ledighet, skabb och pank

Med endast tre utspridda dagar ledigt de senaste två veckorna har jag nu fyradagars ledigt, en jobbdag och två dagar ledigt igen! Hur underbart? Första dagen tas reda på ordentligt med en otrolig softmorgon i form av soffliggandes och kos (var ju egentligen meningen att dra på spinning men såklart försov jag mig-.-) för att sen agera reedigt flickvänsmatrial och servera en brakmiddag a la Lasagne medans Flemming och Max spelar tvspel.. Känns som om han har lite att leva upp till på måndag då jag fyller år?;) Han har dock glömt det så att se det dåliga samvetet i hans ögon när Fia kommer på middag och tårta kommer bli veckans bästa ;P Ondskefulla jag =)
 
Lilltån har förresten gått över en aning så ingen sjukskrivning har behövts. Dock hade det varit rätt skönt för fan vilket väder det har vart att jobba i. 
vardagsoutfit detta:P
 
Bella har btw fått skabb (!) Vi var till vetrinären häromdagen då hon har kliat upp stora sår över kroppen. Så vetrinären skrev ut tabletter, salva och spotonmedel. Tack och lov mycket bättre redan men konton är inte så mycket bättre.. Inget är mer värt än när hon mår bra men Det har nog aldrig varit så knapert på mitt konto förr. Åsså väntas det fagfest i helgen! Äh, får säga att jag fyller år på måndag så bjussar dom nog, gubbarna på jobbet ;)
 
 
Lilla hjärtat mitt. Det finns fanimig inte ord för hur mycket denna slappa, muppiga, skabbiga (bokstavligt talat) och lagomt tjocka tjej betyder. Gränslös kärlek när den är som bäst♥
 
Nä nu ska vi ut på en riiiiktigt lång promenad på ca två timmar i bitande kyla, må röre på fleske da :P

Hypnos eller Celsius

Jag fyller år nästa vecka. Önskar jag mig något? Ja, en pulsklocka med kaloriförbrännarräknare och hypnos för försovning! 3 förbannade dagar på en jävla vecka har jag försovit mig!! I onsdags gick jag i säng vid 21 för att vägra försova mig på torsdagen då jag började halv sju. Vaknar fem över halv sju.. Jahapp, då dygnar vi natt till lördag då jag börjar fem så jag vet säkert att jag kommer till jobbet. Vaknar på soffan fem över fem! FUCK.
Känns som om foten är påväg upp i röven på mig.. Om det förstods vad jag menade nu..  Äh, ska ändå börja plugga :P
Tack gode gud att senveckan börjar i morgon.. ♥ 
 
Det vart en Sverigetur på mig och min snuttis igår. Åkte halv nio på morgonen, kom hem nio på kvällen. En heldag med andra ord. Skönt att komma hemifrån och göra något annat. Om än sitta i bilen, äta mat i Sunne och åka till far på kaffe. (och presentera Flemming för dom:P) Storhandlat har vi gjort oxå så nu behöver vi nog inte handla något mer mat förrän jul. Fick sparka in kycklingen i frysen igår då det var proppfullt =)
 
Mycket trött idag.. Försökte finna energi i form av smörgås med sylt på men icke.. Då slog det mig att jag köpte ju för fasen ett flak Celsius igår! Mot gymmet och roddmaskinerna!! (hålltummrna att den fördömda lilltån håller då!) Fia ska med oxå, och det känns som om det kommer bli en heeel del tjatter :)
 

Faaaaan..!

Här har vi kommit igång med träningen, fått med snoosen som först motvilligt följer med men efteråt är matt men hur nööjd som helst. Vad gör jag? Jo Flemming har en såndär stor stenskiva på ca fyra-fem kilo som man värmer till asvarmt uppnås och sedan lagar mat på? Jag har varit såpass underbart duktig att tappa denna sylvassa, tunga stenskiva på lilltån. Och då menar jag bara på lilltån, dvs att all vikt hamnade endast på min stackard lilla tå. Nu är den inte så lilla längre, mer vinröd, nyans till lila och sväller och sväller. 

Det första flemming sa var:
1. nää, är stenskivan sönder nu da?
nej!
2. A men säg inte att det blev några märken i trägolvet!?
Nej, eftersom min tå tog stöten! kan du fokusera på vad synd det är om mig ist!? Jag har asont!
3. jahapp, då blir det ingen träning nu då??
hihi, jo, lyfta ska jag göra. Sen ska jag tillbringa tiden med att träna dig!
 
 

Den sista frågan gjorde mig faktiskt glad,
även om han inte brydde sig om min tå. Det betyder att han är motiverad och det ska inte dras ner! Därför ska jag dra med honom iaf!
Försökte mig på en promenad med Bella förut. Efter att jag tillslut fick ner foten i skon tog det 10 minuter att gå en sträcka som normalt tar tre! Så jag tänkte mig att jag får ta roddarna på gymmet som cardio, gud nåde om inte foten tillåter! 
 

Annars blir det väl att ligga på soffan om jag nu blir sjukskriven, vilket jag hoppas för såhär kan inte jag gå..
Håller just nu att dra ett nytt kostschema om jag bara ska ligga ner. Kaloriunderskudd! Då jag inte jobbar och får sova mycket så behöver jag inte så mycket energi. Sista gångerna jag har gått på underskott har det nästan vart omöjligt att jobba då jag har det jobbet som jag har.. Stressigt tyngdlyftarjobb iform av att lasta fulla flygplan med väskor! Ingenting ont som för något gott med sig! =)
 
 
 

CraZe

Wow, køpte nya craze nær jag var i Sverige sist och testade den først i torsdags men kænde då ingenting, testade den igår igen med dubbeldos och jæææææææklar vilket tryck! Idag kan jag knappt gå av mina marklyft, lagom till min tidiga sexdagarsvecka! (Klockan ær nu 04:33 och jag sitter och æter havregrynsgrøt med frusna jordgubbar?)
 
Kortpass idag, 6 - 12. Får se om jag kan stapla mig ivæg till gymet med Fia, Madde och Flemmson (ja, det ær min tur att stapla nu) Annars så kommer svigers med kalvstek senna, ær ju rætt vært att vara hemma før ;)

Ha en bra måndag! 
 

Skadeglädjen är den enda sanna

Efter att ha kommit hem till blommor och vin efter jobbet på onsdagkvällen kom vi överens om att gå upp tidigt dagen efter och ta vara på dagen.. ♥

So we did! Morgonpromenad runt Nordbytjärnet följt av en shoppingtur på Jessheim bestående av träningsshopping till Flemmson. Två par skor (för ute och inne) två träningstshirtar och träningsstrumpor. So we were set! Hem och äta lunch för att sen dra till gymmet, skaffa honom träningsskort och börja träna.  Tror han var nervös, snoosen. Två cigg på 15 min. Men så stolt jag är da! Jag fick plåga, han fick svettas och idag (andra dagen) fick jag hjälpa honom upp ur sängen och hålla i honom när han skulle nerför trappan! 
 
Det skulle vara riktigt kul att se honom nu på dansgolvet då han är på danskebåten! Kan inte låta bli att skratta lite åt honom när han kommer staplandes.. Men så sant skadeglädjen är den enda sanna glädjen. 
Bara detta fortsätter med träningen, måndag hoppas vi på. Han kommer nog stapla ett par veckor framåt, men himla kul att ha med någon på gymmet. 'Någon som vill bli skriken på, puschad och fit! :) 
 
I och med atthan är på danskebåten så har jag och mitt andra hjärta myskväll. soffmys och långpromenad i regnet. Det behövs ibland, det oxå ! Och i morgon är det morgonpromenad, morgonspinning och styrka med Madelene =)
 
 
 
 
Ha en fin lördagkväll da folkens!

Oooopsiii

Här har det vart inläggstomt i en vecka nu. Konstigt när det har vart full rulle. När jag inte har jobbat har jag tränat, när jag inte tränade åkte jag till Svedala.. En hel helg fylls med god mat, smörgåstårta, vanlig tårta och godis! Fia har nämligen fyllt 21 och för att fira det åkte vi till Ullared. Pantertanterna tog in på campingen och övernattade för att dagen efter gå på Gekås i 7 timmar! :P Himla kul! Dock syns det  inte på kontot  att  man fick lön i lördags inte!

Iaf nu är vi tillbaka i Norge, min fis och jag.. Lite orolig för henne då hon inte har någon aptit eller energi alls :/ Men ack så skönt att vara tillbaka. Kolhyderat/socker/Fett-rik helg kompenseras upp med morgonpromenader och matlådor i form av köttfärs och wokgrönsaker. Mycket torrt men vad gör man da..?
Håller tummarna för i morgon då vi är lediga och Flemming återigen har lovat att bli med på träning! (Tredje gången gillt kanske?)
 
 


 

Händer greejeeeer

Äntligen har fettet börjat släppa, Mina lovehandles börjar bli mindre och hårdare, skön känsla! Tack vare promenixer :)

Flemming som alltid har skrytit med att han kan äta vad som helst utan att röra på sig och ändå inte gå upp i vikt. Well, fick motbevisat igår. Råkade nämna att han har fått lite "lovehandles". Sen började han granska sig själv. "a men se her da! Å fy fan, nu er de KUN godteri på lördager! KUN!" igårkäll blev det en gåtur på en och en halv timme, i morse likaså.. Frukosten bestod av keso, lättyoghurt, banan med kanel och en kopp te! Och ikväll vankas "parmys" med Oscar och Jeanette med film och, wait for iiiiit.... GRÖNSAKER OCH DIPP!=)

Nu händer det grejer :)
 
Förövrigt ser jag mig som en mycket bra hundägare. Nymotionerad, ny äten och nyduschad hund ligger och värmer sig och torkar framför vedspisen :)

Nehe

Visste att det var bra för att va sant, När jag vaknade var Flemming på Hamar, ringer och frågar hvis de går greit at han drikker med Ronny idag. Visst. BRyr mig inte. Lägger på. Skriker. drar till gymet själv, i 2 och en halv timme. Köttar järnet, sätter mig i bilen, gråter. Gråter för ingenting. Tar en cigg åker hem.. 
 
Jahaaaaa, då så. I med lite mat och ut på långtur med Bellsan. Sen ska det duschas, göra i ordning och iväg till Jessheim med min vän Kapten Morgan i högsta hugg! För här ska supas bort kärlekssorger. Skål era jävlar..
 

Hva har skjedd a..?

Någonting har hänt. Jag har tjatat på grabben i två dagar på hans åtta timmar tvspelande, 15 timmar (!) sovande och pizza-tortillachips och m&ms ätande.. Det hände något idag. Efter att han hade ätit upp sin pizza och jag hade tagit en Blue AMP STACK inför kvällens promenad hördes ett litet "Får jeg lov til å bli med?"
Ja snälla gör det, bli med. snälla SNÄLLA!!!!

Sagt och gjort, en timme och 20 minuters promenerande är gjort, Innanför dörren kläcker han "skal jeg bli med og trene i mårra??" Say what? Whaaaat? Överlycklig tjej ska ta med gubben till Jessheim för att köpa träningskläder till honom (myyyyyyycket möjligt det blir något till mig med) innan vi ska ta oss ann gymmet. Han ska nog få sig en genomkörare han=) Efter det blir det hem och göra mysmat innan det blir bio och Paranormal Activity 4! Buhuhuhhuuäääääää!
 

PROTEINFLUFF

Jag har hittat det! Mitt godis, min kvällsmat, min frukost, mitt mellis, min postworkout, min DRÖM! Proteinfluffet, mina damer och märrar! Varför har jag inte upptäckt detta förut?? Himmelskt! 


170 gram bär (blandade hallon blåbär, vinbär och björnbär)
30 gram proteinpulver (fitnessgurus jordgubb/vit choklad)
Blanda och mixa fluffigt!
 
In i frysen i ca 15 minuter.
Toppa med 30 gram bär och en sked minikeso. Helloooooo HEAVEN!

Precis hemkommen efter ett kallt jobbpass och ett svettigt gympass. 52 minuter (för att vara exakt;P) förbränning á 421 kcal (för att vara ännu mer exakt ;P) och maxning av magövning i TRXen. 

Hatar att jag ha lagt på mig "sambokilon". Det känns som om man börjar om på nytt varje gång =(
Men men, bara att hänga i då..

Flemming sitter och äter M&Ms och jag proteinfluff, jag ska INTE dras med!! ;) 
 

RSS 2.0