En sån dag...

Vi åkte ju på shoppingrunda igår. Mestadels för att handla kvarg till bröd och kläder till fest för denna och kommande helg. Jag kom hem med byxor, skor och.... fyra kassar mat. Vad hände där liksom?
Även första boxen med L-word. Mohahaha!

Men nu har vi ingen plats i kylskåpet så jag har ställt mig och bakat två dubbla satser med detta goda bröd!
En sats med torkade tranbär och blandade nötter, och en sats med banan och kokos! Får se hur det smakar! 

Dagen började piss och går bara utför! Åh vad positiv jag är! :)
Påväg hem från jobbet brast jag ut i gråt, åkte några mil bara för att få vara själv och skrika och gråta. Så jäkla skönt! Det var ju meningen att jag skulle träna idag men jag grabbade tag i vinboxen och tog till frukost tillsammans med min youghurt och hallon! 
 

Nyttigt? . Smart?. Men det är en sån dag och det var riktigt gott! Så när brödet är klart ska jag ta några skivor av det, ta med mig boxen, lägga mig i soffan och ha L-word maraton..
Jag ger upp nu, jag orkar inte, jag har inte energi.. Så då blir det sånnahär dagar!
Kanske en promenix i kvällningen och i morgon ska jag gå till jobbet, jobba över och sen åka och träna. 
Hoppas alltså må bättre i morgon.. :P 
 
 

Fin höstmorgon!

Jättefin morgon med strålande sol! En tekopp ligger i magen, sen ska det ut och knatas i det fina vädret! 
Sen ska jag och Fisen till Charlottenberg en sväng. Måste köpa kvarg så jag kan göra mer bröd!! ;) 


En hel dag med shopping, bara hon och jag, tror vi behöver det! ♥
 

energitips och chili

Jag kom på en grej förut - om man känner att man är för trött för att gå till gymmet...40 minuter innan man ska åka lägger man sig (ganska obekvämt) på golvet. Helt platt, möjligen benen på en stol, ställer klockan på 25 minuter framåt. När man vaknar av klockan ligger man så obekvämt och har inget blod i benen så då måste  man gå upp ändå..  och man har fått en effektiv powernap och är redo för träning :) Jag är ju förjävla smart ibland alltså!
 
Spinningen gick bra. Fick inget sånt otroligt lyckorus som jag brukar få men svetten lackade och jag genomförde det :) Så då var det gjort, rätt nöjd med min dag :) Förövrigt är det rätt peppande när tjejen på cykeln brevid sitter och facebookar på telefon mitt i backen! Hahahöhö
 
OCh det bästa av allt?? MAAAAT! Wokade grönsaker med kyckling och massa massa chili! Läpparna brände och snoren rann men åååh så gott!
 

 
 
Hösten är här nu.. Astråkigt egentligen men ack så mysigt? Sitter ute på verandan i rusket med en filt virad om mig och tar en kvällscigg.. Vadå kvalitetstid med sig själv! =)

Lär dock bli många fler kvällsciggar för ikväll är det ju som sagt vinkväll med världens bästa vän!

Produktiv!

Jajjemän, jag tig mig upp och knatade iväg till jobbet 03 i natt! 1 timme och 50 minuter tog det lite drygt. Fick även med mig tre övertidstimmar i bagaget och snart är det spinning för hela slanten. Jag är så dödstrött och jag vill inte.. Eller jo jag vill, efteråt vill jag, men inte nu, nu vill jag bara sova! Men fått mycket gjort idag ändå :)
 
Efter träningen ska jag iväg och titta på ett rum! Och som det ser ut nu så flyttar jag nog om två veckor. Can i get a hallelujah!? Så kan man kanske äntligen få andas lite i söknad om något eget!
På en egen våning!
Det har behövts länge det!

Näe, tagga till lite motivation kanske? Celsius och Heat?
När Fiafis kommer hem från jobbet är det vinkväll, bara hon och jag ♥
 


 

 

Inte människa!!!

Första dagen på den tidiga sexdagarsveckan börjar gå mot sitt slut. Jag ställde klockan på 04.30 i morse och tänkte ta en jäkla promenad till jobbet.. Klockan ringde, jag vaknade ( kors i taket ) Och min Memil såg så gosig ut så jag lutade mig bakåt och skulle bara snossa han i ansiktet lite.
 
 
 
Nästa gång jag slog upp ögonen sken solen och klockan stod på 06.47(!) Bara att köra racer till jobbet då jag började 07.00 så närmare två timmars promenad uteblev. Inte nog med det så fick jag banne mig SKRAPA RUTORNA i morse! 3,5 grader.. 27e Augusti, ska det vara så??
 
 
Och för att sona mitt försovningsstraff så fick jag ingen övertid heller så jag och Memilsen tog en vända nere på köpcentret. Mest bara för att hitta på nått bara vi två.. Blev inte mycket, en mascara..?

Och jag är inbokad på danspasset på gymmet ikväll. 19.20. Vet inte riktigt hur jag tänkte när jag bokade det då jag börjar jobba 05.45 i morgon.. Och jag är dödstrött nu liksom, hmm. Jag får nog ta till den lata sidan (som jag förövrigt HATAR) och tänka "äh jag tar en rask promenad så kör jag igen i morgon.. " Hatar att vara såhär trött men man är fasen inte människa dehär sexdagarsveckorna. Och det är bara första dagen? Hmm, jag är nog inte rätt person att jobba tidigt överhuvudtaget..
 
 
Min Fia kom med min beställning från fitnessguru igår! Proteinpulver med vit choklad och jordgubbssmak, linne, väska, vattenflaska och de nya fettförbrännarna HEAT! Hoppas dom är lika bra som de älskade Oxy Elite Pro! Så i med en sån samman med en Celsius åsså iväg på en 50 minutare! 

Sen ska jag kasta mig i säng, ställa klockan på 0245 (!) och försöka gå innan jobbet..  Morgongröt med blåbär är redan i ordning för i morgon serru! =)
Tvivlar på att jag tar mig upp, eller?? Hoppas jag somnar FORT!
 
 

Nyttighetsbrödsrecept(?)

Ja, igår bakade ju jag bröd för absolut första gången i hela mitt liv! åh jössenamn vad gott det blev! Smällde i mig fyra skivor på direkten! 

Här kommer receptet:

250 kvarg el kesella
6st ägg
3 dl linfrön
2msk fiberhusk
2 tsk balpulver
1 tsk salt
2 tsk brödkrydda (hade ingen brödkrydda så jag kryddade med timjan och flingsalt!)
20 krossade valnötter..

Sen hade jag i 1 dl kokos och strödde över massa solrosfrön när det gräddades.

Blanda ihop alla ingridienser, låt vila i fem minuter. Och skjuts in i ugnen på 175 grader i 70 minuter. Jävel så gott!

Nästa gång ska jag testa att ha i lite blåbär, torkad frukt, mandlar, cashew osv. Det är väl bara fantasin som sätter gränsen va?? :) 
 

Light wieght baby!

FUCK vilken jäkla bra dag! Har verkligen fått vara mig själv och haft så
kallad ensamtid!
Tog med Volbeat-skivan in i salen, stängde dörren, tog fram handskarna och gick in i min egna värld! 
Skuggade, sparkade, slog, hoppade, lyfte. Ja, jag ROCKADE helt enkelt!
Kondition, axlar, armar, rumpa, rygg, mage...
Åsså lite bilder :P

 
Alltså, den Body Science - tishan är nog det bästa jag köpt i träningsklädväg!
 
 

Synd att det inte syns på bilderna hur svettig jag var, de drööööp om mig! Deilig de da! =)
 
Okej, vikterna ÄR tyngre än vad dom faktiskt SER ut som! :P
 
Hemkommen, nyäten i form av couscous och torsk. (varför har jag inte ätit couscous tidigare??? Så jävulskt enkelt och gott!)

I väntan på att prinsen kommer så ska jag kasta ihop ett bröd. Ett inihelsikes nyttigt sådant! Recept i morgon om det blir gott ;)
 
 

Träningsmotivation

 
Nae, de blir bannemig ingen prommis! De blir till gymet. Jag ska springa, sparka slå till skrikmusik! Fick lite jädraranamma motivation av denna filmen ovan.. Inte mycket till kropp enligt mitt tycka men jag blev enormt sugen på boxing.. Tjoflöjt!

Frukostsmoothie!

Jag kan nog säga att jag är frukostmänniska ända in i själen.
Jag lägger gärna ner mer tid på att få en god frukost än en god lunch!

Idag är jag ledig = mindre kolhyderater..


Så blev det en iskall smoothie på:
250g kvarg
3 dl upptinade jordgubbar
2 msk linfrön
3/4 dl fiberhavregryn
1 skopa proteinpulver Peach/Mango
Och en liten skvätt Fun light jordgubb mest för konsistensens skull!
 
 
PROPPMÄTT!
Och en stooor kopp grönt te till! Nu är det snart en lång och rask promenad i det finfina vädret :)

Energi!

Förbannat duktig ibland måste jag säga. Bara ibland.. I förrgår började jag och lillebror Emil att jobba vid sju. Jag gick upp klockan fem, gjorde iordning frukost och packade in i bilen samtidigt som jag svepte en Celsius och gjorde mig i ordning för dagen. Snörar sen på mig skorna och börjar gå. Hann med 50 minuters jävla raskt tempo i form av en promenad innan Lillebror plockar upp mig och vi åker till jobbet. Och med tanke på att jag är nog jordens morgontröttaste människa PLUS att min älskade låg brevid mig så tycker jag själv att det var jääääkligt karaktäristiskt och strongt gjort ;)

 

Igår hade jag verkligen inte energi alls på jobbet. Och aldrig blev jag mätt heller. När jag kom dit slängde jag i mig två portioner havregrynsgröt med linfrön och proteinpulver(NAAAAAAAMN!) Men jag blev ju inte mätt, så då drog jag i mig heeeeela förpackningen med kvarg oxå. Borde väl vara mätt efter det men nä. Ingen energi, ingen ork. Orkade knappt lyfta väskorna och humöret var i botten. Men då! Slog jag slag i saken, gick upp i terminalen, köpte mig en räkbaguette (vitt bröd, massor majonäs!!) och en chokladbit vid namn Lion (favoriten)Jag äter väldigt sällan godis på jobbet, mer sällan baguetterna. Men jag blev som en jäkla duracellkanin, väskorna flög in i lastutrymmet och när jag kom hem överraskade jag lillebror på soffan med en Celsius och med orden "Svep denhär, vi åker och tränar om 20" Lydig som han är så öppnade han burken drack upp den och sa "jaha, träna ja. Det har ja inte gjort på flera år.." Han var nog den bästa träningskompisen jag haft. Gjorde precis som jag sa och även om han inte orkade så gjorde han det ändå.. Skulle nästan vara värt att betala hans gymkort om han kunde skaffa ett :P Kul att träna med någon som har en vilja iaf!

 

 Frukosten (fiberhavregrynsgröt m proteinpulver Peach/Mango, linfrön, mjölk och en maaaaasssa tärnad frukt) Ligger i magen och jag har faktiskt gjort matlåda för dagen.. Stekt torsk med couscous och stekt broccoli. Stekt broccoli har blivit den nya grejen, jävulusiskt gott! 
Värderar faktiskt att ta en promenad till jobbet idag. Vet dock inte om mina ben tillåter det efter gårdagens pass. Nja, kanske blir en kvällis efter jobbet da. Är ju trotsallt ledig lördag söndag och hur ska jag fördriva tiden då mån tro???? Höhö dum fråga!

 



 

 


Tusenfryd i finvädret

Jag är ledig idag. Hade behövt en dag till, för jäklar i min låda vad trött jag är. Men men. Min älskade frukost är i magen. Fiberhavregrynsgröt med persika/mango protein och frusna hallon! Jissenamn. Det är så smaklökarna dansar tango! Så gott att jag faktiskt tog en gång till! :) Promenaden är gådd i myyyycket långsamt tempo pga sliten tjej men liiiiiiite är bättre än ingenting alls. Nu ska det powernapas innan jag och mina Emilar åker iväg mot Tusenfryd med jobbet och hänger upp och ner i karusellerna :) Vädret kunde inte blitt bättre så nu är det bara att försöka njuta till max! ♥
 

hu pomper opp rompa si

Sömnlösa nätter är ju helt underbart. Slutade jobba 0030 igår, Börjar 1230 idag. Klockan ringer vid nio, klockan är nu halv sju och jag har inte somnat. Istället sitter jag ute på terassen med en gigantisk tekopp och en cigg och förbereder mig för ett oplanerat gympass. Bra ekvation va ?  (Lika bra att passa på när man ändå inte ska sova)

Har tillbringat småtimmarna med att leta runt efter oxy elite pro som hela jäkla sverige har tagit bort från marknaden tydligen!? Så ist har jag klickat hem grejer från Fitnessguru för första gången :) Dom har snygga grejer där, ska bli kul att testa allt!

 

Hur går det med livet? Piss, vill bara lägga mig ner vilken sekund och bara låta allt bli. Positiva tankar? Nä, fick höra idag att "nu är du väl ändå lite föööör bitter??" Yesbox, det är jag nog. Asjobbigt, men vad gör man? 

Självförtroendet är i botten och sjunker lägreoch lägre för varje dag. Håller mig sysselsatt med jobb och tjänar pengar samtidigt. Jobbet är ändå där jag trivs bäst! :) Var nära på att svimma idag igen. Skakade som ett asplöv. Men det räckte med lite tårar, sen kom Glen och hällde vatten i huvudet på mig när jag låg och grät. Orkade inte bry mig, sen var det bättre :P

 


Mot gymmet då da, för nu vankas det rumppump!


Lycka

Jag avundas andra människor. Inlägg i Martin Löwgrens blogg ----> Detta är lycka!  
 
 

Regning lördag!

Det har vart en bra jobbvecka denna veckan, bara sena pass med favoritskiftet! Dock krånglar ju magen så inihelsike, gick dubbelvikt mestadels av kvällen igår.Tills jag svimmade.  Hmm.. Men sen var det bättre! :P

Idag är det nattjobb som gäller, ett kortpass 21-02. Skitvakt egentligen men jag får ju jobba iaf! 

Det vankas en snabb vända på gymet först, perfekt gymväder när det regnar ute :) har dock fortfarande träningsvärk i ben och mage efter mitt helkroppspass men ack så skönt ändå! 
Eller så  blir det ett försök till en runda runt sjön, å så skönt att svettas i regnet!
 
 
 
 
Jag försöker hålla humör och mod uppe men det kommer nog barka loss till negativa inlägg, ska dock försöka att hålla mig ifrån bloggen.. För er skull ;)
 

Nomy - We fall

Ny favvo som förgyller en regning lördageftermiddag..
 
I gave myself some time today
Sat down and critizised my way
The dark was born and I could see
That love is not inside of me
Don't tell me I'm the only one
I've died of what this life has done

I can't handle the pain
This life is so hollow
And I can't make the rain
To drown my own sorrow
And I can't stand this life
When you are my poison
I'm cut by a knife
Of your devotion

I've no reason, I've no reason to live all like this
Collect this dust from lies and grief and promises

I can't hand over pain
This life is so hollow
And I can't make the rain
To drown my own sorrow
And I can't stand this life
When you are my poison
I'm cut by a knife
Of your devotion

And this world is
lost in fire
and the flames are
reaching higher



Helkropp

Det var ett tag sen.. Antar att jag kom tillbaka till verkligheten med jobb, vänner, intriger och min underbara älsklingsklippa i all storm! ♥
Så bloggandet har fått stigit åt sidan. Men men. 

Jag har hunnit jobba två dagar, ledigg en och en till idag! Och eftersom  min älskling jobbar idag så ska min ensamdag tillbringas på gymet och sen playan! Jag och min prins var där igår och tillbringade dagen, avslutade den med helgrillad fläskfilé och sallad! Lediga dagar när de är som bäst!

 
Celsius intagen, helkroppspass väntar. Dock rumpa och ben PRIO!!!

tiillbaka i norge

Mja, nu är vi tillbaka i Norgelandet. Åh så ont i magen jag har, började direkt jag satte mig i bilen! Uschamejjen, men nu är jag här iaf och det är fint väder, stämingen är bättre än vad jag förväntade mig så ja, så farligt var det väl inte..  

Iallafall, frys och kyl är uppdaterade till bredden med massa bra mat. (2000:-!!) Tre matlådor lagade med wok och fläskfilé till de närmaste dagarna, duktig tjej va :) 
 
En tekopp med Fialis i väntan på min älskling! Natten!
 

Sm i Athletic Fitness..

Var awesome! Dålig plaering och dålig kordinering men känslan att vara där, se de tävlanden, sitta brevid Jenny Adolfsson, se Desirèe Ohlsson på scen och stå och köpa celsius av Michaela Agustsson var helt awesome :)
 
Och vad gäller bilderna så uteblev ju de flesta såklart. Har endel på telefon men får inte över dom till datorn på nå jäkla vänster. Har även en filmsnutt från prisutdelningen av Body Fitness Herrar när Christian Eikedal friar till flickvännen på scen, många blöta ögon :)
 
Bild lånad av Michaela så länge. Desirèe köttar sina chins!

Det är rätt kul att se hur atleterna är på diet. Istället för att läsa det så fick jag faktiskt bevittna hur det sätter sprätt på hjärncellerna. Pulverhjärnor säger jag bara! 

Livet i en kappsäck

Väskorna är återigen packade och jag beger mig till Karlstad för att hälsa på storebror, Sebbanbebban och övernattar sen hos Moster Lena och Lars. Fridag idag, bjuder moster Lars på pizza, sallad till mig själv och sen en fet godispåse.. Är det helg och lite semester och mys så är det! ♥
 
 
Kommer inte ha tillgång till internet förrän i morgon efter SM men då ska de laddas upp bilder :D
Ha en fin fredag allihop!

Alldeles lagomt perfekt

Alltid lika snygga Therese! Perfektion on som offseason!
 

Jag vill oxå!!

Som ni vet så läser jag ju mellan 10 till 15 fitnessbloggar. Nörden. 70% av dom går på diet inför antingen SM nu i helgen eller luciapokalen i December.. JAG VILL OXÅ TÄVLA! 
Nu när jag ser mina resultat på så kort tid och så halvhjärtat (Jag skulle kunna välja annan mer proteinrik och kalorifattig kost. Skulle även kunna köra förbränning tills jag dog) så vet jag att jag hade klarat av det. Jag vet det! Jag vet oxå att jag har sämsta karaktären ever, och jag vet att ni vet. Men tex nu på PFen, i morse var jag aaaaaasahungrig när klockan var 10 men jag höll mig till 12. Och nu ikväll har jag varit tämle hungrig och haft ett rejält sötsug. (och vetskapen om att kära systeryster har ett speciellt "godisskåp" fyllt av kakor, klubbor, popcorn och choklad gör inte saken enklare. Inte heller att hon sitter och äter framför filmen) Men vad gör jag? Jag blandar till lite fun light så VIPS var de borta.. Jag vet att jag hade klarat av det, men med stödet jag behöver.. Nu i Sverige är jag ensam, folk ger fullständigt blanka f-n i vad, hur och när jag äter. Här sköter jag mig själv utan synpunkter på minsta lilla. Men i Norge där man har pojkvän (Myskvällar är givet!) och bor med fyra andra så behöver jag ett stöd.. Ett stöd som jag inte har för tävling! 

Och det är så jävla frustrerande! Dethär är mitt största intresse och jag vill komma någon vart i det. Jag tycker ju det är svinkul att läsa och inspireras! Så därför vill jag också tävla.. 
 
 
Istället får jag sitta och läsa och avundas och hoppas det går bra för tjejerna (det är ju inge kul att läsa om killarna, det är ju tjejerna som är coola) :P 
Bara två dagar till Sm nu.
Och för att poängtera hur ovetande och ointresserade min omgivning är så kan jag meddela att var och varannan frågar om man ska tävla eller bara titta..? Hallå! :P
 
 

En rumpa mör som en stek!

En dag full av sol, bad och mys går mot slutet. Skogspromenad är avklarat och dagens sista mål ligger i magen. Alldeles för trött så det fick bli lättkesella m funlight och ett kokt ägg. Funkar lika bra det.

Har ingen träningsvärk alls i ben eller rumpa efter igår. Jag som alltid brukar ha det. Så jag blev lite besviken och följde med systeryster ner i källaren idag. Helt utan motivation överhuvudtaget men brände av ett rumppass plus lite mage. Mör och go i hela baksida nu så jädrar i mig om det inte känns i morgon! =D
 
'
 
Åh jag saknar mitt älskade lingon där i Norge. Allt vore komplett om han var här! Utom det är allt helt underbart. Solen skiner, jag är med alla mina prinsessor, omgiven av massa kärlek, väljer själv vad och när jag ska äta (utan synpunkter), fri tillgång till både vikter och löpspår,.. Dock är det lite tidspress. Folket sliter i mig och jag önskar jag kunde klona mig och få vara med alla! Jag får helt enkelt klämma in det som går! 
 
 
En sista promenad kanske, sen är det dags för filmmys skulle jag tro :)

Sliten Emma

Jag kom inte i säng förrän klockan två igår för det kröp så i benen
Dock vaknade jag upp av två goa ungar som var hungriga, gick upp och gjorde frukost och dukade ute i morgonsolen! Hur mysigt som helst! 
Sen plaskade vi i den 29 gradiga poolen ett tag, Barnen tröttnade efter ett tag och jag simmade flera flera längder till innan det var dags att gå upp och göra lunch åt dom små liven.. Pasta och falukorv ville de ha. FARLIGT tänkte jag då jag äääälskar falukorv! Men det gick relativt bra ändå, det blev två tre korvar i ren sällskapsätning med barnen. 
 
 
Jag ställde mig motvilligt på vågen förut, jag vet att jag har blivit mindre men det känns så värdelöst när ändå vikten står still. Egnetligen bryr jag mig inte alls om vikten men jag blev helt överlycklig och chockad när den visade 69,1 kg. På typ tre månader har jag ju gått ner ca 4 kilo. Det var flera år sedan jag vägde under 70-strecket
 
 
Detta firar jag och Bella med en lång skogspromenad när barnens pappa kommer hem :)

Full push!

Jisses maj gadd vilket bra gympass jag fick till nere i källaren förut! Imponerad och förvånad av mig själv! Jag brukar inte få nån speciell push om jag inte är på ett ljust och fint gym med dundrande, peppande musik och andra tränande människor. Men underskattat var det här. Ensam i systers källargym med vikter, bänk, stång och ställning gick lika bra det. Till det hörde dock att det är en stooooor spegel och datorn fylls med massa musik. Igång med Dia Psalma och Nomy på bôttvolym så var vi igång.

Det var ju egentligen bara meningen med axlar och rumpa men det blev banne mig ett helkroppspass!

Liiite tryck i biccarna hade jag ikväll iaf.. Inte mycket men liite
 
Jag börjar bli mer och mer nöjd med axlar och rygg nu när fettet faktiskt börjar skalas bort på riktigt. Lite mindre fett, skarpare former på ryggen och liiiite lite mer muskelmassa på axlar så linjerna kommer fram så är det finito sen! :) Eller ja, när är fröken Sigurdsson nöjd egentligen?
 
 
Pappa påpekade min kroppsform förut. Som alltid (Sigurdssons är en väldigt kroppsfixerad familj för den som inte vet de) Men denna gång till det bättre.. För min del. 

Bantar du??
Jävlar sö litta du ha blee, Va haru gjort?
Du kan int ät mö öm dagen nö!

Alltså att jag har minskat rätt mycket sen jag var hemma i Juni vid min sjukskrivning. Pappa blir orolig, jag blir dunderglad! :D
 
 
 

Efterlängtat hjärta och periodisk fasta

Inatt klockan ett landade jag i Svedala och kröp direkt ner i sängen brevid syster! ♥
I morse var jag först upp efter att barnen väckt mig, gav dom frukost och fort iväg och hämta Bellsefisen! Åh vad jag saknat mitt lilla snossehjärta! ♥
Dock spöregnar det idag så det blir nog inte många promenader för vår del. En liten ikväll kanske..!
Först ska vi hälsa på oss kära far och hos söta Tilda och William :) 
 
 
Angående den periodiska fastan så har jag aldrig testat något bättre! Jag som annars äter så sällan (men då mycket) har inga alls problem att äta frukost vid 12 och middag halv åtta! Och jag kommer ju även ner i mina strlk 28 Jeans nu utan några bullar på höfterna! 

Idag åt jag dock en kokosdröm till kaffet vid elva och fick världens skuldkänslor.. Svor hela vägen hem, säg till om jag börjar blir störd, kära vänner!? :P 





INSPIRATION!

 
 
Say no more, say no more! Vilken jävla fysik!
Kan tillägga att dagens middag ser ut som Paprika och avocado följt av lax och sampi, stekta med myyyyycket chili och vitlök! Burn baby, BURN! 

Multitasking

Ja, alla har väl haft dippar ibland. Jag har väl den fortfarande men inte lika gravt kanske. Berodde mer på ett missförstånd. Älskling är iaf tillbaka vilket är helt underbart men jag ska ju snart lämna honom igen. Efter jobbet idag tar jag mitt pick och pack och drar till Svedala ända tills på söndag! Ingen kan va gladare än mig! Eller ja, mina systerdöttrar kanske :) 

Nu är det full rulle. Madde står och färgar håret på mig samtidigt som jag tvättar, bloggar och smsar. MULTITASKING! Sen ska jag klippas och iväg på jobb

Ja, jag lever.. 

Endel ær guld værda!

Det var en person på jobbet innan mig då jag var dær en och en halv timme innan alla andra børjar. Och førdelen med att jobba såhær aptidigt ær att man får prata ostørt ute på røkplatsen. Och vilken jækla tur att jag jobbar på rætt skift idag. Den jobbarkompisen jag litar mest på, som jag kan prata om allt med, som førstår och inte dømmer utan får en att inte se så allvarligt på saker ær hær. Och det var precis vad jag behøvde en morgon som denna. Sånna personer ær guld værda! Man borde tala om det oftare, att dom får en att må bættre.. Kan bli en bættre dag æn vad jag trodde! ♥

Kul och læsa vad jag skriver nær jag bara skriver skit, ellerhur? 
 
Vet inte varfør jag sitter och skriver allt detta egentligen. Vet inte ens vad jag skriver. Miljoner tankar i huvudet just nu vilket resulterar i totalkaos??
 
 
 

Dags för sammanbrott

Jag som hade sovit endast fem timmar föregående natt för att jag skulle kunna sova inatt sitter nu uppe när klockan är halv tre. Magen värker av all oro, tårarna har sprutat och tummarna har sprängts. Jag måste ha vätskebrist efter ikväll. Är hur törstig som helst. 
Från klockan 20 igårkväll har jag legat i sängen och försökt sova. Men det har bara vart dendär panikgråten hela jävla tiden! Tillslut fick Madde nog och kom in och la sig med en film och pillade mig i håret. Slutade iaf gråta men kunde inte sova. Så jag har tillbringat senaste tre timmarna ute på altan med lillebror, vatten och massa cigaretter. ♥
Jobbet börjar om två och en halvtimme, Lillebrors likaså. Och det är vi två som åker till Sverige efter jobbet och hämtar bil. Undra hur många mil vi kommer innan vi somnar båda två. Egentligen borde jag väl åka själv så jag får lite ensamtid men jag vågar inte riktigt. Så han får helt enkelt stå ut med mina sammanbrott, stackarn. :P
Så himla go, har försökt få mig bättre! 
 
 
 
 

Bra när man trivs

Ledig idag. Inatt har jag endast sovit fem timmar då jag börjar 05.15 i morgon! Och Majoriteten i huset har oxå vart lediga idag, vilket betyder att jag har gjort mesta möjliga för att vara hemma minsta möjliga. Morgonpromenad, gymet, åkte en sväng till jobbet och satt där i någon timme (fastän jag inte jobbade, hej inget liv), åkte in till köpcentret en sväng, promenad igen, tack gode gid att det har varit strålande sol.. Visst är det bra när man trivs i sitt eget hem och inte behöver fly fältet? Märk ironin
Och nu på kvällskvisten har jag städat svågerns bil som tack för lånet. Jössenamn! Tack för lånet i all ära men det behövdes verkligen, nästan värre än min bil =D Men nu är den ren och fin och alla gamla matlådor är diskade ;) 
 
 

Det är dags att göra dagens andra och sista mål. Eftersom jag är så jävulskt trött så blir det helt enkelt tonfisk, paprika, gurka och kesam. och lite rödlök. Sen ska de sussas för i morgon gäller ett 10 timmarspass på jobbet innan vi åker till Svedala och hämtar min nya bil =D Skönt att slippa låna hela tiden och kunna ta sig vart man vill :)
 
Alltså bara en liten summering av dagen, har ett skithumör fortfarande men lite bättre än igår tack och lov. Är lite loj  och det kanske inte hjälper att mitt hjärta är 30 mil ifrån mig! Saknar han jag :(
 
Nä, gonatt på er! Höres!
 

Ger upp, Paus från vardagen nalkas

Det kan bero på att jag är i "röda dagar" men jag vet inte, kanske.. Det har ju varit iallafall en totalt katastrofalt dålig dag från min sida. Inte presterande sett men känslomässigt sett. Folk har frågat hur det är med mig och jag har svarat surt:
-Skit. Trött på livet. Hatar allt.
 

Och så känns det fortfarande. Jag vill kasta in handduken till allt som har med livet och göra. Säga upp mig från livet och alla dess "meningar". Jag vill härifrån, någon annanstans. Jag vill vara nånstans där man kan vara nöjd med allt och vara glad heeeela tiden! Jag vill bli en bättre människa, en människa som inte behöver ligga ensam i sängen en fucking fredagnatt och vara arg på sig själv för de dåliga sidorna hon har. Så jävla arg så tårarna sprutar. TRÖTT!  
Kunna behärska sina dåliga sidor eller bäst av allt, get the fuck ridd of them! Hålla käften och låta allt gå förbi. Och slipa och putsa de bra sidorna. folk kunde bara vara glada tillsammans? Nä istället ska vi ha en slags stolthet i kroppen, istället ska man va vrång och envis och ha ensam är stark-attityden. "Jag behöver ingen, jag kan nog stå på egna ben, jag behöver ingen hjälp" - är några av mina försvarsmekanismer har jag märkt.. Jag skiter i allt för jag kan klara mig själv. Men jag vill ju egentligen inte. Men det är något jag kommer att få försöka bevisa så småningom är jag rädd... Rätt snart.
 
 
Jag vet inte vart jag vill komma med dethär inlägget. Jag vill nog inte komma någon vart, mest bara sätta ord på mina känslor så iaf jag vet vad denhär svackan handlar om. Vet inte om jag fick så mycket rätsida på det hela. Mest att jag vill inte vara här. Fly från allt bara, orka inte ta itu just nu. 

Därför byter jag bort de jobbpass jag kan och som det ser ut just nu så åker jag till Sverige senast tisdagkväll, stannar tills måndag morgon. Jag byter miljö till lugn och ro, kärlek, barn som ska pussas och kramas, hundar som ska ligga nära nära.. Folk som faktiskt längtar efter en! Åka ifrån gnabb, bråk, skitprat, missförstånd, stress, jobb, frustrationer, känslor osv osv. Jag ska bara ta det lugnt med mina älskade prinsessor, familj och vänner!
 
 
 
 
Blev varm i kroppen när jag vet allt som väntar nästa vecka!! ♥
 
Klockan är nu halv fem, jag ska torka tårarna och sova. I morgon är det boxningspass med Marre igen. Slå ur mig lite där kanske? SLÅÅÅÅ!
 
 

Bloggers!

Jag har mina favoritbloggar som jag läser varje dag. Therese Svedbom, Michaela Agustsson, Anna-Maria Lacatus osv. Just för att dom är inspirerande och bokstavligt talat GRYMMA tjejer helt enkelt. Men den bloggen som har tagit upp min tid nu senaste två dagarna är Martins blogg på fitnessguru.se. Han är en lic. kostrådgivare, personlig tränare och naprapat som skriver riktigt riktigt bra om kost och träningen. Han sammanställer bla fakta och forskning som man får en aha-upplevelse när man läser
Oxå väldigt inspirerande men även lärane! Läs :)
 
För SIgurdsson är det nu dags att göra i ordning dagens andra och sista mål. Matlådan tills ikväll. 300g lax med massa sallad och avocado. Omnomnomn! Sen är det dags för 10 timmars jobb med jordens svar på mensvärk! Yihaaa :P 
 
 
 
 

Fitnessbloggar in på småtimmarna!

När jag jobbar mina sena veckor så kommer jag aldrig i säng före 02! Inatt gick jag och la mig 04! Allt bara för de där jäkla träning och fitnessbloggarna man bara måååååste läsa innan man stänger igen! Och man hittar ju nya varje dag!

Anyhow, klockan stod på 10 idag. Upp och hoppa, släng i en tvättmaskin, sätt på vattenkokaren, sitta vid datorrn med tre koppar grönt te! DONE! Och nu måste jag ut på promenad, förstår inte men jäklar i helvete vad jag blir varm av det gröna tèet! Ööööh, måste ut innan frukost, svettas ihjäl! Jobbet börjar 14.30 så det ska lagas mat oxå! Och kanske en liten powernap? :P 

Tjoflöjt!
 

Man lär sig något varje natt

1 dl olivolja innehåller ca 900 kalorier. WTF!?!?!?
 
Jag vill inte ens veta hur måga dl jag häller i mig per månad med min underbara salladsdressing. Där var det tydligen slut med de =(
 

Vänner till graven banne mig

Det finns bara två personer i hela världen som alltid tror på mig och stöttar mig vad det än är. Om det är ett mål inom träning, inom relationer, inom jobb, inom pengar osv osv. Och det är mina två absolut bästa tjejkompisar i hela världen!
Puss på er Madelene Och Sofia. Tack för att ni alltid är där!
 

Besviken tjej

Det nya boendet var inte alls vad jag hade hoppats på! Mer som ett enda stort internat. Med en korridor och 20 olika rum med allt från tyskar, polacker, finnar osv. Där kan jag inte bo med Bellsan. Annars hade jag flyttat in redan på söndag om det hade vart bra men så är det. Man kan ju inte få allt! Får helt enkelt leta vidare och hoppas på ett OSLhus inom en snar framtid! 
 
Nu ska det googlas lite inspiration och motivation inför morgonens pass innan jobbet. Tog ett extrapass i morgon, Är väl lika bra det! :)
Plöjer igenom varenda dietande fitnessatlets.blogg. Det ger motivation om något!
 
 
 
Eller bilder som denna :D
 

Chili/vitlöksfrästa Scampi

Återigen briljerar jag i köket. (Enl mina egna smaklökar!) Innför uppbokat spinningpass blev det heta scampis frästa i stekpannan med en hel finhackad chilifrukt och två vitlöksklyftor!  Servera med en halv avocado och en klick utspädd kvarg! Ååååh hallå! :)
 
 
Fick inte till någon bra bild men ni får tänka er till de! Yum yum yum! :)
 
Säsongen för dietande håller på att dra igång och jag blir så taggad på allt som har med fitness att göra! 
Och det här med periodiska fastan är något som jag behöver jobba med. Jag har ju fruktansvärt svårt att somna hungrig så jag försöker äta mycket protein sista minuten :P Men de går nog efter lite träning och jäklaranåda!
 
Nepp, nu är det dags. Koppla in lurarna, koppla ur strömkablarna till hjärnan och köra.
 
 
 
Selfteraphy - fullpush!
 

Vatten över huvud? Äh det får gå

Ledig dag! 2 och en halvtimmes övertid satt inte fel nu när jag har köpt mig bil! :) Hihihi, får den på söndag, vilket betyder att jag tar mig hem på onsdag kväll, vilket betyder att jag hinner lagomt med att hälsa på folk, handla OCH gå på Fitness SM! Gud vad nervös jag var för detdär. Men Så bra det blev till slut:)
 
 
Ska även iväg och titta på hus ikväll! Ett som de kostar lika mycket som här, fast då ingår allt! Plus att jag får ta med snossebellan! :) Känns som om saker och ting flyter på nu, kanske tar mig vatten över huvud?? De får gå så länge det går :P


Nu är det GuitarHero dags, sen spinningdags också styrketrääningdags! Inget ont i magen idag :D:D

Tömmer bajs!

 
 
Jag hade några timmar tillgodo igår när jag väntade på skjuts hem. Så jag passade på att ta utsjekk på bajstömmning! :P

Blanda en grogg

Sigurdsson är "gräsänkling" från igår tills på söndag. "Barnfritt, mammatid, vuxentid" - you name it. Emil åkte till Sverige igår, jag jobbar ett pass tills på söndag. Alltså betyder detta att om magen håller så ska all lediga tid tillbringas på gymet Benpass, axelpass, magpass MÖRDARPASS! Jag håller båda tummar och tår för att jag får ha magen i fred bara.
Och Johan kastade nyss till mig bilnyckeln och sa "blanda en grogg" Alltså betyder det att jag får låna hans bil när han är Finland! Himla tur, no excuses :P
 
Anyway, havregrynsgröten ligger i magen tillsammans med linfrö, banan och grönt te. Laxen är stekt, sallad ska göras sen bär det iväg på promenad till jobbet..
 

RSS 2.0