21 Jump street ocg Gina Carano

Att jobba är som smörja för kroppen! Och jag som hoppat rätt in i sommarsäsongen nu efter att ha vart borta en månad har tappat rätt mycket muskler! Får mjölksyra i axlarna på varenda flyg! 

Och igår låste sig höften (har skitont än idag) och handleden gjorde APONT! Inga mer extravakter i helgen, förbereder mig för en sexdagarsvecka nästa vecka istället! Eller justeja, de blir ju bara tredagars efter som vi ska på JOHN FOGGERTY på fredag! :D
 
Jag har tagit det lugnt med träningen denna vecka. Jag var råtaggad på att träna minst varje dag, ibland två ggr om dagen innan jag började jobba. Och det gjorde jag. Måndag och tisdag var  köttardagar minst sagt och jag gick med träningsvärk till fredag. Men jag tänker inte pusha kroppen genom att jobba tio timmar och träna två timmar direkt efter. De gör jag när jag har fått upp tempot lite igen. 
 
 
Men idag var det slöstartat. Gick upp med Memil när han åt frukost innan jobbet och hamnade sen i soffan. Tanken är att det ska tränas idag men det är segt att komma iväg. Så jag satte på Haywire med Gina Carano. Värdelös film men grym brud! :)


 
Men det är väl dags att dra iväg snart. Klockan sju ska maten stå färdig när Memil kommer hem, sen ska vi iväg på bio! 21 Jump street. =)

Alldeles sådär löjligt..

Jag lovade ju mig själv att det skulle bli en tidig kväll igår. Och det blev det, Eller ja, jag gick och la mig tidigt iaf. Men sen kom min älsklings Memil och kröp ner brevid! Honom hade jag inte sett på en och en halv dag ju! Så jag kunde inte förmå mig att somna utan bara ligga där och se på det vackraste jag har, och pussa på den gosigaste som finns! I säkert två-tre timmar! Visst är det ganska underbar känsla dedär när man är alldeles sådär löjligt kär!? Det är så värt att vara alldeles jättetrött på jobb när man har sånnadär mysiga kvällar ibland! ♥
 
 
Första dagen på jobb idag efter sjukskrivningen. Kände av handleden lite då och då, men jag har mest tagit det lugnt! Men himla skönt att vara tillbaka på jobbet igen, saknat det faktiskt! :)
 


Men helt slut nu när jag är hemkommen. Det blev en halv låda kvarg, film och nu ska det tas en powernap! Får se om det blir något gym sen, har jordens träningsvärk sen senaste två dagarna! Och vem kunde inte gissa det? Inte tränat på en hel månad och hoppar på samma vikter som innan, ja då får man känna på värk sen. Men skönt ändå :) 
 

Om någon kunde döda mig..?

Klockan är halv sex, jag är vaken, jag har grym träningsvärk, en dag på jobb väntar...


Tänk vad bra det vore om någon bara kunde skjuta mig..??

Back on track

Sigurdsson anlände till Norgelandet i går kväll efter kors och tvärs över Dalarna/Värmland för att besöka och hälsa, Hämta och lämna...  Otroligt jobbigt att lämna Bellan varje gång, spec nu efter så lång tid tillsammans. 
 


Slängde snabbt in mina grejer på mitt rum och begav mig till gymmet i en och en halvtimme innan de stängde. CT, axlar, rygg och mage blev det. Riktigt skönt att få lyfta vikterna, se människorna och höra musiken igen. KÄNSLA! 

Har även köpt med en platta kvarg, LCHF-brödet ♥, Keso, Bananer, kyckling, lax, torsk, broccoli och mycket mycket mer så kvällsmaten blev en halv kvargburk och två LCHF-smörgåsar.. 
Samma till frukost idag.. 

Sista dagen på sjukskrivningen idag. Dagen bestått av två gympass med cardio, biceps, triceps och jäkla massa bål. CT i en timme och 15 minuter är fan inte dåligt av mig som hatar cardioträningen. Tur bara att Biggest Loser var på tvn framför exakt en timme, annars hade de nog aldrig gått :P Och en 20 minutare med vikt-rockringen! 
 
 
Broccolimos och stekt sidfläsk till middag och matlåda i morgon. Ibland kan jag faktiskt skyffla undan latheten och ställa mig och laga lite mat ist för Keso och kvarg dagarna i ända! :

Och eftersom solen har skinit idag så avslutade jag min eftermidaag med ryggvila ute på soluppvärmda plattor med månadens BODY. Hallå Livskvalité!
 

En dag med bara massa egentid med gym, mat och vila. Och det blir bannemig en tidig kväll ikväll. Jobb i ottan och då är de väl smart att vara alert, har säkerligen glömt en hel del efter en månads "semester" :)
 
 
 

Alströmertrofén 2013..?

Japp, viljan och planerna ligger på debuttanttävlan 2013. Jag har bestämt mig nu, Men det hänger på en sak. Om jag får den coachen jag vill ha. Jag har mailat Min största (svenska) inspirationskälla och går hon med på detta blir jag överlycklig! Då jävlar!

Vet dock inte om det är tillåtet enl reglerna, om man måste ha något spec cert som coach eller om  det är fritt fram . Det är en vild chansning och går det i lås är det mitt livs "självförtroende och självkänsla-boost" Vilket jag behöver, tro mig!
 
 
Håll tummarna! Pepp Pepp! :) 

Midsommardagen

Av att dömma av gårdagen och dagsformen idag hade jag nog haft roligare igår och mått bättre idag om jag hade stannat hemma och firat midsommar med svärpäronen istället. Trevligt var det till och från men någon vidare till brakkalas var de då inte skymt av.. Närmaste var kanske när typ EM-medaljör i jäkla panflöjt drog igång? :P
Men åt och drack gott gjorde vi iallafall. Och det räcker ju ganska långt för mig som har mat som passion här i livet! ;)
 
Idag är det lördag, dvs ätardag. För första gången på ca två år så köper jag mig en pizza! Och jesus i himlen vad gott det var. Vi åt en halv pizza var, såg på två filmer, åt andra halvan, satte på en tredje. Hela Lindströmsfamiljen plus hundar har suttit och trängts i soffan idag, sovit om vartannat. Himla mysigt med sånna dagar om jag får säga det själv!:) Minus bakfyllan då!

 
Jag ska nog inte ta några spontanfyllor mer i sommar känns det som. På kroppen alltså. Nästa festande blir när vi ska på John Foggerty på Dalhalla 6e Juli, sen inge mer. Eftersom man mår så oerhört dåligt dagen efter, röker två paket cigg på en kväll, känner absolut ingen mättnadskänsla så jag äter som en häst(!) så är det bannemig inte värt det. Visst någon fredagsöl eller något glas vin på lördagskvällen gör väl inget, inge råfestande bara. Får se hur långt det håller :)  
 
Nu kom Memil, Mer filmtittande! Natten mina vänner :)
 
 

Midsommarafton!

Vaknade med tuppen klockan 7 idag. Eller tuppen? De var Memil som gick upp för att åka cross och jag vaknade. Men klockan är redan halv tio och jag ligger fortfarande under täcket:) Hur i helsike ska jag kunna orka börja jobba igen till veckan?! Jag som har mått så himla bra denna månaden:) Dock betyder ju det att jag kommer få träna lite smått igen. Jädrar anåda vilken träningsvärk jag kommer att ha första två veckorna! Lööööve it!
 
Dags att gå upp kanske, borsta bissarna, ta en promenad, duscha och göra sig i ordning för midsommarfesten:) Har inte ens dragit upp persiennerna så jag vet vad det är för väder.. Börjar kanske bli för lat?? hihi.
 
Nä, en morgonprommis. Gå förbi willys eller Ica och köpa med nya BODY hem kanske!

 
 
Glad midsommar på er mina vänner!
 
 

Zero, Nada, ZIP

Har en gammal bekant på facebook som satsar på size verkligen ingenting. Bild efter bild på henne själv i underkläder, SKANDALÖST smal och rubriker med "dags för deff" och "idag börjar jag min nya diet=)!"
Alltså dieten - svälta sig själv..
Senast en bild igår som har fått 77 kommentarer hit och dit om det är rätt eller inte. Det fick mig att reagera och därför bloggar jag om de. DET ÄR FARLGT!

För det första så förstår jag absolut inte hur man kan låta kroppen gå på svältläge. Hur trött och grinig blir man inte?
För det andra så förstår jag absolut inte hur man kan vilja se ut så. Det finns säkert en enstaka kille som tycker de är snyggt att se på men jag vet då INGEN av de ja känner som varken tycker det ser snyggt ut eller mysigt att ta på.
För det tredje så förstår jag absolut inte hur man kan plåga sig själv på detdär viset.. Uscha.
 
 
Den där sjukdomen är hemsk, (ja det är en sjukdom) den sätter sig så jävla stenhårt och djupt och går ibland så jäkla långt att den dödar folk. Hellre är jag som jag är. Några kilo för mycket, lite för mycket muskler här och där men jag är iaf frisk !

 
 
 
Sen är det folk som inte förstår mina förebilder och mål. Fine, det är mina mål. Men det är iallafall friska mål!
 
Ta hand om er!
 
 
 

Strong(wo)man

Jösses vilken karaktär jag har haft idag. Morgonpromenad, kvarg till frukost. Svärmor gjorde pankisar, jag köpte sallad. Svärfar kommer hem med knäckglass och kolasås (!) och jag ligger och sörplar min vattenflaska och bestämmer mig för en kvällspromenad i steksol :)
 
Satte på mig mina shorts idag, dom har aldrig varit så stora. Sporre? Ohyes! :)
Även googlat fitspo lite nu på kvällskvisten.
 
 
 
Oxå ett vinglas på terassen i kvällssolen med min kära. Livet är härligt!

Lyckorus

Hallloooooo.

Idag är jag glad, idag är jag lycklig. Varför vet jag inte men det började igår kväll och sitter i än. Jag klagar verkligen inte. Lyckorus! :D
 
Idag har jag verkligen fått sova ut, vaknat till strålande sol har jag  oxå :)  Så nu sitter vi i soffan jag och min älskling med varsin kaffekopp. Jag och svärmor ska ut på en solig långpromenad:)
 
Sen ska vi till bolaget och affären och köpa grillmat tills i morgon, gud vad skönt med en pojkvän som inte tycker om sill! ;)
 
 

Kör bara kör

Varit vaken sen klockan fem.Magontet gick över i illamående och sen ont igen. Dock har det lugnat sig, Så här ligger jag i soffan, väntar på att Memil ska vakna. Och såhär i väntans tider är det väl lika bra att ta sig en löptur. Till affären. Slut på ciggaretter. AHAHAHHA

Voltaren på, linnement på. Celsius i, 'Oxy Elite i.
Lööp bara lööööp

svullen flodhäst med magont

Ja vad säger man. Jag är i Mora, märks de? Svar ja, Jag sväller ju som en jäva flodhäst! Öl i fredags, pommed kött och underbart god gräddsås på lördagen, en massa ost och kex på söndagen.. All min påbörjade karaktär försvann under helgen tror jag.. Usch. Faaan, de gick ju så bra!

 

Idag har jag och Memils kusin med pojkvän varit på shoppingtur. Sågmyra, Falun, Kupolen följt av Lidl! (Måste ju börja med kvargen nu igen när de gått så dåligt under sista dagarna) Fick med mig en hel del hem faktiskt, däribland inomhusträningsskor! Lycklig tjej! Oxå bara det enda jag köpte i träningsväg,jag som alltid bara handlar inom den genren!:)

Hemkommen, en Celsius följt av en timmes SNABB prommis med Bellfis. Jag har inte varit så snäll mot min mage idag. Inte alls faktiskt. Så den vrider sig i smärta som hämnd tror jag.. AJ AJ AJ! Får sova bort den om det ens går att sova med den.



En lite reminder till mig själv kanske.. höhö:P


Its okay not to be okay...

Har jag försökt att få inpräntat i huvudet i två dar av min kära.. Funkar inte så himla bra..

Mja, det var studenten igår för lillebror. Känslorna välde över när han kom springandes ut av skolan, folket hurrade och jag såg tårarna rulla ner för kinden på honom. Tänker tillbaka på sin egen student. Hur kunde man va så dum att man slängde bort den antagliga bästa tiden i sitt liv och inte njuta av stunden? För att istället gå och må dåligt och spendera hela nätterna och delvis av dagarna i gråt och ångest?? Det är en dag som jag aldrig kommer få tillbaka och det känns. Känslorna kom över mig igår, samma känsla som då och den har suttit i tills nu. Panikkänslan och ångesten. Och när man får en stark kram så går inte tårarna att hindra.. Uscha! Så direkt efter studenten så packade jag ihop mitt och åkte till Dalarna. min Memil visste inte att jag skulle komma så det blev en liten surprise för han. Nån blev glad tror jag, skönt att se :) ♥




Jag har sovit jätteoroligt inatt, vridit och vändigt, vaknat stup i kvarten så idag har jag varit ofantligt trött. Men det vart riktigt fint väder så jag tog med Bella och Chivas ut på en timmes långpromenad för att komma ut och rensa bollen. Lite lydnadsträning efter det följde kycklingsallad! Ingen matlust alls idag egentligen. Men en Sigurdsson äter alltid :P

Film och mys i soffan en fin fredagskväll antagligen följd av en springtur, tungt men känns bra efteråt! :)


Ridtur som kvällscardio

Jag och Fia har precis kommit hem från en ridtur i kvällssolen. Det var inte igår kan jag säga.. Får se i morgon hur öm man är i rumpestumpen :) Härligt var det iallafall!






Kvällskvargen intagen, Bella är nybadad (kossan kissade på henne) och trött, ligger i biabädden med bästisen Lindsey :) I morgon ska de gås upp tiiiidigt för en promenad, skjutsa lillebror till champagnemiddag, hem och duscha, baka, städa osv. Fullspäckad dag i morgon. Men kul ändå :)

Så natten med er mina vänner! :)

Vad har hänt!?

Åh jag känner att det händer något i min kropp! Magen har sjunkit in och är inte lika bullig och valkig! Mina lovehandles har inte samma geléiga konsistens och samma volym! Åh så skönt, håll dethär nu, Sigurdsson!

I morse steg jag och Bella upp vid 8 och tog med Lindsey ut på en timmes morgonpromenad innan frukosten. Och till frukost blev det en halv burk kvarg med limesaft och en ostmacka. Bara där! Jag som brukar äta tre-fyra! Hva Har Skjedd?

Sen vart det förmiddagsfika. Fia och Susanne satte igång kaffebryggaren och skopade upp tre tallrikar med glass och tog fram en halv kexchoklad. Och jag tog min kaffekopp.

- Ska du inte ha nån glass?
- Nej tack.
- Nehe? Då... får vi väl ställa... in den igen då. Är de riktigt säkert..?
- Ja, ta bort choklade oxå när du ändå är påväg du..
Dom är van att jag äter tre tallrikar.

Det måste ha skett något för ca två veckor sen när jag fick åka hem och sova själv efter att jag hade sagt åt Emil på skarpen att han skulle ge fan i min mage. Sluta ta på den. Han blev arg och ledsen och dte var nog då jag fattade att det måste ske en förändring. Och det gör det! Lite till nu så ska jag hålla det sen! Varför sluta nu lixom?



Ingen stor grej för er när ni läser men för mig är det enormt. Jag har haft kunskapen och jag har vetat ekvationen hur länge som helst. Jag har bara inte haft karaktären och styrkan. Jag vet att jag inte är direkt fet men jag är riktgt stor och jag trivs verkligen inte i denhär formen och storleken.. Men det är på G nu! :)




Åh så passande att det är extreme makeover weightloss på sjuan. :P

Uppbrott, inte bara från en

Jag blir så ledsen när det är så. När ens förhållande tar slut, då tar det inte bara slut med den man är tillsammans med, utan även med resten av umgängeskretsen. Familj, släkt och vänner. Endel som man hade så himla bra relation med förut, kunde prata med allt om, luta sig emot - som man bara får ett handtag och ett hej av när man ses nu. Det gör ont i hjärtat. Oerhört tråkigt.. =(



Nä ut och gå av lite negativ energi med musik i öronen och en redig jävla powerwalk..



Kvarg, saft å datorn

Jag sa att det inte skulle bli någon mer shopping... Men de blev de. För närmare 5000 pappjäklar! Men man måste faktiskt ha en dator! :) En liten liten en som man kan ha med sig överallt och med webbcamera!!! :D
"skönt, nu har jag en egen dator som jag kan ha egna grejer på! Egna bilder, musik och inspirerande bakgrundsbilder!! =)" Så går det inte att byta bakgrund på skiten -.- Får väl ha en mapp full med inspirationsbilder då. Ilandsproblem jag vet... Men nöjd är jag iallafall! :)

Men nu får det verkligen inte bli någon mer shopping banne mig!

Jag stod upp tiiiiiiidigt idag så jag hann med en 40 minutare med Bellsefisen innan stan, när vi kom hem så tog jag med mig studentlillebror (läs bakis) och hundarna upp i skogen.

- Kom igen nu Emil, backintervaller! Spurta upp, gå ner..
- Men ärligt!?
-
KÖÖÖÖÖR!

De tråkiga var att även fast han var på bal igår så sprang han bättre än mig. Jag skyller det på rökningen och skrattanfall! :P

Och jag har köpt på mig massa kvarg och saft idag. Levt på de och två mackor idag. Hungrig? Nepp=)



Och min pappa påpekade faktiskt att jag har blitt mindre! There, I said it!! :D

Vackra människor och kaloriunderskott!

Underbart fin bal med underbart vackra människor! ♥
Kära Madelene hade gått upp en aning i vikt så vi fick bokstavligen klämma på baklänningen. De höll tills vi kom fram. TJOFFS och blixtlåset gick! Tur då att mormor kommer med nål och tråd! Men åh så vacker!

Då jag självklart blandar min PS med mjök så är jag laktossvullen. Men de är inte mig ni ska kolla på på denna bilden! :P
Världens bästa Ejja va där oxå. En av de få killarna som vet mest om mig och som alltid funnits där med öppna armar vad det än har gällt! Riktigt kul att se honom efter så lång tid! :)
Efter balen åkte vi och drack kaffe hos systeryster så hon och barnen fick träffa honom. Sen blev det kvällsmys med popcorn och film, bara jag och syster ♥

Har legat på ett riktigt kaloriminus idag och inte de minsta hungrig. Yey! =) Sammanlagt en och en halvtimmes promenix och 2x20 min med rockring!


I morgon är det La Stada som gäller för mig och Fis denna gången. Studentpresenter har ju glömt att inhandlas!

Effektiv tjej!

Det är något fel på min dygnsrytm för tillfället. Somnar 02 och vaknar 07. Hmm, dock får jag ju ut rätt mycket av dagen :)

Har precis kommit in från en timmes promenad med Bellfis till apoteket för att köpa voltaren till mina benhinnor och koffeintabletter. Får göra vad man kan för att tappa vätska! Och svettigt är det! 
Avverkat en 20 minutare med rockringen har jag med. Väldigt vad effektiv! Skulle kunna va sjukskriven resten av livet! Dock inte för handleden utan kanske för mitt tröga huvud? Så jag kan få träna iallafall! Smart va? =)
Jag tänkte jag skulle köra en 20 minutare till, kanske köra lite magstyrka oxå, när jag ändå är på G. Sen är det dags att försöka göra sig fin och dra till stan. Mina älskade studenter ska på bal idag. Jösses, känns som om det var igår dom började skolan. Vart tar tiden vägen? Och vart är jag i livet???

Abstinenser hit och dit

Det har ju regnat även idag så jag och systeryster passade på att ta en shoppingdag i stan.. Och sätta sprätt på lite pengar (IGEN!) Dock blev jag nöjd med mina inköp men det blir då ingen mer shopping denna månaden iallafall! Eller ja, Celsius är ju inte direkt nån shopping. Mer en nödvändighet ;)




Annars en mycket bra dag, blev dock bara en långpromenad idag men jag ligger på underskott av kaloriintaget så jag klagar inte så mycket! 

Motivationen och styrkan höll på att tryta idag. Syster skulle köpa glass och jag stod lääääänge läänge och funderade. Hade ruskig lust på Magnum Double (hur gott?!) men eftersom det inte fanns så sket jag i glass till slut. 

- Ska du inte ha nån glass?
- Nä, jag har karaktär idag, jag är stark.
- Nej, de fanns bara inte rätt glass!

Haha Ida genomskådar mig totalt! Kanske för att hon har precis samma superdåliga karaktär som jag!
Men jag har lärt mig nu, så fort det börjar gå utför tar jag upp min telefon och googlar mig trött på träningsmotivation och inspiration. Micke frågade om vi skulle göra negerbollar mitt i allt sökande. Nej TACK! :D
Dagens taggning!



Och jag har en sån otroooolig träningsabstinens! De hjälper inte att köra cardio, jag vill lyfta! Lyfta mig trött och mör! Nu är det ju bara benen jag kan lyfta med och vad ska jag göra när jag har monster träningsvärk i dom!? Jag får helt enkelt vänta ut den där jäkla läkningsprocessen! Att man ska vara så jäkla klantig! Men jag fick ju fyra veckor oväntad semester i sommar iallafall! :)
Abstinens efter min Memil oxå. En hel vecka ifrån. Uscha :(

Svullen å chokladberoende!

Åh jag är så himla fräsch! Men sanningen är den att mensen hälsade på inatt. Passar på när man är en vecka ifrån Memil så han slipper se mitt omöjliga, griniga och bitchiga jag, de kommer senare i livet. Men när den tiden kommer så älskar han mig så mycket så han kan stå ut med en vecka då och då! Hihihohohaha :P Vad bra det är med P-piller när man kan bestämma själv så när den ska komma!

Inatt var den första natten sen jag fick gips som jag sovit en heeeel natt utan att vakna en enda gång! Vilket var helt jäkla underbart! Dock så kände jag på mitt humör direkt jag slog upp ögonen att de röda paketet hade kommit.
Tittar ut, blir ännu mer grinig för att den där jäkla gud har bestämt sig att öppna slussarna idag.
Drar av mig täcket, blir ännu mer grinig för all vätska som samlas på min kropp varenda gång denna veckan.
Men ändå så trottsar jag vätska, mensvärk, väder och humör och bokstavligen drar Bella med ut på en 50 minutare! Hon hade nog nöjt sig med att bara gå utanför dörren och göra sitt och sen gå in igen men icke! :)

Jag svängde in på konsum för att köpa äpplen, stannade vid godishyllan. Lääänge. Bara stirrade mig blint på de underbara chokladbitarna och de underbara påsarna med surt wiengummi (chokladsuget blir ju ENORMT under mensveckan) La i en "dumle-bar" för en 10kr och gick till kassan. Men i sista stund så slängde jag den i korgen igen och ställde den i korgstället. VAD HÄNDE DÄR?! Har jag fått någon släng av karaktär helt plötsligt?? Jag är helt chockad, ärligt talat. Men jäklar vad stolt jag var av mig själv när jag gick hem med en påse äpplen dinglande i handen och inget mer! Antingen har jag fått fnatt eller så har jag fått in det, att det måste faktiskt ske en förändring.. Men glad är jag iaf, en dag i taget! Addicted?? :P


Svedala mys!

Första dagen i Svealand kunde inte bli bättre. Jo om jag inte haft haft gips men det gick bra ändå!
24 grader varmt, strålande sol och jag brände upp mig som satan genom att ligga från 9-18 i solen.




Väldans mycket mys!

Har även fått upp tempo och längd på promenisarna nu!
Jag går en timme på morgonen efter Oxy Elite och en Celsius och 40 minuter på kvällen innan kvällsmålet.
Blivit meeeeget flink på maten oxå!



Lite svårt när jag är hos systeryster m fam då det är myspys varje dag men fan alltså, det tar sig! :)

Motivationen!

Jag satt och googlade lite träningsinspiration inatt när inte sömnen slog in.. 



Kände igår att jag ska nog göra omgivningen en tjänst och ta tag i dethär på riktigt nu. Få bort valkarna på magen, låren och lovehandelsen så man kan bete sig runt folk. Sluta förstöra lixom. Åh vad bra det passar att jag är sjukskriven. Mensamtidigt, vilken bild passar inte bättre in på mig än denna? :P

Äntligen..!

Vi är tillbaka i Norge för några dagar så sjukskrivningspappren ska lämnas in och Emil ska jobba några dagar innan sin semester. Och eftersom jag numer är sjukskriven i fyra veckor så är ju jag vääldigt väääldigt ledig. Vilket innebär att jag ska tillfället i akt att åka till Svedala denna veckan. Hälsa på alla som jag inte hunnit hälsat på på länge. Blir i värmland tills den femtonde så jag hinner se lillebror ta studenten och gratta lilla brorsdottern på 1årsdagen, sen åker jag till Mora och är där resten av sjukskrivningen. Hur mysigt är inte det?  :)

Igår tvingade jag med mig Fia till gymmet så hon kunde assistera mig i min ben och magträning.. "kan du lyfta den upp?" Kan du flytta den dit??" Eftersom ja är handikappad är det rätt svårt med vissa övningar men Fia gjorde ett bra jobb, det känns i kroppen idag.. Det ser bara lite smått kocko ut när jag står och tränar med gipsad handled :P




Mina sömnproblem har kommit tillbaka sen två dagar tillbaka. Innebärande somnar 02, vaknar klarvaken 05. Kroppen vägrar somna om så varför tvinga den? Lika bra att ta sina piller, svepa en Celsius och ge sig ut och knata i det fina sommarvädret vi har idag:)


Error

Det blev ett par dagar till I sverige, närmare fyra veckor då klantarslet sigurdsson beslutde sig för att bryta handleden. Så nu ska det tas lugnt med armen I gips. En vecka in är jag och det suger något så otroligt I träningstarmen ! Men desto mer cardio blir de ju. Promenader till döden. Jag och svärmor var ute I två och en halv timme I går med alla hundarna. Hur skönt och mysigt som helst, det är så fint här i mora, trevligt folk är det oxå. Fick man ett jobb eller kom in på skola så skulle det inte vara några problem att flytta hit inte:) Idag är det en mysdag. Parmiddag, film och godis väntas med goaste emma och robin:) faktiskt så trivs jag väldigt bra med att vara sjukskriven ;)

RSS 2.0