När katten är borta...

...dansar råttorna på bordet..!

När Memil är ute ur landet jobbar Lillgrisen övertid samt tränar så mycket hon har tid till! På två dagar har det blivit tre löpturer och 5 timmar övertid.. Bättre än ingenting, visst? :)

Efter två och en halv timmer övertid ikväll så gav jag mig ut på en 40 minuters löptur såhär på småtimmarna.. För att få rensa ur skallen lite, slutade med att jag satt på en sten och grät, grät och GRÄT i mörkret. Just för ingenting, men himla skönt nu efteråt. I morgon är det upp i ottan, dra och träna, packa i ordning för Sverigetur (igen!) och dra och jobba några timmar innan jag och svågern packar ihop oss i bilen och drar till Svedala på långhelg! Där Memil Och Bellsefisen väntar :)


Så det blir väl inget mer bloggande förrän måndag tidigast da. Fan va dålig jag är på att uppdatera nu för tiden. Jag har väl antagligen viktigare saker för mig :)



MASSA kärlek!!!

Har haft en härlig helg i Svedala med älsklingen. Skulle nog våga säga att han blev godkänd av la famillia :) Bella har oxå varit med under helgen så det har vart jättemysigt med alla mina favoriter i livet. Går till sängs med Memil och Bella och väcks av Barnen, kan inte bli så mycket bättre :)  
Så jag har fått en månads dos av kärlek och mys med systern och barnen så nu kan jag med gott samvete stanna i Norge tills mitten av Juni :)






Bellsefisen är med till Norge för att i morgon åka med Memil till Mora. Och på onsdag åker jag efter. Alltså en och en halv vecka med mitt lilla hjärta. Mycket välberhövligt.. Och eftersom vi blir i Mora till söndag så blir det mååååånga promenixar :) Kanske kan platta till magen lite med promenader, Celsius och svärmors goda LCHF-mat :D



Jag och Bella har precis varit ute på en tur runt sjön. Så hon har fått sprungit, sprungit, badat, sprungit och badat och badat :) Vi mår som bäst när vi är med varandra. Mitt lilla hjärtegryn!♥

 

Svedala igen!

Är mäkta trött på huvudvärken som ständigt dunkar i mitt huvud veckovis! Och inte beror det på de nya pillren för de satt i innan. De tycker jag om för övrigt. Inte så värst mycket skillnad i psyket men jag känner att  jag är hungrigare på kvällarna så de lär väl betyda att det bränner lite extra :)

Idag är det 17 maj och Norge är galet. Alla går och säger gratulerer med dagen till varandra och allt är stängt, INKLUSIVE GYMMET! Ogillas skarpt! Så efter tidigt jobb fick det bli en promenad och en powernap och nu beger oss jag och min älskling till svedala för att presenteras för la familja..! Lite nervöst men det ska väl gå bra! Det är ju inte så svårt att tycka om! :)




Lön - beställning!

Ledig dag idag! Inte blivit många knop! Men har iallafall fått sova ikapp lite och försöker vila inför denna monsterhelg av tidiga pass! 

På söndag åker jag och min älskling hem till Mora och myser ett par dagar! och eftersom vi har fått lön så har jag självklart varit in på mina älskade piller-och-pulver-säljar-sidor! Beställt fyra kg proteinpulver och äntligen en burk Oxy Elite Pro! Jag har länge velat haft den då många säger att den faktiskt funkar men jag har aldrig haft pengar till den. Men på måndag är den min och jag ska börja direkt! Wiiiie kul! :)
Endel av de pulvret jag har beställt igen!

Jag hade en ny kommentar när jag loggade in i går. 
Jeg venter på tilbakemelding når det gjelder konkurranser 2013?? Vi i ********** synes du har gode sjanser til å lykkes i din fysik!

Vi håper å høre fra deg!
Åh beslutsångest! Jag har ju återigen världens sämsta karaktär så om jag bestämmer mig för det här så kommer jag säkerligen inte lyckas (Världens sämsta inställning oxå kanske?) Men om jag nu skulle klara det skulle det vara en sån otrolig boost för mitt självförtroende! Det är inte det att jag måste vinna eller ens få medalj. Bara att ha målet i sikte, komma upp på scen och genomföra resan. Det skulle vara hur kul som helst! Men att genomföra den, att ta sig till målet är ett projekt för sig som bergis kräver massa fokus, disciplin och jävlar anamma.. Får fundera lite till..
Stackern ligger i magen. Här ska cardiotränas! Hejhopp!

Usch säger andra

Vittnar inte detta om ett bra förbränningspass på CT och löpbandet så säg? Och eftersom förbränningsträning är bland den tråkigaste träningen jag vet (utomYoga) så är jag faktikskt riktigt stolt över mig själv:)




Fan va härligt!- säger tränande människor.
Usch - säger andra..  :P

Min lediga helg har bestått av såndär "vår-början på sommaren-mys" Vilket innebär tvådagars på krogen (nykter) och gitarrspel och sång med dom goaste grabbarna :)




Jag har inte sovit många timmar denna helgen och nu har jag en sexdagars tidig vecka framför mig. Men vila får man göra i graven! Trött tjej åker på spinningpass med Celsius i magen! Tjollahopp!


Efter en blixtvisit i Sverige...

...så kör vi nu! Martensgodiset ligger i bilen och ska inte röras då det är till min älskling! Karaktär nu, sigurdsson. Karaktär!

Och hon har inhandlat kosten efter kostschemat. Inte konstigt att folk kollar på en när man slänger upp 11 burkar tonfisk, 6 lådor keso, 6 lådor kvarg, 2 stora påsar torsk, 2 påsar broccoli osv osv.. Men ska det va så ska det va! Celsiusen är uppdrucken, stackern ska sväljas och jag drar iväg för att köra dagens andra träningspass!





För övrigt så byttes det till sommardäck igår. Inte en dag förtidigt tänkte jag. POFF, två centimeter snö! Jag blir galen! Jag vill ha sommar nu!

Motivationssvacka!

Jag är en person som tappar motivationen helsikes lätt. Just nu har jag de. De enda jag vill är att sova... MEN! Icke lov! Ut på löptur innan jobb..
Och efter jobbet är det raka vägen till Svedala för däckbyte ( på tiden kanske? ) och fixing av bilen. En sväng på Sunnemarten ocxå kanske. Eller om "sunneföraktet tar över och jag drar direkt tillbaka till Norge igen. Hmm, positiviteten ligger långt ner just nu känner jag..

Så hejsvejs!

Back on track

Det var det skönaste gympasset på länge. Jag tror faktiskt jag kommer att få träningsvärk i magen denna gången. Wöhöööo!:)

Köttade, svettades och flåsade genom 40 minuter på crosstrainerna och brände ungefär 370 kcal. Känslan!♥
Körde sen en rad magövningar med Madde. Hon kommer säkerligen känna det i morgon. Fällkniv, omvända crunches, Hantellyft med sidfläsket och endel i TRXselen. Ja, det känns att magen har aktiverats idag!
Även enbent benböj med hantlar och gymbänk, djupa benböj på steplådan, rockring och hantelflyes..
Ifall någon ville veta lixom :P
Men det vart ett jäkla bra pass och både jag och Madde är nöjda!

Det är så skönt att få till sånnahär pass. Nu är det kris alltså, såhär pluffsig har jag inte känt mig på bra bra länge! Att ha på sig lite tajtare kläder finns inte på kartan just nu, än mindre att träna i linne!
Ändå var det här kortet inte längesen jag tog!


Det dumma med mig är att om jag ens tittar på en chipspåse så säger det bara POFF så går ja upp tre kg! Sväller med en gång.. Men bara jag kan hålla kontroll på kärkänslorna så ska det nog bli bra! :P

Kvällen avslutades med en kopp te och äggvitefluff på fem äggvitor, sötningsmedel och vanilj essence. Ligger dock vaken, hungrig och är mäkta sugen på att öppna en tonfiskburk.. Tror jag ska göra det, Det blir banne mig ingen energi i morgoncardion annars! Jag har mycket att stå i i morgon, så de gäller att vara effektiv!


Så gonatt vänner.
Sigurdsson är back on track!




RSS 2.0