Nygaddad, uppsagd och pank..

Jao, var ju och tatuerade mig igår, blev sjukt nöjd men nu efteråt känns det som om jag blivit dragen efter en lastbil på torrasfalt! AJAJAJ, men smärtan är absolut värd resultatet!:)

Lön i tisdags, 2500 på tattoon, 2500 i hyra och 7000 på resan. Och där var lönen borta.. Precis lagomt till detta fick jag reda på att jag blir uppsagd nästa vecka! Bra, bra där Sigurdsson.. Är ej så motverad till att jobba de sista dagarna faktiskt men måste mjölka ut varenda krona nu!  Gode gud hjälp mig..
Äre nu som man ska lägga alla sista slantarna på trisslotter och hoppas på miljonen?
väg till kil för jobb.. Hej å hå
Längtar efter sommaren och moster Lena

Neråt neråt neråt

Upptäckte idag att jag har gått ner tre centimeter runt magen på två veckor! Gissa om jag blev glad, äntligen har jag gått in för något helhjärtat och faktiskt sett bra resultat! Men det kanske är för att man har sånna mål som jag har? Jag och min underbara älskling åker ju till Puerto Rico i slutet av Mars på vår treårsdag ♥ och då vill jag ju inte se ut som ett mähä med vinterkilon. Också ska jag tatuera mig i morgon, på revbenen och neråt. Det är ju inte heller snyggt om det hänger bildäck ner över höften? :)
Åh jag blev så glad, detta håller min motivation otroligt högt uppe och peppar mig att fortsätta! Tänk och va så snygg som P!nk! I kroppen alltså...
Eller som Sofi, hennes blogg som fick mig att börja med alltihop, och även hon som tipsade mig om mina super caps!





Fet mat! Öööööh

Denna veckan har jag faktiskt varit supernyttig i mittmatintag.. Kyckling, Lax, bulgur och sallad! MEn igår var det Erik som gjorde mat.. Mackisar med två ton smör och chorizokorvar med mozzarella, också dom dröp av smör.. Visst det var gott.. Dom första tuggorna men sen mådde jag bara illa. Går de så fort? Drog med Bella ut på en lång kvällspromenad efter det. Hade ju tänkt gå och simma men jag somnade ifrån det :)
Idag svängde jag in på Ica för att handla lite efter jobbet. Jag kom ut med en semla. Åkte hem och tryckte i mig den och mådde genast illa igen.. De måste kunna gå så fort, eller?

Nu har jag och Bella varit ut på en timmes powerwalk och tog lite turkisk youghurt med blodapelsinbitar i, gott!
Ska nu åka till kil och jobba. Även där blir det nog en promenad!
Beställde hem super powercaps från proteinbutiken idag! Jag har ju inte råd egentligen men vad gör man då?
Ha en bra dag! :)

En bra dag av nyttigheter

Idag har det varit en bra dag i mitt nya liv! När jag kom hem från jobbet åt jag lite lax och bulgur, vilade en timma och gick sen ut och gick med Bellfis i 40 minuter! Kom hem, tvättade lite och åt en liten bit lasagne innan jag åkte iväg och jobbade.
Efter jobbet tog jag mig en klementin och gick en långpromenad på en timma med lilla snuttan igen.. Det är så otroligt skönt att hon kan springa lös för det mesta nu när det är så halt! Mammas lilla tjej
Älskling hade stekt kyckling när jag kom hem så jag ställde och gjorde mig en kyckling sallad på isberg, mycket rödlök, tomat, fetaost och rostade pinjenötter!♥ OCh jag klunkar i mig grönt te! Och det blir bara godare och godare...
Nu ska jag hoppa in i duschen, gå ut på kvällspromenaden med Bella och sen bada henne. Kände att det behövdes!
I morgon blir det morgonpromenad på en timme! Wohoo jag är på gång! Detta blir lagom tills jag ska tatuera mig!:)

För övrigt så tycker jag att Martin Timell är ruskans mysig, speciellt i reklamen för "min stora dag"



Mitt nya liv börjar NU!

Jag har fått nog av mina överflödiga vinterkilon nu så idag ha jag gjort ett ytterligare tappert försök att förvandla mig till en nyttigare människa. Behövs ju oxå om man ska in på hälsoterapeutlinjen.
Alltså i morse startade jag med en tjugominuters powerwalk med bellis. Tröttnade efter 20 minuter eftersom jag drog mig hela tiden på den blanka isen!!! SÅ jag vände hem, tog mig en smörgås utan smör med kalkonbröst och avocado på. Jättegott!
Och nu har jag varit och simmat i en trekvart! och står och lagar kvällsmaten- lax, brocolli, ris och turkisk youghurt! Allt med stark krydda!
I morgon blir det antagligen ingen powerwalk innan frukost eftersom jag börjar klockan sex!!! Men efterjobbet så!

Puerto Rico jag och min älskling kommer snart!

Eftersom min syster flyttar till Thailand på måndag så försökte jag , verkligen försökte, bönade och bad, för att få Erik att följa med mig dit i två veckor.. Men förgäves. Semester och allt..

Dock fick jag ett ja till PuertoRico på vår treårsdag! Så onsdag den 30 Mars åker vi här från karlstad! Ska bli så underbart mysigt att få sin första semester tillsammans och sin första utlandsresa! Mmmm, jag längtar!
Bella ligger här brevid mig och snarkar. Vi har varit hos Cia och Micke idag så hon har verkligen fått springa av sig i timtal med Ike och Anixa! Snossan<3
I morgon ska jag, och några gamla klasskompisar träffas och ta en öl. Eller sju? Kan bli riktigt kul, vi träffas ju inte så ofta nu...

Vallningskurs!

Funderar på att börja valla med min lilla Bellla! :) det går ju en vallningskurs i kil till våren och jag ska försöka komma in på den även fast hon är blandras! Eftersom hon är lite bekant till Cia så ska det nog gå bra.. Cia som har Anixa - portugisisk vattenhund ska även vara med och testa vallning :) Sen är det bara att tuta och köra!

Har redaan börjat träna på den grundlydnad som krävs för att ens vara behörig till kursen. Att stana - ligg - upp - höger/vänster osv. Allt i en kombination. Hittils har vi bara klarat Stanna-ligg-upp! Men vi började ju träna igår så det ska nog gå hur bra som helt tills våren detta! Ååååh, jag är så förväntansfull och upphetsad! Längtar till våren och sommaren.

Nu är jag, Erik och trötta lilla Bella hos Moster Lena och har haft en riktig tjockiskväll.. Med pizza, glass och chips. Och nu har snöstormen övergått i regnrusk?! Whatta?


RSS 2.0