tia flyyr

Tiden flyger iväg! Det är redan mitten av september och höst ju! Det känns allt på morgonpromenaderna. Fem plus bara? Brrr..! 
 
Därför har jag garderat mig i år! Mellan 18e och 25e oktober har jag fått semester och då ska det åkas utomlands! De SKA ske i år! Antingen med Timpen eller Rebecca. Två nyfunna hjärtan i livet som kom och vände allt upp och ner till det bättre efter händelserik sommar på både gott och ont! Puss på er!  
 
 
 
Har fått mig boende i norge nu igen oxå! Billigt och bra att sova på. (Det är väl det enda jag gör i norge. Äter tränar jobbar sover) skulle egentligen inte åka hem till swe så ofta. Har så FRUKTANSVÄRT dålig karaaktär när jag är där. Bröd, pasta, såser osv osv. Så det går ju  plus minus noll när jag är duktig i norge och vääärdelös i sverige!   ;) 
 
Precis hemkommen från ett gudomligt pass på gymmet och har precis ätit kvällsmål. Tortillanröd med mager ost, chilikalkon och avocado! Naaaaamnomnomn! :) 
 
Har otrolig energi i kroppen trots att jag är slut i musklerna! Mår så otroligt bra med denna livsstilen, varför började jag inte med den tidigare??? 
 
 

RSS 2.0