tillbaks!

Hallå på er! Det har gått ett par månader utan liv häromkring.. har en förklaring på de som lyder "hvorfor i helvett skal du drive med sån bloggting? Så unödvendig å la andre se livet ditt". Dock är blogg någonting som jag har hållit på med rätt länge,  som jag tycker är rätt kul, trivs med och tycker det är skönt å få skriva av sig. Sen bestämmer jag själv vad folk kan få veta om mig och inte. MITT VAL SÅ HEJ MÄRREJ!!    
 
 
 
Det har varit några händelserika månader minst sagt. Slagit mig ifrån ett förhållande, äntligen (mitt nyårslöfte var ju att göra mig av med energitjuvar) Jag har umgåtts med underbara människor, festat, gosat, badat och druckit öl och rökt pipa i soluppgången! Jag har gjort av med pengar jag inte ens visste fanns men själen har mått bra, och det är huvudsaken just nu. Jag har mått så jäkla bra denhär sommaren när jag bara har fått tänkt på mig själv och vart omgiven av folk som ger tillbaka massa kärlek! Bästa sommaren hittils!♥
 
 
Jag har även tröttnat som fan på norge, trivs inte alls och har börjat söka i sverige. Bor just nu i en väska, flänger och flackar fram och tillbaka och har inte nån fast punkt i livet överhuvudtaget. Jag längtar efter ett eget boende, eget kök, eget liv och egna rutiner! Nått så gruvligt! just nu vet jag inte alls vad som kommer hända de närmsta månaderna, och det besvärar mig en aning..!  men det är väl bara att ligga i. Lämna fler cvn och fortsätta söka! 
 
Lite uppdatering alltså, jag lever. Har inget hem, yr i huvudet, hemlängtan osv. Men ja lever, och jag mår ganska bra ändå :) 
 
 
 

RSS 2.0