Fel!

Vad ær det før fel på blogg.se? Det går inte gøra några teckensnitt och all text åker ihop trots att man trycker ner? Lite jobbigar och svårare att læsa! ajja. Ilandsproblem

Min kropp sæckar ihop!

Jag har kørt stenhård træning varje dag sen i lørdags och detta kænns i kroppen kan jag sæga! Stod och kammade håret i morse efter min pt-timme nær benen pløtsligt vek sig. Jag ær så fruktansvært trøtt och sliten och kroppen skriker VIIIILA MIG! Men nu ær det fredag och veckans sista træningspass ær gjort. Nu återstår bara 6 timmars jobb sen styr jag skutan mot Sverige. Måste køpa mig massa kaffe på vægen hem annars finns det vældigt vældigt stor risk før att jag somnar. Somnade till nu nær jag satt på facebook, INTE likt mig. Facebook ær ju mitt liv! :P I helgen ska jag førsøka vila så mycket som møjligt! Kommer dock inte bli någon vila. Landar hemma ikvæll, upp vid sju, ut i skogen, in till stan før att shoppa det sista innan kvællen, in till bror med bløjor, vidare till æmtervik, duscha, sminka, svida om till festen, dansa och sjunga hela natten, somna vid 4? Søndag ska det packas, hæmtas vovve, hælsa på folk, och tillbaka till norge. Vips! Måndag morgon och træning och jobb igen! Det får bli lite powernaps om det hinns med! Så jobbigt liv har jag, tænk på det nær ni ligger i en varm och skøn sjukhussæng "Emma har det allt værre hon" :O HAHA! Jag så rolig :) Nej ut och lasta flyg! Tjofløjt!

1,5 mils skogstur avklarad!

Härlig dag! Kyligt i luften, solen lyser verkligen och det var som gjort för en Morgonpromenad i skogen! 15 km blev det så Bellfisen är rätt trött nu! Själv var det väldigt skönt att få mjuka upp benen lite efter gårdagens mordiska genomkörare! Jag har träningsvärk i precis hela benen. Från övre rumpan och ner till hälen! Men inte klagar jag? Nää =) Så nu har jag slängt i mig en protteshake och en ripped fuel lagom till nästa träning, Burlesquen! Efter det ska jag väl dra in Fia och Charlie i gymmet och köra lite med dom! Njuter :) Funderar hur de ska bli att jobba natt med cargoflygen när jag knappt kan sätta mig på toaletten utan att grymta!

Jag slipper ju iallafall julmaten

God middag på er! Jag har precis kommit hem från min effektivaste PT timme hittils! Jag prövade de nya pillren ripped fuel idag och jädraranåda vilken energi och träningsglädje jag fick! Ptn var jätteimponerad av mig och gav mig jättemycket beröm, vilket jag behöver för att fortsätta och utvecklas. Men resultatet av det blev ju att jag kunde knappt växla när jag åkte därifrån! Mina ben skakade nästan ur bilen. Men bellsebub var ju tvungen att ha sin motion oxå så v åkte till skogen direkt efter och körde intervaller. Gick mindre bra då benen vek sig och spänsten låg på 2 mm ungefär men jag fick köra lite cardio iaf:) . Vi fick förresten nya skiftplanen på jobbet idag. Jag är ledig på min födelsedag vilket är bra då det är på en lördag, hihi! Men jobbar 23e 24e och 25e december. Missar nog inte så mycket ifrån Sverige sett men tanken att sitta i dethär iskalla huset i Norge, alldeles ensam, inga julklappar, inga glada barn gav mig smått panik. 20 år och själv på julafton. Egentligen tycker jag inte om julen då jag tycker den är överskattad men det finns en oskriven lag på att ingen ska behöva sitta ensam på jul. Så om det är några fler där ute som är ensamma på jul så är det bara att ta med en gryta risgrynsgröt och komma! Men man kan ju se det positivt oxå, jag slipper ju iallafall julmaten!

Jag äcklas! Mår illa!!

Snacka om att det var längesen jag var in här? Och varför? För att jag har varit sjukskriven och varit hemma i Sverige enhel vecka..! Och jag äcklas! Jag bokstavligen äcklas av mig själv när jag är hemma!  Det är därför jag inte skrivit, jag har ingen inspiration i mig när jag är i Sverige.

Ingen tillgång till något gym, inga pass och blir föreslagen att äta chips, potatisgratäng, pizza, cola osv osv hela tiden. Åsså är jag så jävla dum och äter! Vill inte ligga nära Nicklas i varken soffan eller sängen och han ska helst inte ta i mig överhuvudtaget. Känner mig fet som en gris och det känns som svetten lackar mellan valkarna. USCH! Ta inte i mig!
Tycker även att det är bara riktigt falska folk som säger emot mig. "nej gud, du som har gått ner så mycke, du är absolut inte stor, inget som syns!" KÄFT, jag vet att det syns och jag vet hur det känns..!
Jag hatar min kropp just nu, mår riktigt dåligt när jag ser vad jag förvandlats till. Jag vet att jag kan enkelt göra något åt det men då måste de ha all fokus och just nu finns inte fokuset då det händer en jäkla massa runt om.
Jag mår illa, jag vill inte synas..!


Kom tillbaka till Norge igår och åkte iväg på ett zumbapass med Lady D! Svetten sprutade och rumpan dallrade! Glädje igen!
Efteråt körde vi ett styrkepass som hette duga sa magen!

Idag har jag stuat 11 ton lax på jobbet så idag kände jag inte för någon styrketräning, tog med mig min ögonsten och sprang ut i skogen istället och körde backintervaller! Så nu känner jag att jag är igång igen, men precis när man kommer upp från botten så ska man tillbaka till Sverige, tillbaka till fetmaten och ner i skiten!  och äta TÅRTA!? Födelsedagskalas. Och om man inte äter tror folk att man bantar eller svälter sig själv.. Suck! Nästa gång jag är ledig stannar jag i Norge och tränar rumpjävel av mig!


Förlåt för ett helt meningslöst inlägg men jag  var tvungen att spy ur mig lite galla!








Inspiration!

Förutom facebook (som jag är beroende av) är min favoritsyssla här på intranätet att läsa bloggar! Jag läser massor av träningsbloggar som ger mig inspiration och peppning. Halv fem i morse låg jag och sökte på fler, nu har jag så himla många att jag knappt hinner med! Topplistan!

Annamaria
Sofi
Desiré
Towa
Linn
Linda
Josefin
Annaa

Dessa är mina inspirationsfavoriter, snyggare tjejer får man ju leta efter!






morgon - godis - ångest - pw

Norska sjukvården är nästan lika dålig som den svenska. Igår sa dom att jag skulle ringa på förmiddagen idag, när jag väl ringde sa dom att jag skulle ringa efter 16 idag. Oattahäll!? Jag har ju skitont? Kan knappt köra bil.

Bokade ett Zumbapass i eftermiddag. Vräkte i mig massa godis igår. Tog resterna i morse. Ångesten stiger.

Så nu slänger jag i mig en supercap xtreme och drar med Fia och Bella ut på en rask skogspromenad!




MEN VADÅ INSPIRATION! AnnaMaria Lacatus på bild!

RSS 2.0