kjærestetur och träningsvärk

 
God morgon folkens! Kylan håller i sig och jag ligger ihopkurad i soffan framför vedspisen. Frukosten i form av massa hallon, en klick turkisk yoghurt och lite kokos är intagen. Det var meningen med ett spinningpassnu på morgonen men vi har legat vakna inatt av flemmings magont. Så vi droppade träning idag och sov ut istället. Kanske lika bra det med tanke På den träningsvärken vi har efter onsdagens helkroppspass! ;)
 
 
Idag är det ett femtimmars pass på jobbet. Sen åker jag och min älskling på kjærestetur till stavanger över helgen! Bila dit, bo på flott hotell, äta god mat, gå på bio, bada bubbel, dricka vin och till sist flyga hem! En helg jag ser fram emot och som vi behöver tror jag. Komma bort lite:)  
 
Å gud vad förälskad jag är, kan man vara något annat i denhär??:)
 
 
 

Det får vara bra med vinter nu

Hatar vintern. Jag är så ofantligt trött på all kyla och snö och allt det för med sig! Givetvis krockade jag på jobbet i söndags. Två fordon á 16 ton möts. PANG! Även om det är mellan 10-15 km/h så blir det en helvetes smäll alltså! slog i knät när jag flög fram i framrutan så farbro doktorn lät mig vara hemma idag och i morgon.Lika bra det eftersom man som 75% får slita ihjäl sig banne mig! ledig en dag, jobba fem, ledig en,jobba fyra, ledig en, jobba en, ledig två... Osv osv. Migrän och magsår ballar ur totalt! Så idag har det varit väldigt skönt att ligga på soffan. Ligga med min älskling i famnen, höra han snosa och snarka, Laga mysmat och äta tillsammans. Idag blev det fajitakyckling med grönsaker o dyl. Älskar maten! Gott, snabbt och sunt! =
 
 
Älskar även min grabb. Hans famn bara skriker trygghet och värme. Precis vad en Emma Sigurdsson behöver! Tack för att du finns, my love ♥
 
Det är just nu 22 minus ute (!) älskling är på jobb och jag är rastlös. Så jag tog på mig två par byxor, Flemmings skidhandskar och ursäkta språket men min björnfitta (Ja mamma, det låter värre än vad det är, det är en såndär mössa med öronlappar!!) 1 timme, 521 kcal och en rumpa utan känsel. Svårare än så är det inte. Min pulsklocka skriker EXCELLENT sen förra veckan och blinkar med tre stjärnor och en pokal vilket håller motivationen på topp!! 

Så i morgon ska jag upp i ottan (5.30) Käka obligatoriska morgongröten för att sen  hämta snoosen på jobb. Det är träning på G och Henning ska med. Jag har lovat att jag ska plåga hans magmuskler lite innan spinning timmen klockan nio! Och Flemming hänger på =) 
 

fridag - lyxfrukost

Kallaste dagen i januari månad är kommen och jag har fridag! -22 visade tempen i morse. Huamej! Så idag är jag glad att jag inte står och kastar väskor. Istället har vi haft mysmorgon i sängen med film och gos. Och nu har jag tänt i spisen och sitter och äter lyxfrukost innan jag ska till gymet!  yoghurt, keso, jordgubbar och kokos:)
 
Llöpning, mage och axlar står på agendan för dagen. Sen är det hemmapyssel med kärleken!
 

äntligen

Jag vet inte om det beror på denhär sluta röka perioden eller det att jag faktiskt ser resultat? Men fasen vad motiverad jag är. Motiverad att sluta röka, motiverad att träna och äntligen motivation till köket! Ikväll vart det älgstek, potatis och sallad på oss! Magert kött, torrstekt potatis och massa sallad fullt av nyttiga antioxidanter - sunt och gott! Klickar runt på massa olika bloggar och läser recept efter recept! Bara detta håller i sig nu! 
 
Nu ska ut på kvällspromenad och i morgon ska vi en tur till sverige.. handla råvaror och börja experimentera :) 
 

Uppdatering!

Julen har kommit, julen har gått. Likaså årsskiftet! Julen var väl sisådär - oxå ett minus med att bli äldre.. Jularna blir mindre att se fram emot. Mindre sammankomster, mindre strlk på familj och mindre julklappar. Och när man är ett par och båda två har skilda föräldrar, i två olika länder. så blir det ett jäkla flackande, . Fem julfiranden på fyra dagar.. Tur att det bara var ett med julmat..!
 
Nyår hade vi hemma. Parmiddag med kalkon och potatisgratäng. Dock en hund som var sönderstressad av alla raketer som folk ska envisas med att skjuta i flera dygn! Så när de andra stod ute på terassen och såg, låg jag inne på soffan och försökte lugna mitt lilla hjärta.. Det kallar jag en bra hundägare. Skippar alkoholen och ser hundens bästa framför mitt eget nöje. Beröm tack :D
 
 
 
 
Med nyår kommer vanligtvis massa nyårslöften, som folk bryter. Jag är en bland dom.. Därför ska jag i år inte ha några löften få jag vet med all säkerhet att jag förr eller senare kommer att bryta dem = sämre självkänsla vilket jag absolut inte behöver av.. Därimot har jag i år nyårsmål. Vilket innbär att jag försöker. Inga måsten, inga ska.. Försöka uppnå mina mål innan året är slut. Det är mer realistiskt i min situation..
  • Sluta röka efter sista paketet på min limpa (andra dagen rökfri idag) 
  • sluta ta massa skit från folk, radera folk som ger negativ energi (inte uppnått än)
  • få mer kontroll. I och med det att jag inte utsätter mig själv för nedbrytning, misshandling av kropp och själ(pågår)
  • Att när sommaren kommer, kunna för första gången i mitt liv kunna visa upp min kropp i bikini och känna mig bekväm i det.. (pågår)
Jag kan intyga att denna älskade pulsklocka som har blivit min vardagskompis är en väldigt motiverande kompis.. Ställt in den på viktnedgång, den räknar ut intensitet, tid och kcalförbrukning man bör uppnå för att lyckas.. Denna vecka uppnådde jag tre stjärnaor och hela skärmen blinkade EXCELLENT =) Att det behövs så lite :) 
 
 
Morgonpromenad gjord ( 545 kcal på en timme!) Nu frukost, sen gymmet! 
 
 

internets lost

Fröken sigurdsson har inte haft nått internet på ett antal veckor. Märks det? Jag lever och ska uppdatera strax. Ska bara testa om det går att blogga med nya telefonen..
. puss

RSS 2.0