Fredagkväll, utgång och hund!

Fredagkväll. What to do? Barnen sover, inget på teven och fast i Vålberg. Fast att sova här ensam i en natt är värd den tid jag får spendera med mina flickor.

Jag borde egentligen gå och lägga mig men jag har suttit och läst allt som tänkas kan om hundar och dess träning så nu är jag förbered, nu kan hon komma:) Jag måste faktiskt få skryta om att jag kan en hel del hunduppfostran sen förut men denna hunden ska bli grym, och det är bara jag som kommer kunna ta åt mig äran för henne! Så underbart skönt med en alldeles egen!
"Du får vänta tills du flyttar hemifrån, då ska du se att det är inte bara att skaffa.."
skaffa och skaffa nej. Jag har planerat och fått ihop allt utom boende för tillfället. Men det får bli temporärt det vi har nu.

Det finns ju alltid folk som tvivlar på en och ens kunskaper, därför ska det bli så extra kul att verkligen vissa! Åh taggad! Jag börjar redan på söndag, för då hämtar jag henne! Min egen lilla bells! :D

I morgon blir det kil och kalas som sångaren i kiss och lack och klack! Inte igår man var ut faktiskt.


Hundägare?

Sliten vecka har detta varit. Har varit mer trött än vanligt.

Idag har vi varit på "modell för en dag" och blivit sminkade, fått snygga frisyrer och blivit proffsfotograferade! Jättekul och jättefina bilder! Dyrt men inte något man unnar sig varje dag! :)

Har blivit mer och mer sugen på hund och i torsdags bestämde jga mig att jag ska försöka få en foderhund. Så nu (på besök hos min låtsasfamilj i Sunne) har jag spenderat kvällen med att sitta på blocket och mailat på fem fina vovvar! Fick svar från en fin Bella på sju månader i Grums och om jag bara får klartecken från hyresvärden så åker jag och hämtar henne i morgon eller på måndag! :)

Tänkte bara för att uppdatera! :)


Sobolivet, mosterlivet och alla liv där till!

Efter en vecka ifrån varandra är det underbart att få äta tillsammans, se på tv tillsammans, duscha tillsammans, borsta tänderna tillsammans och sova tillsammans. Det ska bli underbart när han kommer hem till stan nu.
Sambolivet

Och jag ska bara ha honom som nallebjörn? bara för "haingas" skull? Visst han är min nallebjörn men han är oxå så mycket mer! Han är mitt allt, min lilla älskling..





Nu snor jag hans bil och åker mot vålberg för att agera häxa och förtrolla små barn till grodor. Mosterlivet♥





Och ikväll blir det att jobba kvällen på medborgarskolan. Vuxenlivet ψ













Ja det är fredagskväll.. Och fest?

Det var ju planerat att åka till min älskling i dystra molkom ikväll. Men baby D är istan ikväll så planerna blev snabbt ändrade. Det blir vipkväll på nöjjes!

Slutar barnvaktstjänsten halv nio och då blir det dirrmode till stan och förfest på färjestad.

Blir inge molkom alls i helgen faktiskt, rätt jobbigt för jag har inte träffat honom på en hel jäkla veckA!

Och jag är trött och ont i huvet HEJ



Its our time tonight

Pink och jag är bästa vänner

Eftersom jag inte har någon dator hemma i stan så använder jag Flodmans flitigast möjligt när jag är här.. Sugen på lite motivation till träningen? Varför inte googla bilder på PINK?!
Jag skulle höra vad som helst för att få denna kroppen på ett KICK!
Så jäkla grym brud!


De vackraste djuren på jorden - lejonen

Jag har faktiskt alltid tyckt om Lejon, mer och mer för varje år faktiskt. Och jag har lovat mig själv att innan jag dör så måste jag åka till Afrika och besöka lejon, enligt mig är de faktiskt världens vackraste och mest eleganta djur!
Och blir man inte helt kär när man ser på Christian the lion? Jag vill ha ett lejon, ett alldeles eget hemma hos mig.  När jag bor på en herrgård då givetvis! :)


Drömmarna spökar i mitt huvud!

Jag hatar mina drömmar. Jag har helsjuka drömmar och jag skulle mer än gärna vilja veta vad dom betyder. Ibland hänger dom inte ihop alls och ibland kan det vara någon som jag träffade sist i lågstadiet!

Exempel på helsjuk dröm?
Jag, Erik, min familj och min klass var i Agia Napa, cypern. Helt plötsligt får jag barn. Jag vet att pappa skulle typ döda oss om jag berättade att vi hade fått barn så vi gömde vår lilla dotter, Ebba i en pizzakartong hela resan.
Betyder?

I morse drömde jag inte så sjukt men jobbigt.
Jag hade lämnat Erik för mitt ex Jonas. Men när jag låg ensam hemma på sängen och saknade lite sällskap kom paniken. "VAD FAN HAR JAG GJORT!?! NEj, jag kan inte ha gjort det igen!! Och Erik ville inte ta tillbaka mig. Samma panik som jag hade under studentveckan. Men sen vaknade jag och förstod att jag fortfarande var kvar i min lilla älsklings säng i Molkom. Visserligen utan honom, men det var skönt att veta att jag var kvar där.. det skiter jag i vad det betyder för det kommer aldrig någonsin hända!

Jag hatar de där drömmarna för de sitter i större delen av dagen..

 

Gammal biled från första året av våra snart underbara tre år ♥

Mongoliskt toabesök..

Åh, idag har vi varit på släktmiddag och födelsedagsfirande i Kristinehamn på Mongolisk resturang. Helt underbar mat, man fick gå runt och plocka på sig grönsaker, kött och skaljur sen vidare till kocken som wokar alltsammans sen får man kombinera med ris, nudlar och räkchips! Ja, min tallrik bestod av champissvampar, räkor, musslor, bläckfisk och räkchips! Och till efterätt fick vi glass och friterad banan! Har nog aldrig haft en bättre dag i matväg!

Men såhär när man kommer hem skulle man ju lätt kunna spy upp hälften, men ändå smäller man i sig en maxibag dillchips med pojken. Åh! Kanske får göra ett toabesök snart, ska bara hälla i mig lite cola.



Jag och Sebastian, studentveckan!


60 års kalas och mättt i magen

Bästa svärmor fyllde 60 år idag och jag med mitt nypysslade intresse kom med mina nypysslade presenter! Nypysslade mig :)

Vi har ätit smörgåstårta x2, bullar, muffins, bonnkakor, coctailkakor och prinsesstårta och nyss fick vi pizza och sallad hembeställt!

 -Varför äter jag? för att det är gott! Men magen sprängs ju? Ja, men det är fortfarande gott!
och nu ångrar jag att jag ätit alltihop!

Erik är nere på "puben" på kickoff med sitt älskade älgjaktslag och det är bara älgjägare som får vara med och dricka  öl.
Alltså inte jag, men det gör inte så himla mycket! Jag trivs bättre här och nu är det IDOL i soffan. Dock somnar jag nog illakvickt!



Mina presenter: Hemmagjord tvål gjord av olivmassa, med rosendoft och rosenknoppar.
Frostade glas och karaff (Ingen bra bild på karaffen) men gulligt servettmotiv
.




Tro det eller ej mena denna best är kärleken i mitt liv! ♥

Nybörjartvål

Idag har jag gjort min första tvål! Det är faktiskt riktigt kul att pyssla, varför har jag inte börjat med detta tidigare? :)

Det blev äkta olivtvålmassa med rosdoft och små rosa tvålbitar och rosenknoppar i! I en liten fin vit spetspåse är detta den ultimata gåvan :D
Moster Lena blev mer än glad:)

Olja, akvarell och tjock

Wiie. jag har fått oljefärger, penslar och paletter av min kära sväris och Erik har fått sina akvareller, så nu blir det hem och måla måla måla!

Har blivit stor och uppblåst på pannkisar med grädde och sylt. Jag älskar sånna där laktosmagar!



Många () och pluttibäs

Vaknade klockan nio av mig själv idag, inget vanligt fenomen för en brud som mig. Dock vaknade jag utan någon vid min sida (han jagar) så det var inte lika mysigt idag. Inte mys

När jag kommer hem (hoppas det blir i tid idag) ska jag måla, jag målar hellre än bra, hellre än städar, hellre än lägger mig tidigt men jag målar för det!

Sen ska jag packa ner svärmors 60års present som jag har gjort alldeles själv (hör och häpna) Ack så aldrig kreativa jag, har faktiskt pysslat! Och mer är pågång. Oj oj oj, ett nytt intresse coming up!


Nu kommer han hem, min pålplutt, han har  inte skjutit något. Men det gör inget för han är min kärlek, min sambo, min lyckoalvedon, min mysis. Ja han är helt enkelt min pluttisbäsis!







Garfield n' Vålberg

En lördagskväll som skulle kunna bestå av mysisar och pussisar i en skön skinnsoffa framför brasan i Molkom så sitter jag nu i stället i Vålberg, i en oskön skinnsoffa framför teven och Gustaf och vräker i mig salta pinnar. Dock har jag två små pussigaprinsessor här.

Hellre skulle jag vilja vara i Molkom
Hellre skulle jag vilja vara ekonomiskt oberoende
Hellre skulle jag vilja gadda mig DIRRMODE


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0