Tre år med min älskade...

I morgon drar vi, jag och min putte, till varmare breddgrader för att fira vår treårsdag. Puerto Rico! Rätt så nervöst. Det ä ju trots allt första gången vi åker utomlands tillsammans, bara han och jag. Kan slå vad om att vi kommer missa någon buss eller hemflyget eller nått annat viktigt. Han kom ju på i söndags att hans pass gick ut i Augusti så de fick bli ett akutpass för 945 jävla spänn.. Mja, man ska väl lära sig av sina misstag.

Aussi-möte i torsdag. Det gjorde en inte mindre taggad för att dra iväg kan jag säga. MEn dyrt, jävlar va dyrt.. Hoppas hoppas på Norge..

Å nej, ska bajsa, nervös!


De trögaste är Rubriken

Jag vill dricka, jättemycket öl, bli jättefull,
spy, ta av mig alla kläderna och hoppa ner i en tre meter djup lös-snö-hög

Känslan för idag.
Ångest över arbetslöshet och ej-inkomst oxå. Hej hej hej..






Emma Impuls Sigurdsson goes to Australien!

Shit, längesen jag skrev här. Dels har ja ingen dator, dels har ja fullt upp.. Nej de har ja inte, jag är ju arbetslös :S

Jag och Fia har nu bestämt oss.
Vi har precis hela livet drömt om att få åka antingen till Australien eller USA och jobba på en ranch/farm. (Ja i USA heter det ranch och i Australien heter det farm fick jag reda på idag)
Och i onsdags satt jag och googlade på jobb i Aus. Så hamnade jag på visitoz.org och helt impulsivt skickade in en anmälan. Därefter har vi haft mailkontakt fram och tillbaka med killen som hjälper till från Sverige. Har bokat möte med honom den 27 mars redan så vi får sätta oss och snacka om allt! Shit, vi är verkligen på gång nu! Efter mötet så ska vi bara boka biljett, minst tre veckor i förväg och sen är det bara och dra. Dock vill vi inte dra över sommaren så vi väntar till hösten. Blir borta ungerfär fem månader!  Hur sjukt är inte detta`?! Vi har drömt oss bort, pratat och föreställt oss om att åka utomlands och jobba och nu händer det! Aaah, i feel good!

Ännu mer påtal om impulsiv, jag tog rakapparaten och gjorde en sidecut förut.. Oxå sjukt eftersom jag är brud och det var mitt hår. Experimentera är ju kul iaf :D


RSS 2.0