ny start

Vart hemma under helgen och myst spette.

Nytt liv väntar!
Nytt jobb, stortrivs här i Norge land..Roligt folk man jobbar med :)

Nya vänner

Ny kost. Kilona ska rasa nu, och det snabbt. Köpte mig en LCHF bok häromdagen. Lo Carb High Fat.
Henrik gick ju ner typ 15 kg på fyra månader eller nått. Plus att ja jobbar väldigt fysiskt och cyklar till jobbet. Sen får vi nog skippa fem avsnitt av McLeods dagligen och gå ut och röra på fläsket lite!
Så nu har kylskåpet tomts och nu kost har inhandlats. Zucchini, fisk, grönsaker och massa köttfärs med från pappas viltfrys ;)

Men nu är de min "söndag" och jag har inte börjat med de nya, de gör jag i morgon. Lax och zucchini står på menyn. Så nu är de McLeods som gäller ikväll och i morgon blir det jobb! :) Wihoo...



Jobba, dygna, jobba och mer jobb

Fröken Sigurdsson sov endast tio minuter inatt. Sen steg hon upp halv elva och åkte på jobb. Så vid tolv när jag gick av mitt pass hade jag varit vaken ett helt dygn. Bra för kroppen de...

Tänkte dra hem till min baby Diana när jag hade sovit men fick en förfrågan om jag ville jobba i morgon igen. $pengar$! Så ja fick nobba bruden, stackörn.

Kommer nog få ihop pengar till Australienresan rätt snabbt. Det är bara att ligga i och släpa pungen i backööön..

Snart är vi där ♥


Norsk brud

Ter mig ganska bra här i Norge. Ha gjort mitt andra pass på Gardermoen nu och ja trivs riktigt bra! dock var jag ute på ramp idag. Stod ute från tre till åtta och det hälllllllllregnadeeeee.
Förkylingen tar nog omtag ska du se..
Hittade en lägenhet åt gutten förut. Skulle ringa honom och tipsa.
Samtalet slutade med "men skit it da!" och röda luren, när han va rasande för att ja råkade ringa och väcka honom.. Så jag hann inte ens nämna någon lägenhet. 
När jag är hemma lägger han ju sig typ tolv, visst?

Pratar ju knappt med varandra längre.. och ja vet att ja får a på mig allt ansvaret för de va ja som flyttade till norge..

Är tämle trött idag.. Ett kilo räkor och vitlöksbröd tar på krafterna.
Så jag har ingen fantasi eller ens ork att ordbajsa. Så ta't för va rä äää. 
Häj häj. Thats fucking gay

RSS 2.0