Finns nog en framtid!

Ja, det finns nog en liten framtid för söket på min lilla Bella. Ingen tävlan så men eftersök iallafall!

Testade ett spår med en älgklöv idag och det gick i princip lika bra som med personspår!

Jag stämplade med klöven på ett ställe och sedan drog jag den genom skogen ca femtio meter, även liten utmaning med svängar och tvära vändningar. sedan väntade jag tio-femton minuter innan jag gick ut med henne. Dock hade jag ingen tillgång till blod men jag tycker det gick relativt bra ändå! Hon fann ju klöven och blev mycket förtjust! Så stolt så! :)

Nu blir det långpromenad sen sova liten stund!
Ha en skön söndag allihop!



Avboka resa för Kastrering..

Tog med mig lilla Bella till Molkom idag. Där de har en bullterrier - Lennart och en tax- Bella (ironiskt va?)
Men de skulle jag inte ha gjort!

Lennart blev tokig och springer fram och ska sätta på Bella, flera gånger om. suck. Stackaren, han får inte någon uppmärksamhet alls medan han står och piper, gnäller och skäller.
Pappa Aste "Tänk om han får en hjärtinfarkt nuru!" Ja, de skulle inte förvåna mig :(

Men Bella följer mig som en hemorojd och kommer överens med "lilla" Bella. Skönt, men vi får nog komma tillbaka när löpningen har gått över. Får nog avboka Aya Napa resan och sterilisera henne ist:/

I morgon ska vi spåra med blod för första gången! Ska bli spännande. Erik som förövrigt sköt en älg idag har tagit med en älgklöv hem! Får se hur det går, uppdaterar i morgon:)

Kram på er!




Livet som hundägare och moster(:

Det är myskväll i Karlstad idag! Jag, Bella och lilla Zelda ligger och dricker välling och ser på Elefanten Horton i sängen, tur att inte älskling är hemma nu, då hade han fått SPADER på att Bella både fäller och löper och FÅR vara i sängen!  Får tvätta i morgon. Men som man säger, när katten är borta.. :)

Jag var och skrev på ett hyreskontrakt idag! Härligt att få en lägenhet som är dubbelt så stor som den jag har nu och som man faktiskt får ha husdjur i. Nu slipper man smyga så, hihi. Vi flyttar redan nästa helg, åh vad jag längtar!

I morgon åker jag och Bella till Molkom och då ska vi träna och spåra hela helgen! :D Jag älskar livet som hundägare!


Spårhund numer ett!

Mamma är stolt idag över sin lilla tjej! Första spårningen gick galant och hon fann spåret direkt! Först gick vi till ksogen och jag gick en sträcka på ca 30 meter, la ner lådan med korv och fortsatte sen neråt så hon inte skulle blanda ihop spåret. Efter en timma gick vi dit igen, då med Bella i spårlina och sele och hon nosade och nosade och fann spåret väldigt snabbt. Mycket beröm och korv då! Detta få vi fortsätta med så husse oxå får lite användnig och glädje av henne:)
Hon har stortrivts denna helgen på landet i lilla ämtervik. Tränat lite kommando, stanna, hit, sitt osv. Varit med i stallet, sprungit på stora gården med Lindsey och i dalen med tre andra vilddjur! Hon sover nog gott ikväll när vi kommer till stan!
Trötta prinsessor efter dagens härj och lek! ♥

Paranormal Activity 2

Jisses! Jag och Fia var på den efterlängtade uppföljaren av Paranormal Activity igår, den värsta skräckfilmen jag vet, dels för att jag delvis tror på dethär med andar och dels för att man skvätter så jävla fruktansvärt mycket. Jag flög upp på Fia, skrek och började gråta..
Sen att hon skrämmer skiten ur mig i källaren och att Erik har skruvat ur alla lampor kan man ju skita i.. Snälla dom♥

Hundägarn sigurdsson

Ja, i söndags åkte jag och hämtade min lilla Bella som ligger och myser brevid mig nu! Vi har varit ute och tränat varje dag och hon är så himla duktig, mammas tjej! Snart sätter hon att gå fot och då ska vi börja med spår :)
Blivit stor flicka har hon också! Började löpa igår, lite oroande när man ska träffa andra hundar. Minuset är ju att man inte kan ligga och gosa med henne i sägen. Fia försökte inatt men det var en stor blodfläck på täcket i morse.. Men vi älskar henne ändå :)



RSS 2.0