En aning frustrerad

Det tog verkligen emot att åka upp till sjukhuset idag. När jag visste vad som skulle hända. Jag visste att jag skulle ta av mig kläderna, jag visste att jag skulle ligga med benen i vädret och jag visste att det skulle va en medelålders gubbe som ska gräva i mig så jag skulle få ännu ondare! Som om inte bara sjukhuset i sig vore nog liksom? Ensam var jag också :( Så jag tillät mig själv ett "guiltfreepass" på rökningen idag. För jävlar anåda vad jag rökte på vägen upp. Och med rätta! Buhuhuu...

Iallafall kom dom fram till (eller såg på ultraljudet) att jag har en 5*3 cm stor cysta på äggstocken. Och den vill dom PUNKTERA OCH SUGA UT!? Näru! Inte så länge jag är vaken!
Så om 6-8 veckor så väntas en titthålsoperation.. Och P-staven fick jag inte ha kvar heller så den ska bort på fredag, så då ska det åkas upp igen och skära i armen. Ensam då oxå ja
Man får tydligen inte ha P-stav när man har haft cysta så man är tvungen att äta p-piller istället. Jag som är så slarvig, vi får väl se hur länge det dröjer tills jag är "på tjocken" höhö :P

Men jag stör mig bara. Jag som faktiskt har tränat så hårt nu i sommar och höst och nu ska jag inte få träna något gym på 8 veckor eller mer.. Jag blir så frustrerad när det alltid ska vara något i min kropp som ska krångla. Är det inte huvudet, så är det benhinnorna. Är det inte benhinnorna så är det magen, är det inte magen så är det handleden. Och så håller det på. Jag kan aldrig få vara helt smärtfri! Det gör mig så ledsen. Jag vill kunna åka till gymmet och lyfta så mina armar och ben skakar, jag vill känna mjölksyran.. Men istället får jag nöja mig med promenader och några tappra försök till joggning innan det stryper till i magen. Kanske lika bra att bara köra förbränning nu i 8 veckor och sen köra stenhårt med lyftningen så musklerna blir synliga. Bra idé Sigurdsson.


Intervalltur och läkarebesök

Inatt kunde jag verkligen inte sova så jag tog med mig extratäcket och min kudde och gick ut i soffan och mös till det med nya BODY-tidningen samt Fitnessmagazine. Läste även massa bloggar såklart! Hade inte haft tid till det på dagen så det fick jag ta igen inatt. Gud förbjude att jag glömde läsa på ett dygn! Haha:P
När klockan slog 03.00 och jag var fullproppad med inspiration för idag så gick jag in till E igen och la mig tätt tätt intill.
Värme, närhet, trygghet♥

Idag har jag äntligen fått tag på läkaren i Torsby så vid 15 har jag en tid för ytterligare en undersökning. Nervositeten börjar komma...
Så nu ska jag ge mig ut i spåret och springa! Lyckorus
Jag är så glad att jag har snappat upppå löpningen. Det är mycket tack vare Sofi skulle jag tro. Utan hennes blogg skulle man då inte bli så inspirerad!
Och det går ju bättre och bättre med konditionen tycker jag! Fattar dock inte hur Sofi lyckas springa 17 km på 80 minuter. Och hon ska vara rökare!? Bra jobbat iaf :)



Nej i med en ripped fuel x5 och full volym i örpluggarna! INTERVALLER, Kör bara kööör! :)


fullspäckat!

Åh idag har jag verkligen haft fullt upp. Lampaffären, jula, elgiganten m.m och en liten springtur hann jag med också! Dock hann jag inte ta mina ripped fuel innan så de vart lite segt. Och saken blev inte bättre av att vi beställde en varsin räkrulle och gick ner till Nicklas och hade tisdagsmys heller! Det blir en tre styck löprundor i morgon tror jag.. Ska även satsa på att få komma upp till sjukhuset så dom får konstatera vad det är för fel på mig. I morgon lovar jag också att det ska komma ett riktigt blogginlägg! Det blir ju inte vidare snyggt när jag skriver från mobilen.. Pju, låter som om det blir en fullspäckad dag i morgon med. Det är bara att gå upp med tuppen det :) nu ska det mysas ner sig i sängen med någon som får mig att känna mig älskad :) Puss på er mina nissar! Och förresten! Jag har bara rökt EN cigg idag :D

mysig dag

Jag har haft en väldigt mysig dag med skogspowerwalks, lite lungt lyftande i källaren och mys med syskonbarnen i soffan. Nu avslutas kvällen med en 40 minuters skogspromenad runt elljusbanan och sen mys i soffan till Wheeler Deelers Sverige. Ville bara säga de ;) ha en mysig kväll mina underbara!

Julklappshandling!

Åh jag älskar julklappshandling! Dock hatar jag att det flyter iväg en massa pengar men reaktionerna är värt det när man har kommit på något riktigt bra! Just nu har jag beställt en julklapp åt N. Jag vet att vi är ett avslutat kapitel men jag var tvungen! Kommer om ca två veckor :)
Har precis avklarat en timmes promenad i skogen och lite lyft av vikter så nu blir det protteshake och banan innan jag åker hem och lagar lite mat åt mannen :)

Underbarmorgon utan cigg!

Sådär ja, godmorgon på er:) Det blev ju en underbar morgon med massa sol, lite kylig men fin ändå :)

Befinner mig nu hos systeryster som har problem med bilen så jag ska agera chaufför här på förmiddagen. Och vilken himla tur för de har massa fria vikter här i källaren så det blev lite utfallsgång med skivstången på axlarna, rumpan får ju inte förfalla igen heller ;) Lite rygg kanske det blir också, de beror på när magen säger ifrån :(
Kan gladeligen berätta för er att jag har nog påbörjat min sluta röka-period nu! På lördagen rökte jag en halv ciggarett och igår en halv. Och vet ni vad? Jag mådde lika illa båda gångerna så det känns som om det inte kommer bli några större problem dehär. Känner lite sug nu men nu har jag ju inga med mig så det får gå. Jag är så stolt!
Jag har hört att det är väldigt svårt att sluta röka när man väl har gjort sig av med ciggen. Man ska alltså alltid ha ett paket med sig vart man än går så man vet att blir man sugen så ligger dom där. Det blir ingen panik liksom. Åh, jag är peppad :D
Så nu är det väl dags att påbörja konditionsträningen mer och mer då så man kanske kan ta sig en springtur snart utan att dö? ;)

Öj, förresten! På lördag fyller jag år! Hela 20 år Kan knappt förstå det, tyckte det var förra veckan jag och Fia hade 11årskalas tillsammans! Hade mer än gärna spenderat min födelsedag på fitnessfestivalen i Göteborg men jag tar mig inte dit med någon. Sen har jag ingen kompis som är lika intresserad som jag heller tror jag? Oj, jag måste nog skaffa mig mer vänner ;)

Jag har önskat mig en rockring med vikter. Jag har ju fått blodad tand på detdär med att rocka så det får jag nog av mina syskon! Sen har jag nog inte önskat mig något mer.. Mitt proteinpulverförråd är snart slut. Så det behövs fyllas på. Sen så vill jag nog ha presentkort på BetterBodies-kläder. Så är det någon som känner sig manad att ge mig detta så varsågod! haha! :P


Nepp, nu är det nog dags för dagens andra promenad! :) 
Ha en fin dag mina vänner♥
En skön bild på godingar ♣

tycker den är lite kul :)

"Nej jag hatar dig inte. Men om vi säger såhär; om du brann och jag hade en hink med vatten så skulle jag hellre dricka upp det än att hälla det på dig.. "

en helg med smärta, godis och mys

Nej, jag har inte glömt bort bloggen. Jag har bara varken haft lust eller tid. Och nu gör jag ett impulsinlägg från mobilen då jag inte kan sova. E och bellsan ligger på en varsin sida om mig och snusar och snarkar och jag är alldeles för mycket nattmänniska för att sova. Ont i kroppen har jag också. Fötterna, huvudet, magen och rumpan! Jag tycker faktiskt ruskigt synd om mig själv ibland :p Mja jag var ju upp till sjukhuset i onsdags med min mage och dom antar att jag har en cysta på äggstocken. Men jag väntar på ett samtal från dom så jag får komma dit och göra ultraljud och grejer så dom vet säkert. så nu är jag sjukskriven och ligger bara hemma och snosar hela dagarna :) Har dock världens ångest över att jag inte har tillgång till något gym på hela tiden nuoch jag har redan börjat gå upp i vikt efter helgen full med öl, godis och chips. Men i morgon är det måndag. Erik jobbar och jag har inget att göra om dagarna så de blir ripped fuel, powerwalks (i den takt de går) och proteinshaker dagarna långa :) Skriver nog ett riktigt inlägg i morgon men tills dess ska jag snossa:)

Akuten

Dagens göra:
promenad med Bellan
duscha
akuten

Mitt livs största skräck är här
.. Jag ska åka själv till akuten och lägga mig.
Jag ringde till vårdcentralen först men de sa att jag skulle åka direkt till akuten när jag förklarade mina problem.
 Sen vet hur länge jag blir kvar?
Det finns nog inget annat som jag hatar så mycket som sjukhus..  Usch, det ryser i hela kroppen.
Och jag har jagat upp mig och tror att dom ska säga cancer eller tumör eller något så jag får ligga kvar där i veckor..



Bild från igår. kl 11.30 och Bela hade inte gått upp än :)♥




Mumford and sons - Home

Jag har fått en ny kärlek ♥

I ran away in floods of shame
I'll never tell how close I came
As I cross the Holland road
You went left and I went right
As the moon hung proud and white
You would of loved it here tonight

Spin me round just to pin me down
On the cover of this strange bed
Spin me round just to pin me dowm

Roll out your questions keep them down
Let the water lead us home
And I was sorry for what I'd done

You were young I was not old
But our story was not told
But torn apart by greedy hands

Spin me round just to pin me down
On the cover of this strange bed
spin me round just to pin me down

Spin me round just to pin me down
I'll be gone by the nights end
Spin me round just to pin me down

But I'll be home in a little while
Lover I'll be home
And I'll be home in a little while
Lover I'll be home

And I'll be home in a little while
Lover I'll be home
And I'll be homw in a little while
Lover I'll be home



Bästa depp-medicinen

Hela dagen har varit deppig. Tårar av och till hela tiden och i morgon ska jag till sjukstugan:(

Tankar lite ny musik i telefonen och drar ut på en timmes jäkla powerwalk! Bikkja följer med coh jag får rensa skallen förhoppningsvis..

Är inte det bästa medicinen? Få dunka hur hög musik man vill en hel timme medans man knatar fram i mörkret?


Less smoke, more cardio

Jag har bestämt mig! Den cigarettlimpan jag köpte nu ska bli min absolut sista! Jag är trött på att hålla på att dö varje träningspass bara för man gör 10 armhävningar (?) Det är slut med det nu, så nu ska det trappas ner och sen sluta helt, lagomt tills limpan är slut!  Så, det var väl inte så svårt? :)

Och jag har sån lust att ta upp boxningen igen. Det är ju så himla bra träning som är skön och ger snygga resultat. Sen får man ju ut mycket av känslorna också. Haijaaa :)


Snygg eller hur? Det är något med mig och rosa. Har rosa på de flesta av mina träningsgrejer. Rosa detaljer på byxor, rosa vattenflaska, rosa träningslinnen och rosa sport BH. I December blir det förhoppningsvis nya träningsskor med rosa detaljer på också :)



Dagens inspirationsbild..


Kommer ni ihåg hennes egna teveserie? Den gick på sexan eller tv4+ för några år sedan, där hon drev sitt eget gym och hjälpte människor att komma i form! Otroligt peppande! Finns den att ladda ner tro?


Nu ska jag ut och röka :O :P

Stressad mage..

Det har vart en rätt go helg. Om jag får säga det själv. Det har blivit en hel del mys med trevligt sällskap tillsammans med god mat och musik! Fick dock några hjärteskärande besked som jag inte riktigt vet hur jag ska tolka eller veta vad det betyder för framtiden.. Lite förvirrad just nu vilket går ut över min mage. Som alltid. Den blir sur och förbannad och ger mig ett helvete i form av smärta för att ge igen för att jag stressar upp!

Jag är inte van att vara ensam. Jag har inte varit ensam på 5-6 år och det är nog det som är lite stressande.. Jag sätter mer press på mig själv och försöker göra allt för att verka mycket bättre än vad jag är, att jag klarar mig, att jag är glad och lycklig.. Vilket tar på krafterna och gör att jag prioriterar fel gällande mat, sömn träning osv.

Är hemma från jobbet ni i två dagar sen blir det sjukstugan på onsdag. Också själv! Jag som knappt klarar av att gå in på ett sjukhus för besök ska dit ensam och ligga där utlämnad när folk ska gräva i mig hårdhänt och elakt.. Jag hatar att vara själv! Jag är rädd :'(




jämt lite svullen mage...


När är det nog?

När är man nöjd med sig själv? När har man nått sitt mål inom alla olika områden? Finns det ens ett specifikt mål?

Jag kommer på mig själv flera gånger om dagen när jag går förbi spegeln. Jag stannar upp, drar upp tröjan och tittar på min mage i spegeln. Om jag är ens minsta missnöjd drar jag in och spänner magen, svankar med ryggen(?) När kommer jag sluta göra det? När kommer jag sluta känna skuld över att jag inte "hann" träna vissa dagar? När kommer jag sluta tänka hela tiden på hur jag äter och vad jag måste göra för att förbränna det? Kommer jag ens sluta me det?

Jag har misshandlat min kropp fram och tillbaka rätt länge genom att testa olika dieter, fasta osv.  När jag egentligen alltid har vetat att man bara rör sig mer än vad man stoppar i sig i antalet kalorier..

När är det nog? Jag trivs inte i min egen kropp än. Har aldrig gjort. Men jag gör det mer och mer. Dock bara när jag har tränat stenhårt i en vecka, när jag inte är sådär jätteövermätt, när jag inte har ätit något onyttigt som choklad, chips, potatisgratäng m.m. Jag har jättesvårt att visa mig i underkläder och bikini och grejer och jag vill bara att tiden ska hoppa fram tills jag känner mig bekväm i det.  Men jag hoppas att jag kommer göra det snart. Men jag undrar bara, när är det nog? När lugnar man ner sig? När är man nöjd?
 Kommer det ens något "nog"?


Choklad - ja de är den tiden

Åh, förlåt. Jag glömde ju uppdatera igår. Jag hade fullt upp med barnen. Men jag lever iaf! :) Jag fick på vinterdäcken i sista sekunden så jag kunde köra säkert hem!

Jag har sovit hos kära syster ännu en natt. Hon har ju opererat sig och behöver hjälp med barnen, så sen åker vi allihop till moster Lena och Lars och äter mat. Hur mysigt? :)

Ikväll blir det ännu en myskväll fast med mina andra "syskon", Fia och Emil. Vi ska se twilight 4 - break of dawn. Så himla efterlängtat! :)

Nu ska jag och Bella ut på promenad med minstingen. En lång och rask en! Jag och Ida for ner till konsum och köpte på oss massa choklad och julmust. Ja, det är den tiden i månaden!
Men gud vad jobbigt det är att powerwalka med vovve och vagn! Dock behövs det:P

Ha de fint mina vänner :)

En jäkla träningsdag!

Har en lite paus på jobbet nu i allt kaos. Hær i norge snøar det och ær hur jævla kallt som helst och inatt vid start 21,00 ska jag Emma Sigurdsson køra bil hem till Vålberg med sommardæck! Så om ni inte ser något blogginlægg hær något mer så vet ni vart jag ær. Vila i frid, jag och bilen. Amen.

Idag har det varit en jævla træningsdag. Startade dagen med en timmes rask promenad med Bellsefisen. Nær jag kom hem slængde jag i mig en tonfiskburk och en kopp grønt te och drog sen ivæg till gymmet till PTn. Jag bad igår om att få køra med mage, och jæklar vad jag fick køra mage idag. Har ont uppifrån brøsten ner till ljumskarna! Men åh, vad jag ælskar att køra rockringen! Nær jag inte kør med min trænare så kør jag sjælv. 10 minuter x 3! Det ær ju før underbart! :)

Væl hemma blev det høgljudda diskussioner om pengar, boende osv. Och jag som har så svårt att visa nær jag gråter tog Bella och begav mig ut innan det brast. 40 minuter power walk i en jækla takt, i ren ilska. Efter det behøvde jag en cigg och sen va ja lugn :) 

Jag vet att jag måste sluta røka. Jag vill verkligen men det ær ju så "skønt" att gøra det. Men idag ær det kallt, de tar emot som fan att dra på sig alla tjocka kläder och gå ut för dendär onödiga lilla pinnen. Men det är väl dags nu, är det inte det?





Minusgrader!

Huamej!
Det känns att vintern står runt hörnet! Det var -5 grader igår morse, -3 idag.. Det känns som om jag kommer få köra riktigt lugnt på mina fina sommardäck hem till Sverige i morgon kväll!
Stort tack till pappa som hjälper mig få på vinterskorna på torsdag! :) ♥



Det blev en riktigt skön promenad i skogen! Kylan biter men solen skiner. Det är en underbar dag här idag :)


Benen skakar och huvudet hänger.. Men vad gör de om hundra år?

Nyss hemkommen från den jävligaste Pt-timmen hittils tror ja, iaf enligt mina skakande ben.. Körde bara bål och ben idag, helt okej dock, eftersom det är det jag gillar mest och det jag behöver träna mer :)

Nu ska jag dra med Fia ut på en timmes powerwalk med mig och Bella innan det är dags att åka till jobbet.. Vila får man göra när man är död, hej och hå!





Dagens inspirationbild. Oj oj oj!

Pumpa rumpa

Jag och Fia drog iväg till gymmet ikväll efter jobbet. Det var längesen hon var med så jag tog tillfället i akt att köra slut på henne även denna gång. Tog praktiskt taget hela kroppen.
Bröst, mage, rygg, (bål) axlar, biceps, triceps, rompa och baksida/framsida lår..  
Stackarn hade svårt att shamponera in håret efteråt :) hihi, men det ska allt kännas! :)

Känns som om jag har kommit någon vart i min träning nu på slutet. Jag har mer synligare muskler i ryggen, fettet på övre magen har minskat, jag har blivit starkare i bål och rumpan har faktiskt fått sig ett litet lyft!  Alla jäkla utfall, benböj och upphop som ger resultat av den ständiga träningsvärken i underkroppen! Men åååååh, vad jag gillart!



Fann denna rumpa på google förut.. Jisses! Men det enda som är snyggt på den kroppen är faktiskt bara rumpan. Dock kompenserar nog den upp allt ;)

Gonatt på er ♥

Singel och bröst - uppdatering

Nu har jag äntligen fixat upp de så jag kan ha olika teckensnitt och dra
isär
texten =)

Åh, jag har så mycket att skriva i och med att jag inte varit inne här så seriöst på sista tiden! Jag har så mycket att berätta om vad som händer men jag kan ju inte ta allt i ett inlägg, får blir ett par stycken på rullande här :)


De största? Mja, jag är singel igen. Eller igen och igen, på riktigt denna gången. Och det var helt mitt eget val som jag är faktiskt glad att jag tog tag i för nu mår jag så mycket bättre. Jag kan fokusera på mig själv, jobbet, träning och voffen fullt ut vilket jag inte kunde förr. Ja, jag mår bra, men visst är det lite ensamt ibland. Ibland önskar jag att jag fick hoppa in i Bellsans kropp. Jag är nästan lite avis på henne för hur högt älskad hon är av alla, hur mycket kärlek och uppmärksamhet hon får. Hennes största bekymmer är väl när hon är kissnödig tänker jag. Det är obeskrivligt hur mycket kärlek man kan ge ett djur.  Hon är det bästa jag har och min allra bästaste vän! Jag är så glad att jag har henne, mammas hjärta♥







Sen så tränar jag, och tränar.. och tränar, och jobbar, och tränar.. Jag skulle hoppa in i duschen häromdagen och fick se att mina revben är större än mina bröst. Sprang ut i tvrummet till Hanna och visade
- Mmm, that's the price you'll have to pay...
Jag hade nog en känslosam dag just då men jag grät. Jädrar anåda vad jag grät! Började googla på bröstförstorning lite spontant.. Gjorde upp med mig själv att jag måste få göra det. Jag kan ju inte sluta träna för att jag ska kunna ha bröst? Bröst är det enda kvinnliga jag kommer att ha när jag har nått mitt mål med träningen... Och mus då givetvis..
Sen kom Fia hem, även hon la märke till mina små saker..
- Men herregud, vart är dina bröst? Vad har du gjort!? Det ser ut som sånnadär vi hade när vi var små på idrotten. Vad heter dom..? ÄRTPÅSAR!
Behöver jag ens säga att tårarna började spruta på nytt?

Så nu har jag bestämt mig, kosta va de kosta vill, jag ska ha en fyllig B eller C-kupa. Snart är jag nere i A. JAG SKA!



Typ som hon ??

Pump your bottom!

Åh, det var längesen jag var inne här. Jag har varit sjuk i två veckor, hosta, snuva och allmänt trött och sliten. Så jag har varken tränat eller haft någon bloggmotivation, men nu blir det ändring på de, för nu är jag igång igen :) Jag orkade inte träna för första gången på två veckor förrän i förrgår och igår tog jag upp träningen med min personliga tränare igen. Även idag. Jösses, det svider. Har även börjat med lite fler muskelgrupper nu och jag njuter, fullt ut! Det finns ingen bättre känsla när jag riktigt känner hur det stramar i musklerna! Det blir även en springtur med Bellfisen senare. Underbart att ha två lediga dagar och bara kunna ägna sig åt sig själv, träningen och Bellsan! Det är fortfarande något fel på blogg.se på denna datorn då de varken går att få isär texten, lägga upp bilder eller ha olika teckensnitt.. Tänkte göra ett sjujäkla inlägg nu men de gick då visst inte! Men ja ska fixa dehär ja, så småningom :) Undertiden får ni ha en underbar kväll. Jag ska ut och fira min bästa vän Fia som fyller 20 idag :)

RSS 2.0