sex och en halv timmes sömn på tre nätter..

Jösses, det här är den sista veckan i mitt liv tror jag. Känns som om jag dör när dom helst!

Efter jobbet igår styrde jag framvagnen mot Sverige, första stoppet skulle va hos mamma men det blev en snabb vända ner i diket och upp igen. Jag somnade bakom ratten. Och idag ska vi åka mellan 80 och 90 mil. Med start om en halvtimme. Undrar hur många vändor det blir i diket idag när jag har sovit i sex och en halv timme sen i söndags! Jag kan helt enkelt inte somna! Jag och lillebror satte på en film igår som jag somnade direkt till. Vaknade dock två timmar senare och var dödstrött och törstig men jag kunde verkligen inte sova! Och sjuk har jag blivit i samma veva också!
Jag har precis klämt i mig en tallrik gröt med det nya proteinet med persika/mango-smak. Jätttttttegott! Ännu godare än med whey 100 Jordgubben :D 
Så nu ska jag göra frukost till Fia som kommer vara ett åskmoln när jag väcker henne! Och koka kaffe. Massor av kaffe. De kommer behövas!


Åsså går de inte ladda upp nån bild heller.. Neheeepppp

Stressad = magkatarr

Vilka två dagar! Helt otroligt hur man kan gå från toppen ner i dalen! Har gråtit i två dagar och all stress, oro och nervositet tog ut sin rätt.

Jag åkte in akut till Lilleström idag med min mage där jag fick göra en gastroskopi och det konstaterades att jag hade magkatarr. Fick Losec utskrivet och en brochyr om att förändra levnadsvanor! Bööööh, jag orkar bara inte!

Symtomen kan framkallas eller förvärras av koffein, citrusfrukter, fet mat, lök, alkohol och choklad samt stress och oregelbundna levnadsvanor. Oro, sorg, nervositet, men den största boven är stress. Stress för ofta med sig oregelbundna matvanor vilket gör att magtarm-kanalen reagerar. Symtom såsom halsbränna, gaser, knip, och diarré eller förstoppning kan uppstå. Förutom att försöka stressa av och sova ordentligt finns det vissa tips

  • Undvik fet, starkt kryddad och stekt mat.
  • Choklad, pepparmint, syrliga juicer, alkohol och kaffe kan också göra symtomen värre.
  • Det är bättre att äta små mål oftare än alltför stora måltider.
  • Man ska varken äta eller dricka för nära inpå sänggåendet.

Förutom detta bör man sluta röka, undvika stress, tunga lyft, åtsittande kläder och framåtlutande arbetsställningar. Det kan också vara lämpligt att höja huvudändan på sängen, alternativt ha flera kuddar under huvud och axlar, för att få en mer upprätt liggställning nattetid.

- Jag tycker nog allt dedär stämmde in på mig. Utom fet mat.
 Lök, Celsius, stark mat, choklad och citrus är bland de bästa jag vet. Jag arbetar dagligen med tunga lyft, ofta i framåtlutande ställning. Wihooo säger jag bara! Det var väl iofs inte helt oväntat att kroppen skulle ta stryk förr eller senare. Dock är de ju positivt att det är bra om man motionerar..


Jag får väl försöka bättra mig då, börjar med att ta en varm lång dusch och går och lägger mig och kanske läser en bok? Kommer väl säkerligen somna i duschen då jag sovit sammanlagt två timmar sen i går, jobbat 8 timmar och suttit på akutmottagningen.. När jag tänker efter så är det inte konstigt, inte konstigt alls..!




Så förvänta er inte så positivt nu på några dagar, kanske inget alls ens..


Jasså, du har tränat färdigt nu??

Det blev en riktig tur till Sverige igår. Jag satte mig i bilen vid halv tre, var hemma klockan elva. Sen blev det spontanutgång. Det var ju tänkt att jag skulle bli ordentlig med allt nu. Vara nykter och köra. Men jag blev så otroligt ölsugen när jag såg alla andra sitta och pimpa på sina öl så vi drog på krogen :)

Dock var det inte så himla kul som jag hade förväntat mig så jag kunde gott vart nykter. Men men, jag fick dansa iallafall! :)

Två vakter, på två olika ställen kläckte ungefär samma kommentar när jag visade upp leget.. "Jasså, du har tränat färdigt nu? Såg dig på Elixia förut.." Aldrig sett dom förut, helt okänt folk. Börjar de bli för mycket då? :P



Hämtade iallafall ut mitt paet från proteinbutiken igår!

Jättesmart shake från Adela Garcias serie, protein med citrus resp, persika/mangosmak och ett proteinbutiken-linne. Linnet har jag redan på mig;)

Så när jag har fått i mig mina proteinpannkakor och lite vätska så huvudet orkar jobba själv så drar jag till gymmet :D

MEN, jag har inge celsius kvar!!!! Va faan ska jag ta mig till!? Kommer inte kunna köpa förrän onsdag då det redan var stängt när jag åkte förbi igår! Åååh, typiskt!

Bodyscan

Japp, det är gjort. Dock gjorde jag misstaget att äta precis innan jag drog till gymmet så fettprocenten kan ha varit lite för hög än vad den egentligen är (vill vi tro;D) men jag är rätt nöjd ändå. Fett procenten kring de inre organen var de näst lägsta man kunde ha så det vart jag riktigt glad över. Dock blev jag förvånad att jag vägde så mycket.. Men ska man gå på vikt så lär man ju bli galen och svälta sig till döds! Men nu ska jag försöka behålla muskelmassan och minska fettmassan med en fjärdedel eller hälften så är jag nog ganska nöjd sen.. Eller ja, nöjd lär jag ju aldrig bli, Fröken kräsen/Prestationångest!:P

Men peppad blev jag, jädrar anåda! Jag stod på löpbandet i 30 minuter och sprang intervaller. Idag kunde jag springa längre sträckor. Det sitter i huvudet bannemig! Plus att det var mannen som kan tala med hundar på teven framför mig så jag glömde lixom bort att det var jobbigt! :D

Blev även ganska jobbig core! I morgon är jag på de igen! Ska försöka köra lite mer ben om träningsvärken kunde avta lite! :)

Härligt väder även idag! Jag ska äta min proteingröt, hoppa in i duschen sen åker solglajjerna på, musiken höjs på max sen bär det av till Sunne en sväng! Vårkänslor, sommaren är påväg! :)




Önskar er alla en NYDELIG dag! PUSS!

Motivationen i träningskläder




Peppande kläder, ikke sant?:)


Smil til livet ditt!

..det gör jag ikväll. Precis blivit ensam för kvällen och bara för att det är fredag så unnar jag mig en öl, en av de goaste! Samtidigt som jag har vräkt i mig ett smörgåspaket och mina lår skakar fortfarande! Men har iaf fått tränat. Mina lår kommer vibrera i morgon på gymmet!

Ska även göra en bodyscan i morgon. Så man får veta fett%, muslkel% osv. Anar att jag kommer bli aningen deprimerad..MEN de är bara att jobba på! För i nästa stund är jag påväg till Svedala för fika. Evelinasnuttan ska baka pollykaka och bjuda mig på. Ska även hämta upp mitt nya protein :D:D

Så tills dess smuttar ja på min ljusa Norrlands och vilar ögonen på min älskling Heath Ledger! Haft en riktigt riktigt bra kväll ;D




Smile to your life, and it will smile back at you

Beroende!

Morgonens PT timme gick relativt bra tror jag. Men jävel så jobbigt. Och när det är så jävla jobbigt så blir jag så jävla arg, och när jag blir så jävla arg så är det väldigt nära att jag gråter. Och det var så nära gråten idag, jisses!
Har det något med min prestationsångest att göra tro? Hmm, nåväl, jag tränade iallafall,
"du är nog den kund som jag tränar hårdast" - stärkte dock självkänslan lite ;)

Väl hemma blev det den vanliga gröten och ett kokt ägg. Är beroende av min morgongröt.
Och tur är väl det, annars hade jag aldrig fått i mig några kolhyderater eller fibrer tänker jag! Inte mkt men alltid något! :)

Havregrynsgröt
Linfrön
Solroskärnor
Proteinpulver
Mjölk

Namnamnam! =)

Har tre beroendefaktorer.
Celsius, cigg och morgongröten. Snart kommer väl stackers läggas på den listan oxå. Det är de sakerna som gör att jag klarar dagen lixom :D



Lunch och matpakke gjord för idag. Broccolimos, torsk, gurka och tomat!
Dags för jobb :D



Hoppas alla får en fin dag, det är ju så fint väder!
Inte långt kvar till sommaren nu!

Sitta vaken halva natten...

...ensam är inte bra för tankegångarna. Jag hatar att vara ensam. Det finns lixom inte i min värld. Inte på nätterna när ingen annan är vaken. Och det som kan vara så jäkla skönt när man väljer själv kan vara så besvärande tungt när man måste.
Vara.
Ensam.
Inga filmkvällar i världen kan radera faktumet att sängen gapar stort och tomt mot mig när jag kommer hem. Den behöver inta vara fylld med pengar, makt och charm..
Men lite värme, ömhet och längtan hade inte suttit fel...

Därför sover jag i soffan med teven på med volym så jag bara hör att någon pratar.
Klockan står på 09 och Celsiusen står laddad på soffbordet. Hejja





Jag är så snossjuk och jag saknar mitt lilla hjärta!


Nydelig dag!

Jag har haft sprudlande energi hela dagen idag! Jag tror dom flesta tycker att det är ganska irriterande när jag springer runt 23.00 en torsdagkväll och gör dips på stolarna, gör ett och annat sparringsförsök med grabbarna, chins i flygplansluckorna och situps i compartment 2 (idag gjorde jag 150 x3!!) men jag kan inte hjälpa det! Hellre det än att vara sur och ledsen, visst? Jag blir så när jag dricker två Celsius och tar en stacker om dagarna, jag blir helt vild, pigg och glad! :D Är beroende av den skiten. Bra skit dock!


Så, ja det har vart en nästan helt perfekt dag idag. Saknas något ikväll när jag är ensam., Annars är ja lycklig! :) Så nu ska jag uppdatera mig lite i träningsvärlden innan jag tar natten. I morgon är de morgonpromenad och PTtimme innan jobb! :D




PEPP PEPP PEPP! Stolt av mig själv idag :D

Proteinpannkaka!

Efter morgonpromenaden blev det frukost. Rörde ihop en proteinpannkaka! Hur gott som helst!

2 ägg
½ dl proteinpulver
½ dl mjölk

Tre skedar kvarg
En skvätt mjölk
En liten skopa proteinpulver

Helst ska de nog vara kasein men jag hade bara vassle hemma. Jordgubbssmak!



Off to work :D

Underbar dag!

Tänk vad lite vila kan göra!  Jag har sovit 10 timmar och vaknar upp (inte pigg som en lärka) men pigg och glad, knäpper en celcius och startar datorn (naturligtvis). Det är underbart väder och jag ska ta en rejäl morgonpromenad! Vågade mig på en "formbild" idag som de så häftigt heter. Blev ännu gladare!! Första gången sen i sommras som jag ser resultat till de bättre! Blev så himla glad, peppad och motiverad! :)

Inte mycket för världen, men mycket för mig. Tålamod är en fiskares bästa vän och jag är en värdelös fiskare därför blir varje litet resultat en lycka för mig! Och jag lägger inte ut för er skull då jag vet att det faktiskt inte är bra än. Men jag lägger ut för mig själv :)

 






Tänk om jag hade haft isbroddar under mina skor! Då hade det varitmycket lättar att göra av med lite energi nu på morgonpromenaden! För det är verkligen sviiiiiinhalkigt! Men jäklar jag ska knata! På med musiken bara:D

Ha en fin morgon, älskade!
PUSS

Behandla din kropp som ditt tempel, yeah right

Jag kan inte direkt påstå att det är akkurat det jag gör just nu..
Behandla din kropp som ditt tempel, jag skrev den som status på facebook och fick till svar:
"Ja, bara att bygga ut så länge man har råd"
Haha, det är nog mer det jag driver med nu :P

Jag vet ju aldrig när det är nog heller. Har smällt i mig några knäckebröd med falukorv Barndomsminnen
och en kopp varm kakao och tar mig en stacker nu och går ut på kvällspromenad med dånande musik i öronen. Nej jag vet inte när det är nog, jo jag vet men jag vägrar erkänna. Jag vet att jag borde sova klockan 08 och gå upp 11, min kropp och knopp behöver det. Men mitt psyke behöver promenaden, kylan och luften.. So there you go!



Och ännu mer depp blev ja!

-Jag är ensam denhär helgen.
-Deilig da
-Nä, ja jobbar inte ens
-Enda mere digg!
-Nej, jag hatar att vara ensam, jag är inte van, jag får panik.
-Da får du se till å få deg en kjäreste da..
-Nej de orkar ja inte,
-Sitt der du da, ensom. Og tenk på hva slem du er.
-Tack. Ha de bra. Hej

- Puss
klick


ja, jag är ensam denna helgen.. Kommer ju säkerligen spendera all min tid på gymmet! Men om det är någon som vill träffas så hojta! Jag är inte svår att ha att göra med :P



Titta bara va kul ja kan va :)

Jag kanske ska sluta blogga när jag är deppig och utsliten? Och komma tillbaka när jag är glad igjen? Ja, Natta folkens :D


Rush in i väggen...

Jag visste att det skulle blir såhär. Jag har jobbat och tränat i ETT i tre veckor. Jobbat fem dagar, ledig en, jobba tre, ledig en, jobbat fem, ledig en. Och tränat som en tok och inte hunnit äta ordentligt eller prioriterat bort sömnen. Jag var helt slut på jobbet idag orkade inte ett förbannade dugg efter tre timmars sömn, knappt någon mat och morgonträning.. Så jag fick gå hem efter två och en halv timma! Tur att man är känt med supervisern som vet vad man pratar om och som förstår en..

Jag har en tendens att Rusha så in i helvete tills de säger PANG och huvudet sitter som en smäck i väggen. Då är jag död en dag eller två. Sen när jag fått tillbaka lite energi ställer jag mig upp fort som attan och rushar i si sådär en vecka tills jag sitter i väggen igen. Bra liv va.. Doktorn vet vad han pratar om ibland.
"Finn ett sätt att stressa ner, förbättra matvanorna och ah inte så höga krav på dig själv"

De sistnämnda kommer jag aldrig bli av med. Och det klingar ju bra med att min kropp aldrig får vila och återhämta sig vilket leder till 0 resultat, vilket leder till mer stress och prestationsångest.. Hmm.




Så ikväll ligger vi i soffan och smuttar på ett glas vin till saga om de två tornen. Har ätit grymt mycket mat idag känns det som då magen står rätt ut så det blir nog en kvällspromenad senare..

I morgon hoppas jag på att vara fit for fight igen! Men just nu är det bara skit...

Stolt tjej :)

Det är banne mig inte lätt att ta en powerwalk nu för tiden när man ska springa runt och gå ner i spagat var och varannat steg.. Lite lätt frustrerad men jag tog mig runt iallafall!

Mumsat i mig en tallrik med mosad banan och turkisk yoghurt toppad med linfrön och solrosfrön. En kopp grönt te till det! Stolt över mig själv! Faktiskt. Det brukar jag inte vara men bara det att kunna sköta kosten till punkt å pricka (som ja vill att de ska va) i tre dagar i rad utan att få något anfall, det är strongt om man heter Emma Sigurdsson :)



Nu ska de pumpas lite biceps, triceps och bröst innan hopp i duschen och jobb! :)

Ha en fin dag alla!


Hjärtat mitt!

Sigge, får jag fråga en sak..

varför finns det ingen som du här, varför finns de ingen annan tjej som dig, varför försöker jag o ens hitta nått som är likvärdigt dig i din själ när jag vet att det inte går, varför ligger du inte på min arm just nu som du vet är det enda jag vill :D du är bäst sigge :)

Dom ljuva, helt oväntade orden som ger hjärtat värme en sömnlös tisdagnatt!




Next up, PW!


Jag har bestämt mig!

Jag måste försöka få mig mer vänner. Vänner som delar mitt intresse. Vänner att bolla träningsidéer med, kosten, motivation och triggande! För så fort man klickar upp en bild på facebook, alla de 5758 bloggar jag läser eller googlar upp en bild på en välträänad och grym tjej så blir man dumförklarad. "De där är inte snyggt, inget kvinnligt, en tjej ska ha lite att klämma på, det är äckligt, de är manligt" osv osv..
Kom in i matchen nu folkens, det är faktiskt 2012!

Den enda kompisen jag har som triggar och peppar mig och förstår mina intressen, min syn på kropp och mina mål är nästan 20 år äldre och bor ännu många fler mil härifrån.. Men tack för kvällens pepptalk, Jörgen. Guld värt! ♥ 

Har även motivationsboostat mig själv ikväll med recept och kostupplägg osv. Så när nästa lön kommer är det jag som beställer massa essenser och sötningsmedel! Här ska testas! :) Gud vad jag längtar, jag har bestämt mig nu, har jag inte det? Jo, tre ägg är kokade, proteinshaken står i kylen, laddad och klar och celciusen står vid sängen. Det luktar morgoncardio! Dock hör jag redan nu att regnet smattrar mot fönstret.. MEN NEJ! nu jävlar!

Så dags att nanna kudden. Och bara för att jag har jävlar anamma i mig ikväll så ska jag irritera er "tvärtemotare" extra mycket! Puss å gonatt för fan!

















Tänkvärt en tisdagskväll..

Jag vet inte vad det beror på. Om jag måste vara som någon slags stöttepelare, om jag måste få vara någon som folk tyr sig till men något är det som gör att jag tar till mig folk som inte mår bra alls. Som söker stöd och tröst. Jag tycker det är jättepositivt och tar det verkligen som en komplimang att folk faktiskt känner att dom kan prata med mig, det är inte det.

Det är bara det att jag glömmer bort mig själv i allt elände. Som mitt senaste förhållande, jag höll på att gå under och mitt eget välbefinnande höll på att gå åt helvete i mina försök att få upp honom på fötter. Jag glömmer totalt bort mig själv när jag ska försöka hjälpa andra. Tills jag måste uppsöka sjukhus för att förstå att jag ska stressa ner och att endel otacksamma jäklar suger ur en all energi, de lilla som fanns kvar.

Och nu väntar jag nattbesök. En som mår otroligt dåligt som ja tycker så otroligt mycke om. Det känns i hjärtat att se honom lida så:( Ja, de tar mycket energi men han ger mycket tillbaka också. Han finns där när man själv har de jobbigt. Minst sagt! Och jag vill bara hjälpa honom men det är lättare sagt än gjort! Jag kan lixom inte göra mycket annat än att lyssna. Hela natten om det ska vara så.. Det är jag faktiskt bra på, att lyssna och försöka förstå. En av mina få bra egenskaper! :)

Jag vill hjälpa dom jag älskar, jag vill finnas där både i motgångar och medgångar. Och när det gäller relationerna i mitt liv så tänker jag bara på pappas kommentar i höstas
"Emma, varför ska alla idioter dras till dig? Den enda vettiga du har haft är E!"



Inte för att mina killkompisar är idioter, mer ett internskämt på hemmaplan som stämmer in ganska bra sorgligt nog! :P
Men det är jäkligt viktigt att få upp ögonen och förstå vilka de är som faktiskt vill ha stöd och vilka det är som bara klamrar sig fast vid en för att de inte orkar själva! Annars drar dom ner en i skiten.

Tänkvärt en tisdagskväll...



Min kropp skälver

Åh, vad jag älskar mina lediga dagar! Speciellt när jag är fullproppad med inspiration för mina mål! Jag har bara ätit bra mat idag. Även frukost och mellanmål som jag annars aldrig äter! Och mina två och en halv timme på gymmet gick strålande. Löpbanden var upptagna i börjar så jag stod 40 minuter på crosstrainern i riktigt bra tempo.



Men jag ska erkänna. Egentligen hatar jag folk som bara står och slötrampar medans de läser en tidning (helst en skvallerblaska!!) men idag var jag det folket. Jag tycker det är extremt jäkla urtråkigt att tillbringa tid på crosstrainern så jag gick faktiskt ut i bilen och hämtade senaste numret av BODY, pluggade in lurarna och började spinna på. Och VIPS var 20 minuter förbukade, bara sådär :) Men jag tycker dock det ser väldigt nonchallant ut och jag stod faktiskt och skämdes, men jag tränade iaf :P  
Avslutade cardiopasset med 10 minuters löpning när jag ändå hade flåset uppe. Jag måste nog lugna ner mig lite med löpningen, mina benhinnor säger snart upp sig :/

 


Sjukt bra gympass också, min kropp skälver :D Och jädrar anåda vad jag älskar mina stacker och celciusar! Utan dom vore de fasen inte lätt alltså. Och jag läste idag att tjejer som inte går på P-piller får ut 70% mer av träningen än de som inte gör det.. Inte konstigt att jag är så stor:P Så det är min ursäkt att använda mina preparat ;)


Nu ska det göras omelett och hoppa in i duschen! :)



Bazinga!

Det blir ingen semla! För idag har jag karaktär och tog bort sötsuget med min proteingröt! Så nu ska det lagas lite mat sen gymmet. Wohoo, idag är jag bra :D



Sorry, jag var bara tvungen att uppdatera med lite egoboost!;)


Lediga sunda dagar!

Vaknade upp utvilad i morse! Efter 9½ timmas jobb igår var det underbart att dra på sig mjukisbyxorna och dra sig hem mot sängen. Sov som en död sten genom hela natten och vaknade 11 timmar senare!

Idag är det vårväder. 5 plusgrader och strålande sol ute och jag har precis ätit frukost. Stekta champinjoner, kokt ägg, turkisk yoghurt och citronvatten. Medans "den andra tjejen i huset" gjorde spagetti, bacon och drack Cola till, kände jag mig ganska stolt över mig själv. Det känns som jag är påväg i rätt riktning. "Den tredje tjejen i huset" knör ner sig i soffan med en godispåse och frågar om jag vill ha.. "nejtack"! Jag är verkligen påväg i rätt riktning!!




Gymet är planerat idag
. Och inte en halvtimme, inte en timme. Utan den tid de tar. Mitt mål idag när jag är utvilad och har ätit bra är minst en halvtimme på bandet. Efter det får det bli en genomkörare av kroppen. Inte rumpa och ben dock, de fixar Cecilie så bra själv så! Jisses min rövabete!


Nu ska ja fixa mig lite proteingröt, hoppa i duschen och dra in till Jessheim för en kaffe med Emil innan det blir gymet. 
Hahaha, vilken hycklare jag är! Vi ska försöka få tag i en semla, det är ju trotts allt Fettisdagen! Men sen blir det gymet :P 

 



Slappa, sladdriga och feta lår?

Vilken morgon! Min personliga tränare måste tycka att jag har verkligen har sladdriga feta lår. Varenda PT-timme jag har med henne så bokstavligen DÖDAR hon mina ben! Jag har knappt blivit av med min träningsvärk förrän de ska vibrera igen! Men det blir väl bra resultat i slutändan tänker jag. Bara jag får hålla mig frisk ett tag nu!





Nu har det imundigats en protteshake och en sallad. Så blir det dusch och jobb etterpå! Är lycklig idag, hade en bra dag och en bra kväll igår och en helt okej morgon idag.. i morgon är jag ledig och den dagen går nog i träningens tecken med massor av pass! 3-4 iaf!

Åh jag längtar tills mitt nya protein kommer! Längtar efter Persika/mango och det nya träningslinnet! Och nu fick jag tips om den absolut bästa fettförbrännaren som jag och Henning är mäkta sugen på att beställa! En jäkla tur att jag har jobbat såpass mycket övertid och extrapass denna månaden för pengar går det åt!

Sjuk træning klockan 23!

Emma har varit duktig och vældigt smart idag. Hon loggade in på sin anvændare på proteinbutiken.se och bestællde protein, shaker och ett træningslinne før pengar som hon inte har egentligen. Stolt øver sig sjælv! Mærk ironin.

Det blev en liten utgång igår. Ångrade det nær jag åkte på jobb idag. Och vilken tur sen att jag tog extrapass idag før annars hade det blivit en idag oxå. En vild sådan! Men istællet går jag upp i ottan, drar och trænar ett sjuhelsikes pass och sen lagar mat till gutta på jobbet. (Nej ingen særskild anledning, jag ska bara bevisa att jag faktiskt kan laga riktig mat. Dom tror mig inte riktigt nær dom ser mina matlådor med tonfiskrøror, proteingrøt, shakes osv) så det blir Potatisgratæng, mozzarellafyllda ælgfærsbiffar och min berømda sallad med pinjenøtter och fetaost. Fan ta den som klagar sen! ;)
(pestofylld kyckling)
Jag har suttit och glinat igenom boxningsmatch efter boxningsmatch i pauserna ikvæll och har byggt upp ett jækla træningssug! Hoppar och studsar som en tok och jobbar som aldrig førr. Sen kom primera-flyget in från Las Palmas med næstan 4 ton bag. Christian agerade min PT under de 30 minuterna. Sen hade jag inte så mycket træningssug længre. Jæklar vad jag fick jobba, slænga tunga bag, 15 armhævningar, kasta bag, 40 situps med tungbag i hænderna, kasta bag... Helsike alltså!

Shoppingtips från mig till er till mig igen :)

Jag skulle så gärna vilja skita pengar! Verkligen. I en månad eller två. Ja skulle skita dygnet runt samtidigt som jag har laptopen i knät och betäller hem massa massa grejer!

Proteinbutiken har ju crazy weekend nu i helgen på massa gott protein som jag sååååå gärna skulle vilja ha! Whey complete, 1 kgs för 169 :- Persika/mango, jordgubb/banan eller citron för mig som avgudar citrus. Har ja pengar? Nä!

Sen har ju Dcore 20% rabatt på sina damkläder vilka jag också mer än gääääärna skulle vilja ha! Speciellt shortsen för 229:-. Tänk vad skönt i sommar när man tar promenden, löpturen eller bara "är" Sen har jag hört att det är "garanterad nice-ass-look" i dom också ;) Har ja pengar? Nä!






Och gymgrossisten har 20% rabatt på Star nutrition-produkterna och kostexperten 42 jävla % på female protein + shaker.. Har jag pengar? Nä!

Så nu har ni fått lite shoppingtips, så gå in och handla. Men på ett villkor, köp med lite till mig. Helt ärligt, skulle göra vad som helst för att få spendera lite på dessa hemsidorna! - Surprise me! :D




Nu ska de sovas för i morgon bitti vankas första PT-timmen sen i December.. Jag kommer nog till att dö! Fridens folkens

Shape me up!

De kunde ju bara bli sämre igår? Och det blev det. Sista tre timmarna på jobbet var förjävliga. Jag har träffat min tvillingsjäl, vi är precis lika envisa, långsinta och lättretliga och jobbade samtidigt igår.. Ibland hatar jag mig själv. Att jag ska ta åt mig av allt ont som sker och att jag ska vara så "svartsjuk" Också såg jag något så sant på facebook. men jag la till sista meningen själv, då den säkerligen passar in mest på mig..

svartsjuka är inte brist på förtroende utan ett tecken på kärlek. Eller ren egoism, välj själv vilken din bortförklaring är...

Nåväl, idag är det en ny dag. Även idag är jag lite irriterad på mig själv då jag bokade ett Elixia shape-pass 10,45.. Skönt när det är över men störande innan man är där. Så jag ska slänga i mig en Celsius, en stacker och dra iväg så jag hinner löpa lite innan det är dags för 30 min core!

Läsa nya BODY så man får lite motivation oxå ;)







Underbar dag, underbart liv!

Efter att endast sovit två och en halv timme drog jag upp i morse och drog på en timmes spinning! Efter en celsius och en stackertablett så går nästan benen av sig själv medans svetten sprutar. Och jag fullkomligt älskar det! Det var då inte svårt att köra ett ordentligt rygg,arm och bålpass efteråt. 5x3 med rockeringen!
Sämre blir det inte heller av att det är +1 ute och strålande solsken! :D Det kan lixom bara bli sämre idag!



Så nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för ett 9 timmarspass på jobbet.. Det kan inte bli så mycket bättre!? :P
Ja, jag är så himla glad idag, syns det?? Tom Alla hjärtans dag blev en hit. Nog för att jag har världens bästa arbetskamerater! :D


Så i med lite tonfisk och keso så kör vi igen?! :D
Ha en förbannat jäkla bra dag allihop! Hoppas det är bra med er där ute! :)

Alla hjærtan!

Kortsagt - Stackers rekomenderas starkt! Helst i samband med Celsius. Jag sprang som en tok i morse! Lycka! :)
Kørde ett rejælt mag- och rumppass vilket lær kænnas i sinom tid.. Kænner att jag ær lite før slø att jobba egentligen. Men men, træning och pengar, det ær det jag behøver just nu! ;)

Alla hjærtansdag idag. Det kanske ær lika bra att jobba då. Men istællet før att klaga så sænder jag ut en varm och go, stærkande och jættehård kram och en bløt saftig PUSS till er! Hoppas ni får en underbar (egentligen helt vanlig) dag. Med hjærtevæn eller inte! :)

Spinning!!!

Nej det blev ingen träning idag. Det blev hopp i duschen på direkten efter jobbet för mina flickor skulle bjuda mig på Egon! Världens bästa!
Pepperstek med stekte grönsaker och flötegratinerte poteter till de. Och till dessert; Banana Split och en Mojito! Är det alla hjärtansdag-firande så är det! Finns en anledning till att jag bokade ett spinningpass 06.30 i morgon bitti.. :P Deilig da!:)




Kvällen här har spenderats med att göra matlådor till kommande två dagar. Wokade grönsaker med frästa kräftstjärtar och tuskisk youghurt! Jag säger det igen, det är inte klokt vad jag är bra på att laga mat!! :)


Eftersom jag är så fruktansvärt morgontrött så har jag redan gjort i ordning för spinningpasset. Stackers står på diskbänken, mammas hemmagjorda fiberbröd är smörade och ligger väl inpackat i kylen, proteinshaken är blandad och Celsiusen ligger på kylning! Det är bara att stå upp och sätta sig i bilen när klockan ringer! Sen hem och dänga huvudet i kudden igen tills man börjar jobba! ;)

Önsker dere en god kveld för här skal soves;)




Tillbaka!

Åh jag har varit så sjuk så sjuk men nu børjar det bli bættre! Bara lite snuvig idag så efter jobbet ska jag dra en svæng till gymmet tænkte jag.. Så jag får prova de nya stackers! ;)

Det har varit en underbar dag idag hittils. Jag ær pigg och go och hade en minst sagt bra start på dagen!
Men i morgon kommer det nog inte bli lika underbart. Alla hjærtans dag och jag firar ensam før førsta gången på 6 år. Kænns konstigt och ensamt nær ingen kommer med rosor och presenter och sæger de tre orden.. Men man får væl gøra det bæsta av situationen? Det får væl bli mys med mina tjejer istællet! :)

Nøjer mig med sånthær istællet ;)
Pain is my friend, it makes me feel.
Pain lets me know who I am, and how far I can go.
At the end of pain is success...

Sjuk, så sjuk..

Det blev absolut ingen träning. ligger i soffan med sprängande huvudvärk, snorig näsa och hostig och öm hals. Har proppat i mig grönt te, apelsiner, ananas, halstabletter och glass. Känns som om jag verkligen inte vill jobba i morgon men jag är nog illa tvungen eftersom jag försov mig två timmar i morse!

Bara två jobbdagar kvar nu. Sen blir det till Svedala.. Köpa lite ciggaretter, celsius, mat osv.. Får hoppas att jag frisknar till tills på fredag, då är de spinningtimme!

Men tills dess ska jag snyta mig, nysa och hosta! Åh, ynkliga jag! Finns ingen som blir så liten som mig när jag är sjuk!


Kat Von D - troligtvis værldens snyggaste tjej!

Jag kan inte førstå att jag aldrig ska få træna fullt ut. Nu ær jag sjuk oxå! Hostar som en gnu! Till råga på allt får jag mina Stackers idag. Får jag prova dess effekt? Nej. Jækligt sugen på att hoppa upp på løpbandet eller sitta på cykeln med dom i kroppen. Ska man våga riskera? Jag behøver ju inte køra fullt ut? Det få nog bli en tur till gymmet sen. En liten en. En lugn en. Yeah Right!

Jag ær otroligt sugen på att både tatuera och pierca mig igen. Jag ska ju enligt planerat tatuera mig nu den 29e och igår var jag in på Rommerike tattoo og Piercing och frågade om dom hade någon drop in-piercing, men dessverre. Annars hade det nog suttit i en stav nu! Kanske lika bra, må spare litt penger da! :)

Hoobastank <3

I'm not a perfect person
There's many things I wish I didn't do
But I continue learning
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you

I'm sorry that I hurt you
It's something I must live with every day
And all the pain I put you through
I wish that I could take it all away
And be the one who catches all your tears
That's why I need you to hear

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you [x4]

I'm not a perfect person
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you

I've found a reason to show
A side of me you didn't know
A reason for all that I do
And the reason is you



Fitnessbloggaarrrrrr

Egentligen borde jag ju sova nu när jag börjar bli sjuk. Men jag kan inte slita mig från datorn! As always! Sitter och läser fitnessblogg efter fitnessblogg samt massa bodyfitness-klipp. Tänk om jag kunde ha tålamodet och diciplinen till att göra något sådant,då skulle jag vara där nu. Helst igår! Men jag fattar inte vad som ska vara så svårt!?

Jag skulle vilja ha en dietist som handlar maten, lagar maten och låter mig äta endast den maten! För själv har jag banne mig ingen karaktär!

Men när man läser allas bloggar, alla debutanter, allas entusiasm och allas hårda slit vill man verkligen sätta igång! Skulle vilja ut och ta en powerwalk just i detta  nu när klockan är 02,17 på natten. För att i morgon äta min proteinhavregrynsgröt innan pilates och min proteindrink efteråt. Köpte mig en ny och fräsch shaker och två liter mjölk förut. Alltid något, aight? ;)

Det får bli ut på en cigg så Bella får springa av sig i snön, är alldeles för sliten för en powerwalk. Men i morgon ska vi försöka att få till en bra dag! :)




Kroppen är inte helt okej

Jag känner mig fortfarande inte helt hundra. Sov till ett och har varit som en Zombie hela dagen. Bella får inte många promenader nu.. Ut och kissa sen in. Stackarn.

Dock ville Anna träna på kvällskvisten så jag slängde i mig en kopp grönt te och åkte till gymmet. Körde lite boxning, lite rumpa, lite rygg och lite mage innan jag åkte hem! Halsen svider och jag hostar, har någon konstig känsla ikroppen. Den hänger inte med riktigt, så det får bli att trycka i sig c-vitaminer, grönt te och kosttillskott nu så man kanske får va frisk tills man ska på jobb på onsdag. Bra sätt att tillbringa sin välbehövliga ledighet, ha?
Men har jag fått lunginflammation, då ska ja banne mig döda dig!
Behöver ingen mer anledning att vara borta från gymmet. Det är snart beach 12!!!


I morgon blir det inte mycket till cardio. Ska på pilates med Lady D i morgon bitti och det får vara nog sen. Skogpromenad kanske! :)


Man kan inte förlora den rätta, gör man de, är de bara tillfälligt, annars var de ändå inte rätt



Man glömmer att man trivs med livet ibland

När vi flydde från sanning, tid och besvär

för att ta måsten i andra hand



Och allt som vi sa då

Tänk att man kunde säga så

Vi snackade skit om alla vi kunde klandra

för att komma på att vi bara hade varandra

Det kunde varit några andra

Men det var vi ♥


Efter sex och efter fylla!

Alltså de goaste "måltiderna" måste vara efter sex-maten och efter krogen - maten. Helt ärligt! Jag skulle kunna sitta och proppa i mig gryta efter stekpanna efter smörgås om jag nu hade haft några pengar..! Verkligen allt smakar ju underbart! Just sayin'..



Nej jag har inte bloggat på nån dag. Jag har haft fullt upp med sömn, tatueringar, jobb och mys. Det har liksom fallit bort.. Inatt sov jag tre timmar och har nu jobbat i 12. På en söndagkväll, KLIRR! Så nu ska jag bara äta upp allt som jag har gjort i ordning så ska jag gå och däcka i sängen sen. I morgon vaknar jag upp som en ny människa och drar till gymmet efter Bellas morgonpromenad! :)

Tills dess får ni ha en riktigt god natt!
Hoppas ni har samma bra magkänsla som jag, hihi! Livet är underbart!


Boxningspass coming up!

Jag tycker inte om att man vänder på dygnet så när man är ledig. Somnade 04,30 i morse och gick upp 12,30 (!) Inte direkt vad doktorn ordinerade. Och i morgon börjar jag jobba 5,15. Hmm...

Och vad har jag gjort idag? Nada. Tog en liiten liten kort promenad med Bella förut innan jag parkerade röven i soffan med datorn i knät. Har letat tatueringinspiration och börjar komma något på spåren här nu! :)

Mina insidalår skulle helst vilja gå i ide några veckor. Jag tränar dom aldrig och får träningsvärk av minsta lilla. I tisdags tränade jag dom och JÄVLAR I HELVETE vad de värker. Därav den lilla lilla korta promenaden.

Men vad gör det om hundra år? Blandar ihop tonfisk, keso och majonäs, sveper en celsius, sväljer en ripped fuel och drar på boxningträning!

Pain is just weeknes leaving the body eller vad är det man säger. Hej å hå!




Aaah Tess Svedbom! Grym!

Cardio kära Cardio!

Åh, det var så längesen jag var på ett spinningpass det var sååå skönt att trampa cykel igen! Älskar cardio när man gör det i grupp! Skön musik hade de oxå, det är väldigt mycket lättare att trampa till Rammstein än till Carola! :D

Anna gav också järnet.
"Emma Seriöst. Jag höll på att spy i slutet. Och jag är inte otrevlig, jag orkar bara inte prata.."
Go! Gud vilken power tjejen har. Det känns som om det var jag som sinkade idag. Det värker i ben och bröst men ändå ska hon köra alla övningar igen? Hon har verkligen gått in i detta och jag ska följa henne! :)


Min bil funkar återigen tack vare Charlie så efter passet dånade jag musik och tog mig en tur runt om och tände en cigg. Skönt att få köra sin egen bil igen och skönt att få vara lite ifred och tänka lite.
Jag fick väl ingen ordning på tankarna som börjat leva lite utan att jag gett tillåtelse till det!!! Men skönt var det!

Hem och ställa sig vid spisen. Stekt Lax med stekt paprika i grädde, bulgur och turkisk youghurt!  Jag hatar att stå vid spisen men jäklar  när jag väl gör det. Kungligt!

I morgon ska det tränas igen. Vi har nämligen bokat boxningspass, ännu mer cardio! Men banne mig inga vikter. Det får räcka med styrkan på boxningen! Mina ben tycker inte vidare mycket om mig nu!


 

Har jag någonsin sagt att jag älskar tatueringar och piercingar? Oerhört attraherande! :D


Invalid!

Min kropp lider av en hel del träningsvärk idag. Stenhårt gym i två dagar i rad är inte riktigt vad min kropp var van vid eftersom jag knappt har tränat något sen i december. Men detta ska det bli ändring på, träning i dag, i morgon och på fredag sen är det vila en dag eller två. Iallafall från vikterna. Men Cardion kan man ju inte få för mycket av! Spinningpass ikväll! :D

Jag smsade Anna förut för att kolla hur hon mådde efter igår.
"Jag är helt invalid, jag har ont precis överallt. Men jag längtar redan till nästa köttarpass!;)"

Äntligen har jag fått en träningskompis med lite power i till skillnad från dehär här hemma som kommer med ena bortförklaringen efter den andra! :P

You dont get it by wishing it,
You don't get it by thinking it.
You'll get it by doing it!



En kopp te i magen så blir det promenad med Bellsan!

RSS 2.0