockan får stå på halv tre så får det bli promenader hela veckan.. Bra för förbränningen men sjukt för dygnsrytmen. Man är fan inte människa de veckorna. 

Så nu ska det dras till gymmet och köra brutal styrka i två dagar, medans man har tid och ork!
 

Athletic Fitness SM!!


Jag har ju som bekant inga träningsintresserade vänner som vill gå på Sm i fitness med mig. Och då kom jag på de! Jörgen! Jörgen på elevhemmet! Klart att han ville gå! Och ingen var gladare än mig, på de sista tre flygen på ca 2,8 ton var stod Sigurdsson och dansade med bagen!!!! :D

11 Augusti är det dags att bege sig till universitetet i Karlstad och kolla på 100% REN FITNESS! Fan så kul! 
Och en hel del av mina största inspirationskällor som Michaela Agustusson, Desirée Ohlsson, AnnaMaria Lacatus m.fl kommer dit plus att det kommer säkert vara sjukt bra erbjudande på produkter! Åh lycklig tjej!
Tack Jörgen!


Idag vräker regnet ner, men de gör inget för jag är glad! :) Frukosten är intagen och jag och mina Memilar ligger i soffan och kollar på ACDC-konsert! Snart dags för 9 timmars jobb igen! Efter det är det ett femtimmars pass kvar åsså frihelg med innehåll av mycket träning! :)

Træningsmotivation

Nær man kommer på jobb 4,5 timmar innan man børjar ær det lika bra att googla lite:) Mest till Stian, varsågod
 
 
 
 
 
 
 
Och nær ær det væl dags att googla lite tatueringsidèer sista timmarna :)
 
 
 

Gør det bæsta av situationen

Mår lite bættre idag. Och tur var væl det eftersom det nalkas långt jobbpass. Och eftersom bilen ær paj, och det finns inte tid till træning idag så får man gøra det bæsta av situationen. Dvs åka med lillebror som børjar tre timmar tidigare och slæppas av halva vægen, gå en timme till jobbet, hjælpa tanter med astunga væskor nerfør trapporna, inte åka en endaste rulltrappa utan ta dubbelsteg i varenda trappa och avsluta med 5 glas vatten! Før varmt blir det, de ska jag lova! Så nu sitter jag hær på jobbet några timmar innan jag ska børja och førbereder mig før ett 9 timmar tungt styrke och cardio pass i ett! Mitt jobb ær tæmle tungt i dessa tider! 
sen nær klockan nærmar sig 01 så har jag væl några timmar som ska promeneras hemøver ;)

ha en bra dag allesammen! 
Jag ska blir bløt av svett och regn. Tjoho
 

Vila är nog bäst?

Jag är trött på att må illa, trött på att vara seg, trött på att känna mig som en klimakteriekossa med svettningar och vallningar. Fönster och dörrar står öppet överallt, det är gråkallt ute och jag ligger utslagen i soffan i Memils tisha och mina älskade Dcore shorts. (Har alrig ägt något bekvämare) Ändå svettas jag. Det blir inte många knop idag, hinka i mig vatten och ligga i soffan. Vila är väl bästa medicinen om man någon gång ska bli bättre. 
 
 
 
Samla lite energi och nya krafter. Jag vill jobba!

Foggerty och illamående.

Foggerty var awesome. Lite besviken på låtvalen han gjorde men de va grymt att ha sett han iallafall. Jag och Svågern skålade på All In och All In blev det. Hade faktiskt en helt okej bra kväll med mina vänner och kärlek!
 
 
 
 
 
Vi kom tillbaka till Norge på söndagen så jag och Fia fick jobba lite. Med betoning på lite. Jag fick gå hem sjuk efter fyra timmar pga att jag kallsvettades, skakade och mådde otrooooligt illa! Det var bättre igår men idag gick jag upp med Memil när han skulle jobba. Tanken var att jag skulle åka med honom halva vägen till jobbet och gå tillbaka hem igen. Men jag fick knappt i mig frukosten då det kändes som om den skulle komma upp lika fort. Så det fick bli hemma i soffan, satte på en skiva av McLeods och bara ligga och få snyfta och skratta om vartannat. Älskar serien! I morgon vankas det jobb igen och jag hoppas innerligt att jag mår bättre då! 
 
Men jag ska ta tag i detta idag, minst en promenad ska avverkas. Lite hemma styrka oxå i form av utfall och crunches på alla de sätt! Allt för längesen musklerna fick känna på lite nu.. 
 

Dagarna går, bloggen består, träning utestår

Tjohej vad dagarna går. Här i Norge drog fellesferien igång i måndags. Dvs mycke bag, ingen vila, hetta och varken behov eller ork till träning! Man är helt slut efter en dag där kan jag lova! Därför har det inte blivit någon träning sen i söndags. Jag och Madde tog en powerwalk runt sjön på 50 minuter, det är det enda jag har orkat med i dag, annars har det bara vart en slappis dag liggandes i stekandes hetta, kastat in en tvättmaskin då och då, solat lite till, hängt lite tvätt osv :) 

Nu ska det sättas i en färgburk i huvudet sen kommer min Memil hem efter jobbet. I morgon är det dags att bege sig till Dalarna med han Fia, Johan och David för att se på Foggerty! Dom har spått 24 grader sol. Kan väl inte bli så mycket bättre? Ett härligt gäng, bra musik, sommarvärme och shorts! ;) 
 
Återkommer till Norgelandet på söndag då det ska jobbas igen. Woaaaah, söndag kväll. Värsta passet på hela veckan! Men men money is money! 
 
 
 
Btw så blir det inge tävlan i ahlströmer 2013. Har inte stödet runt om mig som jag behöver för att genomföra allt. Trist, in i helvete trist. Men någon dag kanske jag blir stark på egen hand. Kan ta komplimanger, kan vara nöjd, kan vara stolt över mina framsteg utan att någon måste slå in dom i huvudet på mig? Någon dag kanske, men inte nu, inte själv!
 
 
Men åh vad kul det hade vart!
 

Stolt vän!

Igår fick jag med Madelene till gymmet. Men först fick det bli en Cesius till Never back down så man kunde få lite motivation och energi. Jag körde igång en stationsträning med intervaller i stora salen som innefattade ben, rumpa, kondition, axlar och bål. Riktigt grymt stolt över min vän som höll ut in i de sista när jag skrek, tjoade och tvingade!
 
-Emma snälla ja ORKAR INTE!
-Du orkar mer än vad du trooooooor!!!
=)
 
 
 
Men hon är taggad bruden. vi ska iväg idag med! 
Träningsvärken infinner sig överallt utom mage och biceps. Så idag kör vi.. Mage och biceps! :)
 
Fan va kul att bo med någon som faktiskt vill träna! Så vi kan pusha varandra! Äntligen lixom!
Älskar lediga dagar! :) 

RSS 2.0