Gott nytt år



2012 närmar sig med stormsteg, hörrni. Egentligen är den praktiskt taget redan här. Det är nyårsafton, det är röd dag och folk sitter med listor kors och tvärs om vad de lovar sig själva vad de ska åstadkomma med det kommande året. Varför gör man så? Iaf när man är som mig ? Ingen självdiciplin för fem öre men ändå ska man banne mig ha massa löften som man bryter om två veckor som gör att självkänslan sjunker i botten.

Så iår ska jag bara ha ett löfte. Jag lovar heligt och dyrt att jag ska försöka;

Sluta röka
Sluta ta livet så allvarligt (vi kommer ju inte ur det levande iaf, jorden ska ju ändå gå under 2012)

försöka
Behärska mina crawings med junkfood. (bakverk, hamburgare, smågodis, MILKSHAKES!)
Behärska mina fula grodor om det är något jag blir förbannad över (Dom där jäkla grodorna hoppar ur titt som tätt)
Behärska mitt närhetsbegär (jag har faktiskt bättrat mig ganska bra nu
Behärska mina skuldkänslor gällande folk, tid, jobb, mat m.m.
Behärska mitt begär av att spendera pengar kors och tvärs

försöka
Bli en bättre människa
Bli en bättre vän
Bli en bättre framtida flickvän (!)
Bli en bättre matte
Bli en person jag vill vara
Ja, jag ska försöka. De tycker jag är rätt bra iallafall. Istället för att bryta något som man lovar!:)
Vår lilla "familj". Mina låtsasbarn och mitt livs största kärlek ♥

Nya BODY-tidningen dimpade ner i brevlådan idag. Med en assnygg kalender för 2012!
Motivation, check!

Gonatt mina vänner!

Denna dag, inte ett piss

Det bästa med att inte ha något hem (eller ja det enda bra kanske man ska säga) är att man är inte låst till någonstans. Man kan bara ta sitt pick och pack och dra någon annanstans om man inte orkar med ett och samma ställe. Sen när man har packat in sitt pick och pack, har rökt 7e ciggen, spelat samma depplåt 8 gånger, Bella sitter därbak och undrar vart man är påväg härnäst och man själv funderar på vart fan man ska styra framvagnen blir man jäkligt sentimental alltså.
Ena sekunden råkar man tycka synd om sig själv och frågar sig själv vad man gör för fel när man andra sekunden blir så frukterligt förbannad på sig själv FÖR ATT man gör fel så man har lust att köra in i närmaste bergsvägg samtidigt som man tänker; Blir det inget mer än såhär?
Ibland känner jag mig som en cowboy i en modern cowboy-film. Som åker runt från gård till gård med sin hund och en säck med kläder. Den som såg min bil skulle fatta.

(Min älskling, mitt allt, det bästa ja har ♥)

Nä jag vet. Räknar inte med att ni ska förstå. Dethär är bara ett sånt där onödigt - spy-galla-över-pissigt-liv-med-meningslös-text-som-ingen-förstår-ändå-inlägg.
Men jag har nog börjat komma in på Dianas spår. Hata är ett starkt ord men jag tror inte jag tycker om Sverige längre. Jag är hundra ggr gladare i Norge än när jag är i Sverige. Det blir för mycket i mitt huvud i Sverige. Det är för allvarligt, känsligt och ångestladdat. Varför vet jag inte men jag längtar så fruktansvärt mycket tillbaka till Norge när jag är i Sverige. Känns som om jag får mindre och mindre att hämta här. Jag har snart inge kvar bortsett från syskonbarna!
Och jag drog mig i det längsta att inte fira nyår i Sverige (på samma ställe, med samma folk) men det ser ut att bli så ändå. Och gud nåde om jag inte är piggare på livet i morgon för jag orkar verkligen inte med några snyftningar vid 12-slaget!



Sen har jag en fråga - vart fan är min "cartman is my boyfriend"-tröja???



Snoss å goss å karaktær

Ær det ett tecken på att man har dålig karaktær nær man går ner ca 2 cm i midjan på en vecka nær man har varit ensam hela tiden? Jo, jag tror de jag! Dock så klagar jag inte, verkligen inte.. Idag fick jag be om en storlek mindre i byxor på jobbet! Och Linda klarade att kasta upp mig (i det enklaste laget) i en fullastad tralla med bag! Det gjorde min dag! :D

I veckan åkte jag øver till Charlottenberg och køpte mig ett flak celsius! Det kænns verkligen som om dom fungerar! Jag blir pigg och jag har ju (bevisligen) gått ner en storlek! Inte bara før det men det ær nog en bidragande orsak!

Så nu sitter jag på jobbet. Råkade førsova mig två timmar (på sen vakt?????) så jag jobbar till midnatt sen packar jag in Bella i bilen och åker till Svedala och Erik och snossar och gossar lite! ♥
Men nyår, NYÅR spenderas i Oslo! :D


God fortsættning!

Ja, god fortsættning folkens! Jag har haft en minst sagt hændelserik julhelg! Julafton va nog bæst, fick massa blåmærken i julklapp! Och ett par tofflor! ;) 

Har jobbat tidigt alla dagar så det har blivit endel dygnande. Men igår nær jag kom hem, somnade jag vid 15.30 och vaknade 04.05 i morse! Utvilad deluxe! Så det var bara att ge sig ut på en riktig morgoncardio trodde jag tills jag sprang in i en tall. Det har varit storm hær i Norge inatt så alla gatlamporna ær slått ut och træd ligger øver hela vægen. Dærav inspringandet i tallen! :)

Ær ledig idag men sitter på jobbet och skriver massa mail. Sen ær det tre dagars jobb som gæller och hem till Sverige.  Funderar på om jag ska fira nyår i Sverige eller Norge. Førslag?

Det blir nog att aktivera musklerna idag om jag nu kommer hærifrån någon gång. Kænns som om det var ett tag sen de skedde! 



julafton!

Ja, julafton är här. Och jag har precis kommit hem från jobbet! Jag började halv sju, slutade halv tolv och hade tre flyg. Sånna dagar gillar jag! Det är underbart väder här i norge idag och jag ska ta med Bella och mitt svullna öga ut på en springtur eller två idag. Sen ska det nog sovas bort resten av julafton. De va någon kapten på ett flyg som tyckte synd om mig förut och sa att om han hade bott närmre hade hanbjudit med mig på julfirande. Haha go :) nu ska de ses på hur många lingon innan vi går ut i solen! Ha en så bra julafton allihop! Själv är jag positiv och hoppas på att den är över så fort som möjligt! :p

Better Bodies <3

Jag måste få säga att jag älskar mina nya BB-kläder. bor i dom ♥



Bara för att säga, bara för ett inlägg, bara för lat!

Hva e galt med deg da?

Jag har haft två ganska jobbiga dagar. Dagar då jag inte har vågat somna på nätterna för att jag vart rädd att försova mig på morgnarna så jag har dygnat (jag har sovit fem timmar sen söndags), kört verkligen stenhårt på jobbet då charterflygen börjar ta av nu, promenader med hundarna och jag har levt på protteshake, koffeintabletter, banan, celsius och kall grillkorv (!) då jag vart alldeles för trött för att ställa mig att laga någon riktig mat-fast föda liksom!

Så jag fick en ganska intressant fråga idag:
Hva är galt med deg da? Du sover ikke, du spiser ikke. Du bare trener og jobber..?
Oj då, det kanske inte ser så bra ut detta. Kanske inte känns så bra heller men jag har inte tid att känna efter när jag inte vill sätta mig ner, jag vill inte ta det lugnt för då kommer jag inte upp igen skulle jag tro.
Det kommer nog på torsdag på min lediga dag, ja kommer däcka!



Men tills dess kör jag. I morgon börjar jag halv tolv så jag och Fia hoppas på fint väder så vi kan ta med hundarna ut i skogen och ta fina vinterbilder med systemkameran! Det är inte lätt att få fram några fina bilder på en kolsvart hund med en vanlig kamera, inte. Här ska det vara avancerade saker! :)

Laga mat ska jag göra också. Jag kanske ska försöka smyga mig på torsken jag handlade hem i söndags. Jag har dock aldrig tillagat någon torsk så det kan bli intressant! Några förslag? Det blir väl det vanliga till, tänker jag. Broccoli och haricort verts. Men det är ju så svårt utan några salta kryddor. Jag vill inte binda för mycket vatten. Jag har sett att endel kryddar med kanel?! YUCK!

Förresten så har jag ju prövat drycken celsius nu. Två styck per dag och jag gillar dom verkligen. Dock kan jag inte bestämma mig vilken smak jag tycker är godast, som jag kan beställa ett helt flak av. Apelsin kanske.
Jag får ta mig en tripp till svedala på fredag kväll så jag kan handla på mig lite!
 =D



Nu ska det sovas. Har mitt hjärtegryn brevid mig och i morgon blir det löpetur. Gonatt



Nu är det allvar tamigfan!

Japp, nu är det allvar. Klockan är snart halv fem och jag sveper i mig en Celsius vilda bär (Hoppas den inte smakar bäst för den va inte så god) Och drar sen med mig Bella ut på en löptur och bränner lite kallisar innan jag åker på jobb. Kalla mig hurtebulle!

Lite mer hurtigt hade det väl varit om jag faktiskt hade sovit och ställt klockan för att gå ut och springa.
Men men, ett steg i taget! :D




Bränna-pengar-helg

Åh, vilken helg det har varit! En dag till Ullared och en eftermiddag i charlottenbergs shoppingcenter. Jag har bränt över 6000 denna helg och jag har ångest som aldrig förr. Men ack så mycket fint jag har fått tag på! Julklappar till familjen, till Bellsan och till mig själv :)

I charlottenberg köpte jag mig äntligen ett par BetterBodiesbyxor som jag alltid velat ha. 800 pix! Fan, köpte även en celsius i varje smak så jag vet vilket flak jag ska köpa sen! Hihi:)



Så nu har jag anlänt i Norge i ett 15 grader varmt hus, parkerat mig under värmefilten till The proposal. Underbara filmen! Jag gråter varje gång jag ser den! Dock ska jag upp om tre timmar och iväg och jobba.
Åh jag hatar morgnar. Jag kommer aldrig vara en morgonmänniska. Jag dygnar istället så försover jag mig inte! Bra taktik där, Sigurdsson..


I morgon ska jag ta tag i träningen igen. Ska dra iväg till gymmet en sväng och testa att lyfta lite. Så då kanske tränings-uppdateringarna börjar igen! Men först blir det nog en kaffe med Omar på Jessheim:)

Just de ja hur det går med rökningen. När jag är i Sverige skulle ja kunna sluta direkt. Men när jag kommer till jobbet.. Ja, det finns en anledning till att dom kallar mig för sneipen (fimpen).


Mammas hjärta!

Jag älskar dehär lata dagarna när man är ute i snön och leker en stund för att sen kunna gå in och lägga sig under värmefilten och vila en stund!

Dehär är det bästa jag har, hon finns alltid där och älskar mig och för henne är jag hela världen, det roligaste som finns!
Det finns inget bättre än att ha en hund!
Och jag har världens bästa!





livet är bra just nu :)

Åååh, det blir ju så sällan man är här och knatar när man är i Norge och jobbar.. Men jag tänker iaf att jag ska göra det, och det är ju tanken som räknas, eller hur? :)


Är precis hemkommen från 9,5 timmars jobb. Idag har det varit så himla bra jobbet faktiskt! Lite småkyligt, men hey, det är ju Norge jag bor i ! Bilen startar ju inte så jag fick powerwalka dit. 1,5 timme. Samma blir det nog i morgon, men en löpetur istället, lite rockring innan bara :)


Och i morgon åker jag bort till Svedala för att tillbringa lördagen på Ullared med mina damer! Alla julklppar ska inhandlas förhoppningsvis.
 Fia, Hanna, jag och en kaffetermos! Vadå tantvarning? Lägg av! :)


Har inte blivit något gym alls sen ja kom till Norge, bara fest och jobb. Ångest.Och igår tryckte jag i mig massa negerbollar (utan fördommar) Jag får ta tag i det till veckan helt enkelt. Måste få igång musklerna igen. Är trött på att misshandla kroppen så som jag gör. Äta bra och träna, Ska de va så svårt? Och unna sig lite fest på helgerna i stället :)

Men jag måste säga det igen, jag har gått runt på jobbet idag och varit hur glad som helst hela tiden..
Jag älskar mina arbetskamerater! ♥


Och jag älskar mitt liv nu.. 'Jag har haft mycket panik under sommar och höst men nu har jag insett att man ska inte ta de så allvarligt, de där livet. Man kommer ändå inte ur det levande så varför inte göra saker som man vill då? Om saker går som planerat nu så bokar jag och Fia resa till Hawaii i helgen. Tills nästa vinter. Och stannar i fyra månader. Surfing safari! :)







Komplimang eller pik?

Förresten så fick jag höra ett par ord i fredags.

"Men gud, du har ju lår som gjort för bodybuilding och athletic fitness!"

Allt annat fint om bodybuilding kan jag ta, men inte om benen! Jag personlgen tycker inte det är så snyggt med massva lår och vader. Jag hatar mina stora muskulösa ben! Det ser ut som två stoooora kycklingklubbor!
Nä, jag får skippa klänningen framöver ;)

Vilken helg vi har haft!

Jag har totalt glömt av bloggen då jag har vart upptagen med annat eller helt enkelt inte orkat!

Fredag kväll drog vi ut på krogen jag, Hanna och Charlie. Min födelsedag måste ju firas här i Norge oxå, eller hur?
Jag blev bjuden på drinkar och shots, blev sjungen för och dansade tills fötterna skrek. Den kvällen avslutades även väldigt bra med människorna som gör min vardag!

Lördag förbannade jag mig över att ha tagit ett extra pass. 12-20. Men efter jobbet åkte jag hem och korkade upp igen. Är det såhär det känns att vara 20 år och singel? Två dagars varje vecka? :P
Började lite lugnt med arbetskompisar och sen vidare ut på krogen. Den kvällen var oxå jättekul tills det börjades med massa bråk, svartsjuka och tillsist akuten med Nickeman.. Vi låg på akuten i 11 timmar i festblåsorna!

Och idag har jag gjort veckans första arbetspass. Lite seg efter helgen och ont i magen men det går när arbetskompisarna piggar upp.
 om det inte vore för dom skulle jag nog inte jobba där skulle jag tro



Och nu ligger jag i sängen och äter dagens första mål. Potetskruer och daim. Jävla skit
Det har inte blivit någon träning eller bra mat alls denhär helgen, bara massa öl, shots och ciggaretter. Och jag som skulle hålla mig från festandet fram till nyår! Men jag har kul iaf, jag gillar mitt liv nu :)


I morgon börjar mitt nya liv! Igen. Jag är ledig i två dagar nu så det ska bli massa promenader, god och bra mat och ingen ångest!



Gonatt därute ♥



Underbar morgon i Norge!

Vaknar upp till nästan en halvmeter, snö, 11 minus och strålande sol! Så nu ska jag dra på mig löparbyxorna och ta med mig Bellsan ut på en långpromenad! Ska försöka få med Fia också!

Jag har lovat Fia att jag ska bjuda henne på mat också så det får väl bli lax och bönor (fantasi, jag vet) innan jag åker iväg till jobbet! För första gången på två veckor, det kan ju bli intressant! Jävligt kallt bara!

Have a good day!


Inspirationsbild!

Jag är bara tvungen att ladda upp en lite
utav en inspirationsbild på snygga Therese!
Hon om på åttonde plats i luciapokalen i helgen om jag inte minns helt fel! Grym tjej!


Snygg som få!

Massage!

Det var allt svårare än jag trodde detdär med att lägga över musik till ipoden. Skitnano, skitapple och skitItunes.

Löparbyxorna förstår jag mig inte på heller. För små i benen och för stora i midjan. Värmde gjorde dom inte heller speciellt. Dom var ju helt okej att springa i men jag tror nog Soc gör bäst byxor till inomhusträning
Ibland måste man ju tänka positivt oxå? :)
Lyfte lite lätt idag!
Bicepscurl med fast grepp och skivstång. 10*4
Viktplatta bakomhuvudet 10*4
Raka marklyft 8*4
Och 20 min löpning!


Igår fick jag förresten höra att jag är överraskande stark i benen
när vi gjorde alla benövningar på gymmet! Alltid kul! :)
Nu ska denna gångens Sverigevistelsen avslutas med en massage på systerysters nacke (Klirr!) och lite mys med barnen innan det bär av till Norge. Till min egen mat, tider, rutiner och träningar!♥





Nya löpbyxor!

Jo, jag bytte min älskade onepice mot mer välbehövliga vinter-löparbyxor från Soc! Mina vanliga löparbrallor är också från soc, jag gillar det märket. Onepiecen var alldeles för varm för mig ändå!

Jag är så himla trött! Eftersom det spökar i detta förbenade hus så vågar jag inte riktigt somna förrän Zelda kom och la sig brevid mig i soffan och myste. Då gick vi in på henne rum, hon jag och Bella och la oss alla tre i sängen och snossade och sov! Dock gick vi upp vid sju så ögonlocken väger ton på mig! Men alla ursäkter är dåliga, det är ingen idé att komma undan! Så nu ska jag tanka in lite musik i min nya Ipod Nano som jag fick av käre far i födelsedagspresent, ltfta lite vikt,  snöra på mig skorna och ta med mig Bella ut i elljusspåret!

Uppdaterar senare ♥



Några centimeter sedan!

pannkaksträning

Dagens träning som jag skulle tillbringa med moster Lars blev bara ben, triceps och bröstträning innan jag blev tillsagd att gå ut i loungen och sätta mig och äta en banan och festis. Jag blev yr, svimfärdig, kallsvettig och nära på att spy flera gånger! Troligen för att jag hade tagit både koffeintabletter och red cap xtream samtidigt. Självförvållat, jag vet men jag blir så jäkla irriterad! Jag var supertaggad till träning med Lars och var verkligen redo att kötta med vikter men så blev det bara pannkaka av alltihop. Men men så är det ibland. Lyssna på kroppen för en gångsskull, Sigurdsson! Lämnade även Molkom efter två veckors sjukskrivning och styrde skutan mot vålberg och systeryster en natt innan det bär av till Norge. Vet ej när jag besöker sverige igen. Blandade känslor. Jag är tämle trött på att ha en knökfull bil eller ha grejer utspridda överallt hos andra bara för att inte ha något eget hem här i sverige. Men vad gör man? Det kanske är dags att sluta klaga på livet nu? Dags att kasta in handduken, stänga av tvn och sova i väntan på morgondagen då det nalkas löprunda! :) gonatt folkens!

Ny dag, nya krafter

Man måste få vara svag ibland. Få bryta ihop och ligga och gråta och vara världens ynkligaste ibland. Få tycka att allt är skit, en själv är skit, vännerna är skit, omgivningen är skit, livet är skit..
Men detta var igår, idag är en ny dag. Men tack för att ni fanns där igår, Nicklas och Caroline, för att ni orkar med mig!♥



Idag är det en ny dag. Solen lyser och snön ligger fortfarande kvar utanför. Bella ligger fortfarande och sover såklart och jag sitter och sörplar kaffe. Ska snart stoppa i mig en ripped fuel x5 och nån koffeintablett och ge mig ut på en vinterpromenad för att senare åka in och gymma med Lars! Lars som är 61 år som tränar stenhårt 5-6 dagar i veckan! Impad! Så ska jag oxå bli! :)


Dagens inspiration måste vara Rihanna! Sitter och lyssnar på henne musik nu på morgonkvisten och blir så himla dnas och träningssugen! Pull da triggah!


Jag längtar så efter Norge!

Ibland känns det ganska otroligt att någon kan ta sig tid och energi att skriva och tycka såhär. Lägga ner energi på att klottra ner det till en person för att denne ska må bättre! ♥ tack! men..

du er nydelig som du er. du var nydelig før du startet med alt
slankingen også. for hvis man ser deg inn i øynene så ser man sjelen din,
og den gjenspeiler hvem du er.
du er enestående! du er vakker både på innsiden og utsiden


Gud vad skönt att åka tillbaka till Norge i veckan!
Att få komma in på sina egna rutiner igen!
För just nu är det en såndär varm, äcklig ångest som ligger över mig..  


tack & förlåt. Med ut och springa?

"I would never leave when you needs me most” -Är en rad i Chris Medinas hitt låt, det den texten är en självklarhet för många men när de vi älskar utsätts för prövning, när de vi älskar förvandlas till monster och när de vi älskar blir så sjuka eller så förstörda är texetns innebörd fortfarande lika självklar men inte lika enkel. Så vad gör man? när man står där på sidan och ser den man älskar mest lida och förvandlas till en annan människa? Vad gör man när man försöker hjälpa men hjälpen bemöts med hat? Man är lika hjälplös som den som är sjuk, när man står där och inte kan göra något annat än att försöka förstå" - ett utdrag från Sofis blogg.

Kvällen spenderar i tankar. Ångest, påbörjan till panik. Jag håller på att inse. Det kan nog va så som du säger.. Men jag vill inte bli sån.

Det finns bara EN person jag kan prata med angående de. Och till dig vill jag säga TACK för vad du gör och FÖRLÅT för vad jag gör.
Till er andra låter det som vanligt. - Neej, då det är inte så allvarligt än.





Hur kan jag ha blivit såhär? Fattar inte riktigt.

 

No Pain- No Gain

Jösses, jag sov till 12,20 idag. Inte bra detta, måste skärpa mig med mina morgnar så det inte blir så korta dagar!

Det blev iaf ett par nya lyftarhandskar, ett par skor, en mobilbilladdare och en... ONEPIECE! Jag har alltid velat ha en onepiece! Men jag ska nog lämna tillbaka den i morgon då jag hellre behöver ett par fodrade löparbyxor! :) Oj oj, hon är igång :)

I morgon ska jag även in till KMTI och träna. för första gången på jättelänge! Kanske blir ett årskort så ja kan dra iväg när jag är i Sverige? Men jag får nog se om det blir några mer Sverigebesök på ett tag. Det spörs!
Iallafall självaste, älskade moster Lars (alltså mosters man Lars) ska ta med mig på träning med lite ben, rygg, triceps och biceps! Åh, vad underbart. Och jag ska försöka göra honom stolt, men då får jag nog stoppa i mig några citodon först! haha. Men skönt ska det bli iaf! No pain, no gain!




Nu ska jag uppdatera mig lite i träningsvärlden genom alla de 10 bloggar jag läser sen blir det en kvällspromenad med Bella i årets första snö! Är de inte förfärligt? :(

Puss å gonatt alla mina älskade därute!






En fin dag!

♥Åh jag hade nog välrldens bästa födelsedag! Var väldigt nervös inför firande av familjen men de gick hur bra som helst! :) Jag fick mycket fina presenter och åt jääääätte god mat! Åt inte så mycket tårta faktiskt, det blev mest smörgåstårta ;) Tack alla nu som var med och firade min 20-årsdag! ♥

Jag glömde tydligen mina skor hos syster i lördags så det har inte blivit någon springtur och lär inte bli idag heller. Bara korta promenader med de vanliga, slitna skorna.. Men jag kompernserar upp detta med att stå och rocka med min nya rockring som jag fick av min kära bror!

Nu ska jag och Bellsan åka in till stan. Dricka kaffe, spendera födelsedagspengar och få mer presenter ;)

Ha en fin dag!



ha ha har den äran!

9u fyller jag år! Jag kunde inte hålla min nyfikenhet i schack så jag öppnade presenterna från Eriks famil. Ett presentkort på Bergvik köpcenter och en kartong med hemmagjord fudge: LYCKA! Erik kunde inte heller hålla sig så här ligger jag inkurad i en värmefilt och nu är han och hämtar den stora presenten i bilen. Iiiiiie, jag är som en femåring på julafton! för övrigt så har vi precis varit ut på en iskall promenad med bellsan! och nu är jag 20 ;)

Endelig fredag!

En underbar fredag morgon! Mår bättre idag, får se hur länge humöret håller sig uppe utan cigg denna dagen ;)

Jag tänkte vara duktig i morse och gick upp med Erik vid kvart över sex. Satte på kaffe och försökte förstå vad alla tycker det är så mysigt med tidiga morgnar! Fattade inte, så jag gick och la mig istället:P

Vaknade vid tio, och nu sitter jag och lyssnar på knRadio. Mr Lööf har nämligen önskat en låt till mig och grattat mig på födelsedagen tills i morgon. hihi! Kul kul :D
Sitter och smuttar på en kaffekopp och ripped fuel har precis landat i magen. Så nu ska jag och Bella ut och gå 45 minuter innan jag åker upp till sjukhuset igen!



I huvudet...

Pain doesn't tell you when you're about to stop.
Pain is the little voice in your head that tries to hold you back.
 Cause it knows that if you countinue, you will change.
Don't let it stop you for being who you can be.





Önskelista

Hej Tomten.

Jag vill ha;
Ett par vinter-löparbyxor. Helst 2xu
Better Bodies-kläder
Nya utomhus-träningsskor

Nya fötter
Nya benhinnor
Ny mage med allt dess innehåll.
Ny rygg
Ny vänsterhandled
Ny vänster-tumme-led
Ny rumpa

Skulle det vara för mycket begärt?!

Är det förresten någon som har några bra tips på inte allt för dyra men bra vinter-löpar-byxor? Nog är det andre december och det är grönt ute men Berit börjar bita lite i låren nu alltså..

På egna ben, med egen hand

Jag har gått din väg steg för steg men du ska få se att nu går jag min väg


Upp som en sol, ner som en pannkaka

Började dagen som en sol. En sol en lördagmorgon i mitten av Juli. Allt var underbart.
Men det försvann på eftermiddagen. Känner mig gråtfärdig. Har ont i magen och är totalt missnöjd med dagen. Med mat och träning. Eriks mamma kom förut med fika. VARFÖR I HELVETE SKA JAG ÄTA!?!? Jag fattar inte vad problemet är med att avstå sånt!? För att sen blir förbannad och gråta över att jag åt dendär förbannade bullen med mandelmassa! Tänk om jag skulle vilja börja tävla, jag skulle ju för fan inte klara av ens 1 av de 10 veckor med hård diet! Det bubblar i magen och den hänger nerför byxlinningen känns det som. Tänkte ta en formbild förut för att liksom "föra protokoll" om jag kommer ändras något under sjukskrivningen. Men jag tog bort den lika fort. Jag blev äcklad av mig själv. Usch, hatar när jag känner såhär..

Jag tror jag har en fis på tvären också. Kanske därför jag är så uppblåst. Ska försöka få ut den och sen dra ut på en rask promenad i en timme eller något. Känns som om jag måste tanka ny musik till mobilen också, jag börjar tröttna på den jag har när jag nöter den varenda dag, tre ggr om dagen.. Konstigt?




Vänta här nu, jag har ju inte rökt nånting idag! Det är kanske är därför jag är kinkig!? Då jävlar ska jag dra i mig en cancerpinne för såhär tänker jag banne mig inte må! Men bara en. Någon måtta får det va!

Detta har jag alltså fått i mig idag.
2 rågmackor med kräftröra
1 dl lätt youghurt
2 dl proviva (=bubbel i magen???)
En stor kycklingfilé med pesto, haricots verts och broccoli.
2 koppar kaffe
En STOR bulljävel
2 ripped fuel

Detta har jag gjort:
11.00 Joggade/intervallade 7,5 km
15.00 30 minuters rask promenad.
20.00 kommer det nog bli en liten löprunda. Eller något. Ut ska jag iaf!

Detta mest för att hålla koll själv..


Lyxhustru!

Jag skulle kunna tänka mig att leva ett sånthär liv. Att vara hemmafru eller liknande. Om jag var miljardär, då skulle jag köpa mitt eget gym, skapa ett eget team och bara leva det liv jag vill! Det är så otroligt skönt att vara hemma såhär och ta långa promenader, hälsa på folk, städa, lyssan på musik samtidigt som man tar god tid på sig att laga en god middag! Dock skulle jag väldigt väldigt gärna vilja ha lite vikter och tillåtelsen att lyfta! :(

Idag har jag gjort en Emma-middag. Haricots verts, broccoli och ungsstekt kyckling kryddad med chili, svartpeppar och rosmarin. Skar även två snitt i kycklingen och fyllde dom med pesto! Jag älskar pesto!! :)
Det ser inte så himla gott ut men jag kan lova att det var det!



Två koppar kaffe och ripped fuel x5 har precis imundigas! Ska löpa ner till apoteket och hämta ut de där jäkla smärtstillande. Det blev inte av i morse då de övre magmusklerna krampade så in i norden.. Alltid är det något vettu!


Ny dag, ny inspiration!

Jag får nog ge upp det där med löpningen vid 23.00 om kvällarna. Iallafall med Bella. Hon sover fortfarande! Skruttan!♥




Idag ska jag vara en riktig hemmafru. Jag lovade Erik att jag skulle städa hela lägenheten, sen ska jag ju laga mat och lägga i matlådor och grejer mellan alla intervallpass! Hihi!
Kycklingen ligger på tinande. Det blir nog ungsstekt kyckling med grönsaker idag. Omnomnomn!
Gud, jag blir ås full av inspiration av alla dessa tävlande som bloggar! Det är sjukt. När jag är klar med alla sysslor här ska jag parkera mig i soffan nån timme och bara nöta bloggar! :)



Mina Ripped Fuel x5 ligger i magen, nu är det dags! Hörs! :)

Ännu mer inspiration!

Åh, jag har suttit i två timmar nu och läst igenom 11 sidor på Tess' blogg. Tess som ska tävla nu på fitnesfestivalen på lördag tror jag. Är det någon som fattar hur gärna jag vill vara där!?!? 

Men jösses vilken kropp! I morgon ska jag köra intervaller. Jag skiter i om jag har ont. Nu jävlar! :D


Två löpturer idag!

Börjar komma in riktigt i mitt löpande. Jättekul och skönt framför allt!
Idag har det blivit två löpturer (hade nog blivit fler om jag inte vart tvungen upp till sjukhuset) En i morse innan frukost och en ikväll, mest för ångestens skull faktiskt. Vi åt nämligen segis och kräm följt av skumtomtar ikväll. Det skulle vara så mycket enklare att nå sitt mål om man bodde själv, långt ifrån sötsug och kvällsmys-förslag. Sen skulle det vara mycket lättare att nå målet om man kunde ha en gnutta till karaktär men icke då! ;)



Men kvällsturen gick bättre än morgoncardion faktiskt. Jag sprang i ca 35 minuter i lagomt tempo utan att stanna en enda gång. (hallå, jag har rökt i ett par år och började springa för första gången nu i början av min sjukskrivning då jag inte får träna annat så det är bra gjort för att vara jag!) Mycket stolt över mig själv faktiskt! Och över världens bästa Bella som trots distraktioner, sprang lös precis vid min sida hela tiden! ♥





Eftersom jag blev sjukskriven en vecka till så har jag varit och handlat hem lite Emma-mat till Casa de Flodman! Det är väl lika bra att ta denhär fettförbränningen på allvar om jag ändå ska vara ledig och har tid! :) Inga mer snabbmackisar, pulvermos eller sånt. Här ska ätas kyckling, broccoli, lax, proviva, rågbröd, bönor, bulgur m.m. Ska bli kul att se Eriks reaktion när han kommer hem och det står något GRÖNT på bordet ;)




Tycker nog att det räcker med muskler på benen nu. Dock är det ju rätt mycket fett på dom nu men ändå, tycker verkligen inte det är snyggt när låren är som tazmanska odjurets träpåk!

Nej, nu gör det alldeles för ont. Nu blir det en varm dusch och sedan snossa ner sig i sängen för i morgon ska vi upp i ottan på en löptur ner till apoteket och hämta ut smärtstillande! Gonatt!

RSS 2.0