Hur kan ja vart så dum

Borde ha fattat att träningen hade en stor del i det att jag inte har mått bra. Har ju inte kommit iväg på jag vet inte hur länge och riktigt kört ur mig ordentligt. Sprang ju lite i skogen häromdagen men det är inte riktigt samma sak.

 Körde skiten ur mig nu på spinningen och lyfte sen i gymet. Hann dock inte köra det andra passet som jag hade bokat då jag skulle hämta Fia på jobbet men det gjorde nog inget.
Men ååh vad skönt det var. Jag hade sån energi! Även fast jag inte ätit värst mycket. Svetten sprutade och det värkte i benen men jäklars va skönt det var! Och jag var lycklig när jag satte mig i bilen och tände en cigg.. Höhö, ironiskt nog:)


Nu är jag på gång igen, påväg mot kroppen jag vill ha! Istället för att fortsätta misshandla den så tar jag faktiskt hand om den..♥




Åh vad jag saknar min baby, underbara gospos!
Behöver kramas och pussas!♥



Jag skulle vilja säga förlåt

Älska mig mest när jag förtjänar det minst, det är då jag behöver det som bäst..
Älskar det ordspråket, är så himla sant!

Jag vet att ja kan bete mig som en idiot ibland. För det mesta faktiskt. Det är verkligen inte meningen och jag blir lika arg varje gång när jag tänker efter vad jag håller på med.
Vet inte vad jag skulle kunna göra mer än att hålla tyst?

Så jag skulle vilja be om ursäkt till hela världen. Till alla som jag sårat och alla som ja har fått och får må dåligt. Det är absolut inte min mening..

Herregud, jag är depp idag, tårarna bara sprutar




Har träningsångest. Så jag bokade två spinningpass.. Kommer nog suga rätt bra i benen i morgon när det är min första dag som fast anställd!!! :)



Pessimistiskus primarus

Inte tränat på bajjlänge nu. Tänkte göra de förut men de va för sent för spinningklassen så istället åkte ja och fia till affären. Köpte glass å daimsås. Så jävla underbart smart Sigurdsson!
Blir dubbelt pass i morgon banne mig, jävla idiot.

Riktigt emo ikväll. Sitter och läser depp-bloggar och tycker allmänt synd om mig själv. Inte för att det är de men de känns som om jag är rätt så utmattad. Om jag får ändan ur vagnen och lägger ifrån mig datorn så ska jag försöka pallra mig i säng, kommer totaldäcka. Öh, illamående oxå. Får nog gå till doktorn snart för detta är nog inte normalt att må illa hela tiden..


Andra kan uppleva dig som ombytlig, anpassande och opålitlig, känslokall eller aggressiv och dra sig undan, vilket naturligtvis inte gör det lättare för dig

Stör mig på att ja alltid ska ta åt mig av allt negativt. Och även om det är positivt så tar ja de negativt. Jag är nog världens största pessimist :D:D:D:D:D Och ironist:S:S:S:S (stavas de ens så?)


Sorry för helt osammanhängande och oförståeligt inlägg men det är nog så ja känner just nu..



Jag gråter bara i regnet

Piercingen är på plats och jag älskar den:) Gjorde inte spec ont när jag tog den men efteråt har det varit mycket svårigheter med att prata och äta. Men snart har den lagt sig :)
Hemma i svedala nu. Chefen på röros ringde igår.
- Skulle du kunna börja som fastanställd 75% 1a september?
- Ehm, ja? Ja, jättegärna! Tack så mycket!! :)
Sååå, fastanställd på gardermoen :)

Tog mig en springtur med Bellsan i skogen igår. Den tjejen älskar att få springa lös i skogen. Tränade lite personsök ockå, himla duktig hon! Skönt att få lite ensamtid med min lilla tjej♥

Sen kom Robert och Kim och vi körde lite wiibowmling och hade myskväll och nu ska vi till marten här i hagfors och ha mysdag :)

Hon vill ha varmt, hon vill ha kallt. Hon ville ha, hon vill ha land. Hon vill ha vitt hon vill ha svart. hon vill ha mig, hon vill ha allt! Jag har ingen chans.



Vill man vara fin får man lida pin!

Jag kan lätt säga att jag är en väldigt bra vän. Ibland iaf. Hanna har velat pierca tungan hur länge som helst nu men alltid klagat på att hon inte har råd. Så då fick jag en idé. Hanna fyller 20 nu i september så då tänkte jag "födelsedagspresent". Ringde och bokade TVÅ piercingtider. Så i morgon vid denhär tiden sitter vi i studion och väntar spänt på att de ska bli vår tur. Eller så har vi sprungit därifrån. Men nu är det bokat iallafall och jag är så jävla rädd så fan ätter! Kan knappt räkna gångerna jag har vart på toa sen jag ringde.

Nicklas gjorde det igår han. Har jävulskt ont idag, bådar inte gott detta. Men de ska nog gå bra, vill man vara "fin" får man lida pin!



Ingen träning blev det idag heller, vi var för sega upp i morse. Alldeles för mysigt att ligga tätt intill!
Men tar igen det i morgon med spinning och core har jag tänkt!



Nu blire det iväg på några timmars jobb! Hard wörk wörk

Nyspinnad och go!

Nån galen tjej som heter Emma gick upp 06.00 idag för att åka och träna när hon kunde sova till 12! Ångrar dock inte att jag gick upp! Första spinningen på ett år, känns i rompa att de kommer svida i morgon men jäklar va skönt det var när svetten sprutar och morgonsolen lyser in genom fönstren! Blev ett spinningpass och rätt tungt ryggass. Kör bara kööör!

Pigg som en lärka så nu ska det duschas, ätas, städas och tvättas innan det är dags för att åka iväg och ta tag i flygplanen som väntar på mig! :) Kanske en tupplur sen när kicken lugnat ner sig..




Den bästa terapin måste vara att åka själv i en bil, hög musik i morgonsolen och sjunga så högt man bara kan! Underbaaart!

Sigurdsson - fröken PT?

Fick allt med mig Hanna till gymmet idag, hör å häpna! Kramade ur henne lite och körde box med henne den sista halvtimmen. Tror mycket bestämt att någon kommer ha träningsvärk i morgon :)
Vår kontaktperson förklarade att hon kommer få träffa en PT två gånger. Varpå Hanna tittar på mig och säger:
- Men jag har min PT här?

De vore ju nått! En PT.. De kanske skulle passa mig?
Är så jäkla grinig på att ja tackade nej till hälsoterapeut-linjen som börjar nu! De va ju tänkt att vi skulle till Australien i höst men de blir ju inget, nej. Får bli till våren eller nästa höst. Usch, ja kommer va 40 innan jag skaffar familj om jag ska hinna göra allt före! Om jag ens kommer ha en man.. Kanske är smart att ha de som prio 1 först och främst.


I morgon blir det upp tidigt för då ska ja börja på min spinningkonkurens! Vi som anmälde oss ska genomföra 15 spinningpass på 6 veckor och när de veckorna är slut får man en T-shirt. Jag vet, en t-shirt.. Men ändå, det är ju ett pyttelitet mål! Så kommer man igång med spinningen igen oxå :)


What goes around comes around

Du är fan inte klok i hövve. Du beter dig
som en jävla idiot, velig som
jag vet inte vad och jävligt svår att va ihop med...


Den självkänslan och förtroendet som knappt fanns förr finns då verkligen inte nu. Kommer sluta som en ensam 70 årig, nersöpen gammal hagga utan man och barn.
Ett slag i magen rent ut sagt, men man får väl tillbaka för sina synder.




Men tills dess försöker ja träna.. För att hålla tankarna i schack.




Men åh vad emo jag blir!!!! Helvete!


Let me see you work for it!

Hade sån ångest förut idag. Har inte tränat på över en vecka och ätit så onyttigt och fel. Så efter att jag tvättat babys bil (världens bästa tjej?) så drog jag ner lite keso och tonfisk i en matlåda och åkte racerfart till gymmet. Måste trappa ner på keso och tonfiskätandet alltså. Det är nog min nya favorit"rätt". Enkelt och relativt gott. Hmmm...

Iaf så körde jag 45 minuter cardio och hela tiden (utom en vattenpaus på fyra sec) så såg jag till att wattpower låg mellan 90 och 105 hela tiden! Go me!
Gymmade sen med armar, bål, övre ryggen och lite stuss. Känns som om musklerna ska ploppa ur sina fästen just nu men jag är riktigt nöjd med min träningsdag. Det känns nog dock i morgon men va fasen, man ska veta att man har gjort nått också :)

I morgon ska jag äntligen efter många om och men få med Hanna till gymmet så hon får sig ett träningskort. Är tämle trött på att höra samma tjat hela tiden..
- Gud jag är så fet, alltså kolla celuliterna! Det är inte snyggt med det här fettet alltså..
- Men börja röra på dig då FÖR HELVETE!
- men jag har så ont i fötterna. Äh, jag åker till McDonalds istället..
Whaaaat!?

You don’t get it by… Staring
You don’t get it by… Wishing
You don’t get it by… Drooling
You don’t get it by… Hoping
You don’t get it… Easy

You get it by…

 

Getting off your ass
Working for it

 

Every second Of every day
For the rest of your life.





Lägger upp ytterligare en bild som får mig att vilja träna varje dag, varje minut, varje sekund


Leve träningsapparna!

Såg igår att jag är ledig i helgen, den spenderas med Sandra som också är ledig :) Idag har vi varit på stan och handlat lite, fick mig allt några påsar kläder och en piercing till baby ;) hihi.

Helt slutkörd. Tänkte mig träna idag men gymet stänger om 20 minuter. De får bli en powernap och en powerwalk sen. Väldans va power
Hämtar N på jobbet och sen blir det myskväll med han och Sandra med grillat och vin!

Fick min xperia häromdagen. Har redan laddat ner lite appar. Däribland cardiotrainer och kaloriräknaren. Den är bra mycket mer än en kaloriräknare. Man kan kolla upp de olika livsmedlen, lägga in matdagbok, träningsdagbok m.m. Rolig app! Dock måste man ju vara uppkopplad när man använder den men det går an :)

Nu ska de powernapas!
Gonatt vänner! ♥


Sverige, värmland, råda, hemma?

Tog mig hemmåt igår, tack o lov. Tur att man har snälla arbetskamerater!

Är hemma tills på fredag och dessa få dagar ska bara bestå av massa ledighet har jag bestämt! Vi sov till tolv idag, gud vad underbart! Sen blev det en skogpromenix och kantarellplockning så vi har till frukosten i morgon! Mys :)

Var farligt nära att pierca tungan idag men det var stängt. Faarligt nära. Tror inte jag skulle ha vågat om dom skulle ha öppet men jäklar vad jag vill! YUM!

Nu blir det iväg till Nicklas kompis/halvbror (?) på lite öl kanske. Sen blir det vin och kräftor hör å häpna!

Jag är faktiskt ganska lycklig nu tror jag. De känns så. Är inte de ganska underbar känsla? :)


Sängslitteratur

Dessa böcker och tidningar ligger brevid min säng och läses flitigt! Inte undra på att man drömmer konstigt med den mixen i huvudet!




Jag och Fia har haft myskväll med persika, te och snålvatten och jäkelskap! Älskar den buskisen! :)
Nu blir det ytterligare en tekopp och lite lusläsning innan det är dags att hångla upp kudden!

Sovgott folkens!

Näsblod och tonfisk

Nyss hemmkommen från jobb. Regnit och jävligt och mycke att göra. Tycker faktiskt att det är lite härligt för stunden när man cyklar hem i spöregn, lite mysigt sådär:)

Blev lite skojbråk i sängen, avslutades med näsblod, bitmärken, röda armar och Hanna som la sig med hörselskydden och sov. Hon ska få en snus intryckt i käften inatt. Moahahaha...!

Fortfarande sjuk så det blir ingen träning idag. Äter desto nyttigare ist med rågknäcke med kalkon, egen tonfiskröra och ägg! Yum!

I morgon jobbar jag 07-20 plus att baby kommer tillbaka så DÅ blir de träning ;D







Ynklig och sjuk!

En ledig dag kunde inte ha kommit mer passande nu när jag är så sjuk! De värker i hela kroppen och träningsvärken från i onsdags känns ju inte skönare! Jag har legat i sängen och ätit glass och läst hela dagen..! Skönt med lite slappisdag någon gång oxå! :)

Jag och Nicklas drog till gymmet i onsdags, nu är det dags att bli fit! Jäklar!
Efter det har de inte blivit någon träning pga för sjukdom och för lite sömn, men måndag lär det väl bli igen. Usch, får nästan lite ångest när ja inte tränar nu. Känns om ja bara ligger och jäser. Men det är klart varje hostning och nysning är ju ett träningspass i sig! Jäklars va ont de gör!

Han är hemma i Sverige, hade behövt lite ompyssling nu när jag är så ynklig. Någon som ligger och kramas och hämtar glass och te! :( Finaste






Sverige, kära...

Min kropp skrek efter vila igår efter jobbet, jag hade knappt energi att packa och duscha innan Nicklas kom och hämtade mig. Men vila blev det, satte mig i bilen 13.00 och kom innanför dörren vid ca 20.00. Skapligt trött på att åka bil!


Men i morse blev det en snabb, mysig promenix med Bella och Nicklas i skogen! Letade efter kantareller och kastade pinnar♥ Efter det vart det mysfrukost! Stekt ägg, champinjoner, tomat och honungsmelon! Namnam! Och sen iväg till Sunne för att hämta Tuwis! Vart rätt mycket bilåkande idag med och i morgon blir det mer när jag ska iväg till Molkom och hämta alla mina grejer från Erik. Mycket kommer de bli! har ingen lust egentligen men de måste väl göras. Sen blir jag Hagforsbo? Shit, måste till skatteverket i morgon oxå!

Men men, när all skit är över ska ja njuta av varenda dag som går! Försöka iaf! Jag har skapat ett nytt liv som faktiskt passar mig, som jag njuter av att leva. Inte alltid men för de mesta! Fått tillbaka träningssuget och folk som faktiskt vill gå till gymet med mig och lyfta! De hade man inte när man bodde hemma inte, höhö! Nu är det bara Bellfis som fattas som sagt, att hon ska få följa med till Norgelandet!

Nä, Nicklas är uppe och lägger Tuwa, så jag tar mig ut på en kvällstur med Bellan!

Liten skit :)

Hem till Svedala!

Då sitter man på jobb før sista dagen før några dagars ledigt før att åka hem till Sverige till mina ælsklingar! (Dærav de norska bokstæverna) Riktigt tungt att gå upp idag nær klockan ringde 04.50 men det ær væl så det ska vara.
Igår va de extra tungt att jobba nær musklerna værkte så otroligt ont! Men jag drog med Kim på ett træningspass iaf! Bara før att få in rutinerna (mest på han, hihi) Det blev 40 minuter på crosstrainern och lite mage samt benen fick sig en omgång!
Sen blev det grillat med kjempegod sallad med rostade pinjenøtter och fetaost! Namnamnam!
Det bæsta jag har i mitt liv just nu, ingen annan som kan ta hennes plats! och idag ska jag hæmta henne. Mammas hjærta♥

Urpumpad!

Är riktigt nöjd med min dag i träning! Drog med mig Kimpa till gymmet och drog in han i boxningssalen och körde helt slut på honom, han bad om att få gå och duscha! :) Jag njuter verkligen av varenda minut på gymmet nu, armarna skakar och svider så jag knappt få i mig vatten. Kalla mig galen men jag tycker det är underbart!

Maten idag bestod av lax, broccoli och gurka med vatten till.
Oxå det enda ja ätit:/ Måste bli bättre på dedär med matvanorna!

Målet?


Finns inget snyggare än vältränade och slimade tjejer!!

Träningsglädje!

Idag tog jag steget att ta upp den riktiga träningen igen. Efter strandhänget åkta jag till Elixia här i Jessheim och köpte mig ett träningskort. Jättefint gym med många olika pass, många maskiner och mycket fria vikter! Precis som ja vill ha det! Körde en halvtimme på crosstrainern och lyfte lite vikter sen.

Jag är så glad att jag har fått tillbaka träningsglädjen från förr! Då tränade jag två pass om dagen, sex dagar i veckan. Då va ja fin i kroppen oxå. Sedan har jag varit så jävla slö och såsig och min kropp har bara förfallit!
Men idag på gymmet kände jag sån jäkla glädje och energi och detta kommer fortsätta, tro mig! Det är ju oxå väldigt motiverande när folk säger att man inte komme grejja detta utan att jag kommer falla tillbaka till "såslivet". Det sporrar!!:D

I morgon ska jag köpa nya träningsskor. Det går mycket pengar när man ska starta nytt, hälsosamt liv! Men mina är så himla torra. Träningskor är ju faktiskt en färskvara!

I morgon ska ja dra med mig Kim efter jobbet och träna! Kul Kul :)

Dagens mat?
Sallad med fetaost, rostade pinjenötter, stekt lax och olja med vinäger och vitlök! Känner mig så nyttig!


RESULTAT!

Rätt stört att för tre månader sedan satt dehär byxorna tajt på mig!



Det är så otroligt motiverande när man ser så stora resultat på så kort tid! Då blir man extra taggad till att träna ännu mer. Så nu ser jag ut såhär...



..och tar hemmet till hjälp för att pumpa ut resten av musklerna!

Utpumpad, genomsvett och lycklig för att jag kan!

RSS 2.0