vrickad/stuckad?

Goddagens vänner!

Det blidde ingen träning idag:( Fick så otroligt ont i handleden igår pga exet för ca fem- sex år sedan så jag fick gå med stödbandage de sista timmarna på jobbet. Och idag fick jag ringa min PT och avboka dagens pass då jag har ondare än någonsin. Ringde till chefen och förklarade läget så man är sykmelt idag och i morgon. Ska till doktorn i morgon och jag hoppas att de sjukskriver mig så jag kan vara hemma. Kan verkligen inte jobba såhär, kan inte ens öppna en tonfiskburk..?!

Vart så deprimerad och arg på samma gång. Varför kan inte min kropp få vara frisk så den kan vara i bruk för??
Så ja slängde i mig en supercap xtreme och drog med mig Bellafisen ut på en speedad skogspromenad. Depressionen släppte när solen sken och Bella sprang lös! Efter en timme i skogen gick vi in till Kiwi och köpte en jordgubbssmoothie till mig och grisöron till Bella!:)



Dansen och jag har funnit varandra igen!

Jag åkte ivæg och prøvade på ett zumbapass i morse! Jag har inte dansat på næstan ett år och jag blev så lycklig att jag næstan børjade gråta mitt i all energi, fart och glædje! Varfør har jag inte gjort detta førut?! Jag slæppte loss x 100 och læt hår och armar flyga medans svetten rann i ansiktet! Lyckorus!



Nu ær det några timmars jobb som gæller! Och det som gør dagen ænnu mer underbar ær att det ær snart Oktober och jag svettas nær jag går i t-shirt ute! Kan det bli bættre? :)



spagettiben och krampande mage!

Idag var jag på min andra träff med min PT. Nu börjar hon få smak på mig och ska göra allt som står i hennes makt för att köra slut på mig. Idag skrek jag tillochmed i slutet. Jag vill ha hårt, jag klagar inte, men det är jobbigt! Och kul såklart :)

  • 40x3 sekunder med att slänga rep.
  • 40x3 sekunder springa på traktor däck.
  • Box
  • 30x3 situps med box
  • 30x3 situps på halvboll (det var där jag skrek sista fem)
  • 20x3 armhävningar på halvboll
  • 15x3 benböj på balansboll.




    I denhär takten lär jag komma i form snart va??

    Jag har gått runt med spagettiben och värkande mage på storcentret här i Jessheim idag.
    Plånboken går åt hårt när man är ledig, banne mig! Fick mig en jacka, tshirt och ett kinect! :D Här ska spelas!! :)

    I morgon ska vi upp i ottan på en halvtimmes core och en timmes ZUMBA! :D

Ha en bra kväll mina vänner!


Den vackraste stunden i livet..





Den vackraste stunden i livet var den när du kom och allt var förbjudet..

Värkande muskler, jisses!

Fick mig en sovmorgon idag! Har en rejäl träningsvärk i precis hela kroppen sen igår och tyckte att det skulle vara mycket mysigare att ligga kvar i sängen med Bellsan. Så Hanna fick dra iväg själv! Duktig hon! :)

Gjorde en beställning från Gymgrossisten igår! En fel beställning har jag fått veta nu, men men.
Beställde en varsin Whey 80 till mig och Nick, en med jordgubb och den andre med mintchoklad, chokladälskare som jag är! Fick höra nu att jag skulle ha tagit Whey 100 istället som är ett renare protein och ger bättre effekt! Men hur ska ja veta? Jag är ny :) Sen köpte vi bara ett kilo var för att testa så nästa gång får det väl bli 100!



Sen två burkar var med ripped fuel x5. (tror vi fick med två burkar extra oxå som välkomstpresent)

Så nu när jag sitter här med värkande kropp (och detta är bara första dagen!? Shit) och paketet ligger hos Ica på måndagen så kommer det gå snabbare att nå mitt mål! Men det är ju mig vi pratar om, jag kommer väl aldrig bli nöjd..


Måste nog leta nya bilder men ge mig kroppen!


Nu ska jag slänga i mig en super cap xtream och
ta med mig Bellsan ut på en PW!
Ikväll är det jobb och i morgon är det PT-timme. Hujeda mig!


I could use to brakeaway

Hemma en sväng i Svedala tills i morgon då jag åker tillbaka till norgeland.
Hämtade Bella i söndags. Nu ska jag äntligen ha henne på heltid. Får antagligen inte för hyresvärden men man kan ju testa. Då blir det förhoppningsvis mer promenader oxå. Eller ja, de SKA bli mer promenader! Och ligga och snosa under täcket på kyliga morgonar!

I morgon ska jag på min första PT-timme! Lagomt till att jag skulle börja misshandla kroppen igen, jävla skit! Men det blir väl bättre tillslut. Måste försöka trappa ner på rökningen och förhoppningsvis sluta helt. Tog emot att säga sanningen när tränarn frågade hur mycket jag röker på en dag. Usch

Men men, jag är påväg mot målet iallafall.
Nått positivt.

Nu blire det in till stan och banken och kanske en sväng till elevhemmet!


Personlig Trænare bokad!

Var på min gratis-PT-timme i morse før att gå igenom vad jag hade før mål och vilken træning jag ville utføra osv. Det slutade med att jag andfått gick dærifrån med 20 bokade træningstiløfællen. Men hon kommer døda mig. Det svartnade framfør øgonen bara på introduktionen(!)
Men man måste ju få skæmma bort sig lite grann! Hatar dumsnålhet dær man inte unnar sig någonting før att man "sparar". Sparar till vadå? Jag vet inte, kanske hænder något som kostar pengar...
Sjælvklart ska man inte kasta bort sina pengar på onødiga saker som man faktiskt inte behøver. Jag lægger mina pengar på det jag behøver och tycker ær kul! Jag behøver en personlig trænare som ser till att jag trænar rætt områden om rætt sætt. Och før att jag tycker det ær kul!
Och har man en personlig trænare kan man inte bara strunta i att træna den dagen, då måste man møta upp, och då ær man igång :)
Då når man ju sitt mål snabbare också ;)
Ær på jobb nu, dærav de oførskæmt jobbiga norska bokstæverna. Ikvæll ska vi æta ostbricka och dricka vin jag och min ælskade och arbetskamerater! Æven æta jellyshots! Tur att vi ær lediga i morgon! Myspys!



Bara massa mys!

Fick penicilin i tisdags och førra gången jag fick samma penicilin før samma sak så har jag før mig att jag var fri från symptomen på bara två dagar. Nu ær jag inne på tredje dagen och jag går fortfarande på alvedon, panodil och paracet før njurarna.. Børjar bli orolig att det kan vara något annat?

Och inte kan jag træna heller, knappt så jag kan jobba. Har ont plus att man blir ju så trøtt av penicilin. Men idag har jag varit med Fiafis på lag, nog før att jag har haft ont men det går så mycket bættre nær jag ær med henne. Vi busar och leker før fullt. Mer æn tillåtet sækert men vi har ju så kul nær vi jobbar tillsammans :) Hihi♥
Hær i Norge ær det en dag i månaden som det ær sol. Och den dagen ær idag! De betyder grill och mys med de bæsta! Och i morgon blir det hemfærd till Svedala och hæmta Bellafis och ha henne till måndag! Gud vad underbart! Ska æven ha mina små prinsessor lørdag-søndag. Ocå underbart! Bara massa mys! ♥

Svedala..

Hemma i Sverige i två dagar, full fart. Åkte hemifrån halv nio igår morse och kom hem halv nio på kvällen. Har så fruktansvärt mycket folk som jag måste träffa och mycket saker som måste göra. I går bockade jag av käre bror med sambo och barn. Gud vilken liten tjockis! ♥ Sen åkte jag och hälsade på moster Lars och fick mig en kaffekopp där. Moster Lena var inte hemma så det blev att prata deep shit och träning med Lars. Alltid lika mys!
Fyllde bilen med IKEA-saker också. Till nya huset i Norge!

I söndags fick jag urinvägsinfektion, har försökt dricka bort den men jag vaknade halv fyra inatt av att det hade gått upp i njurarna. Och jag GRÄT! Det gör ju så fruktansvärt ont! Har inte kunnat sova sen dess och alvedonen verkar knappt! Plus att jg är kissnödig konstant! Vårdcentralen blir!

Kände för att vara en ganska bra flickvän idag så jag och Tuwa har en mysmorgon medans baby får sova vidare! Ikväll blir det norgeland!


Bestæm dig!

Sitter på jobbet och ær hur hungrig som helst. Stekte en kycklingfilè med tomat och grekisk youghurt och slængde i mig innan jag åkte hemifrån før ca en timme sen. Hur kan jag vara hungrig nu? Min mage kan verkligen inte bestæmma sig. Antingen mår den illa och vill inte ha nån mat alls på två dagar eller så vill den ha stændigt matintag. Næ, nu får du fasiken vænta!

Ikvæll kommer ælsklingen tillbaka till Norgelandet! Och hela huset har åkt hem till Sverige så vi får vara helt ensamma! Gud så skønt, kænns som om det var ett tag sen! En massa massa mys med pussar och gos ska det bli! En och annan ræka också kanske;) ♥
I morgon blir det ett træningspass innan jobbet tror jag.. Om jag hinner mellan alla flyttlass!
Næ, nu ær det tid att springa ut och ta tag i flygplanen! Førsta dagen som fastanstælld! Wohøøøo! :P
Ha en bra dag mina vænner!



RSS 2.0