Neeeed.. tooo. sleeeep...

Sexdagarsveckan är slut Bortsett från tidig extravakt i morgon bitti. Självklart försov jag mig i morse.. Åkte raka vägen till gymet men kroppen ville inte sammarbeta. Benhinnor och mage värkte så det blev bara lite träning av axlar och sidfläsk innan det begavs till Madde för lite marsipantårta! :)
 
Det har vart en väldigt fin och lättjobbad dagpåjobbet idag :)
 
 
 
Snoosen jobbar kvällen och Jag borde verkligen inte vara hemma ensam. Jag kan inte kontrollera mig utan bara vräker i mig.. Skulle jag skriva upp allt skulle ni ringa ambulans för magpumpning :S  Meeeeen, en promenix senare kändes det bättrre :)
 
Matlådor för morgondagen är fixat till snoosen. Pasta och köttfärssås. Är inte jag världens bästa så säg :) Nu ska det bara städas och duschas innan det blir natten. Helt utsliten. Behöver verkligen min sömn nu efter denna vecka
 
och katten får bli nattens sällskap :)
 

Jag kan sæga æntligen!

Æntligen har jag træffat en som ær mer æn villig att æta min lågkalorimat. Æntligen har jag træffat någon som vill gå promenader med mig, som faktiskt tar initiativ till det sjælv. Æntligen har jag træffat någon som har en ønskan om att æta och leva sundare! Som inte ær sugen på junkfood och godis 24/7

Jag ær glad, jag njuter av dagen, jag mår bra!


 
Jag betsæmde mig att testa Jenny Adolfssons dietpizza ikvæll. Gjord på fullkornstortilla!
(ej den på bilden) Lyxkænsla, kolhyderat/fettfattig och helt gudomlig!
Blev riktigt mætt på två små søta pizzor :)

Fullkornstortillabrød
passerade tomater/tomatsås
skinka el kyckling
stark tacosås/salsa
oregano och basilika
væsterbottenost!

Mumsades ikapp med en varsin Pepsi Max innan vi drog ut på en 1 och en halv timmes kvællpromenad i bra tempo!
 
Har jag hamnat rætt? :)♥
 
 

intervaller, hell yeah

trots enorm träningsvärk så drog jag mig iväg till gymmet. och tack gud för det. Känslan♥
Intervaller, jävlaranama!
 
 
Hemma vart det mozzarellafyllda älgfärsbiffar, klyftpotatis och sallad! Mys och glass i soffan efteråt. En helt enkelt bra dag:)

Måste till gymmet - å gå på toa

Mina farhågor besannades - träningsvärk of dooom! Det blev tom ingen promenad igår. Det blev dock tre timmar och  45 minuter övertid, hem och duscha, handla och äta. Sen vart det bestämt att vi skulle ta ner täckena, tända ljus hyra film på nätet och myyyyys away!♥  Kom i säng vid tre, efter 22,5 vakna timmar, sov dock ca 10 timmar :P
 
 
Idag är det fridag och det tror jag att jag behöver.. Ska försöka att inte röka idag, tror det är därför min mage sväller upp så, känns som att få ett slag i mellanhjärdet hela tiden, varje dag så jag ska testa och se om det är rökningen.. Jobbigt isf :(
 
 
Träning nalkas även idag. Får nog jobba ner den monsterfrukosten. En stor tallrik med yoghurt, keso, valnötter och banan, 5 skivor LCHF bröd, sen fick jag ju lov att äta upp Snoosens sista smörgås, ägg och bacon! Och två glas oboy på det. Ska bli skönt att komma till gymet sen. Och få gå på toa! :P
 
 
 
Men först ska det vilas i soffan till en Celsius! 

Hej hopp gummitorsdagsnopp!
 
 
 

Proteinpannkaka med funlightröra och bär

Nöjd med början av veckan. På min sexdagars tidiga vecka så har jag knepet att jag får INTE åka hem efter jobbet, utan direkt till gymet. Gjorde det igår, 30 minuter av intervaller och armar. Sen vart det hem och äta stekt fläsk med mjölkmackisar. Inte mitt ordinarie val men ibland får man faktiskt låta den andre bestämma oxå :)

Idag vart det 40 minuter av asjobbiga intervaller följt av PT time med Cecilie. En Cecilie som hade bestämt sig för att döda mig som straff för att jag inte vart där på länge.. Kändes nästan som om hon var arg på mig:P Men fick träna iaf (med råge-jag dog faktiskt lite!)
Följt av lite kvarlämnad kycklingwok för att sen ställa sig och och göra pannkaksmiddag till oss.. Vanliga hederliga pannkakor till Snoosen och Adam - proteinpannkakor med kvarg/funlight och bär till mig. ÅH vad gott! Himla längesen jag åt mina prottisar så de satt som en smäck i magen.. Dock kunde jag haft i liiiiite mer pulver så det blev mer smak men det blev så gott ändå! :)
Blev till en stor matlåda i morgon oxå, mumma!
 
 
6 dl mjölk
3 ägg
½ dl fullkornsmjöl
2 msk fiberhusk 
2 dl proteinpulver. Whey Complete Peach/mango
 
 
Nu ska här sussas till film och gos i förberedelse till jobbpass i morgon. Förväntar mig en sjuhelvetes träningsvärk så det kanske bara blir en promeix om benen håller? Åh det gör ont i kroppen bara jag tänker på att jag ska jobba i morgon!!
Meeeeen å andra sidan?

Sweet söndag

 
 
Älskar söndagar. Bakfull sådan dock. Fia kom förbi på ca en halv vinbox, de var ju tänkt att vi skulle skruva ihop de nya möblerna men vi ända upp i sängen med popcorn, chips, vin och öl.. 

Så idag är det en riktig kosedag, ska försöka ladda upp för en sexdagarstidig vecka! Phuuu

Svedala - fullt köör - kärlek

For till Sverige efter jobbet inatt, eller ja, somnade lite sött brevid snoosen i två timmar så man fick stå på gasen när man väl vaknade. MEn jag hann precis till frisören. :)

Jag och Zeldafisen har haft en heldag på stan, världens bästa unge att ha med sig på stan, nöjd med allt lixom. Lite klädesshopping och Ikeashopping, hälsa på Moster Lena innan det begav sig hemmåt..

 
Kan lixom inte förstå att folket på bolaget skrattade och log åt mig när jag trallade runt på bolaget med denna ;)
 
 
Världens bästa lillskit. Lite selfteraphy att ha en heldag med bara ett av barnen! Mosters hjärtan!♥
 
 
Väl hemma blev det en lååång kvällspromenad med endel minuter i telefon. Att ett enda litet otippat telefonsamtal med små fina, mjuka ord kan få en att gråta som ett barn och samtidigt le som ett. Jag älskar människorna jag har runt mig, man märker etterhvert vilka som är sanna och finns där. Otroligt taksam för att ni finns och för det ni gör! Rörd till tusen! ♥
 
Mys med barnen ikväll, i morgon bär det av till Norge igen. Klara ju inte hålla mig därifrån ;)

Lycka, glädje, lugn och ro!

Igår på kosedagen blev det iaf två korta men intensiva promenader. Alltid något?
Och inga räkor blev det heller utan hemmalagade hamburgare av älgkött med friscobröd! Oxå gott :D




 
Kom i säng sent igår men likaväl så står man upp i ottan och drar på en timmes spinning! Svetten spruuuutar och jag ääääälskar det. Dock sa magen ifrån idag men jag lyssnade inte, borde kanske har gjort det men eftersom instruktören sa åt oss under uppvärmningen att vi ska sätta målet för träningstimmen så fick jag göra det jag hade bestämt mig för. Järnet! Och järnet blev det. 
Nedsvettning pågår i samband med ris och kyckling! Nöjd med min morgon!







 
Jag låg och sökte på olika skolor i Norge igårkväll. Eftersom jag inte har några planer på att åka tilbaka till Sverige så vore det ju askul att läsa här. Så resten av förmiddagen ska bestå av mail och samtal om hur det går till att vara svensk och läsa i Norge. Om jag måste bli norsk medborgare osv.. Inte mig emot när jag har det så himla bra här :D
 
Känner kärlek, känner lycka, känner trygghet, känner glädje och ro! Huvudet mår bra, hjärtat mår bra och själen mår bra. Kroppen mår väl sisådär av och till men det får den gärna göra bara det andra mår bra! 
 

 
Ha en fortsatt fin onsdag! För mig vankas det kvällsjobb! :)

Gos och kos

Ledig idag oxå och likaså han, dagen har hittils spenderats med  gos och kos, god frukost med tända ljus och omelett och bacon till honom Youghurt/keso blåbär, banan, valnötter och solrosfrön till mig. Gos och kos fortsätter i soffan, ska försöka få med honom ut på en prommis sen. Skippade träningen idag för att vi skulle få vara lediga tillsammans, endel uppoffringar får man göra :
 
 
Sjuk träningsvärk i rumpa idag efter superset igår. Fick otroligt bra kontakt och det är typ bara rumpan som det värker i så då tog ju träningen där den ska! Utfall med tuuuuung vikt is the shiiit;)


Ikväll är det räkor och vitlöksbröd som gäller, då må man ju nästan ha en promenad i bakluckan :)
 
Ha en fin tisdag, folkens. Det ska jag :) ♥
 

Fin ledig morgon!

Äntligen en ledig dag! Skulle egentligen varit på spinning idag morse men det där jäkla bankkortet funkade ju inte inatt efter jobbet så jag har NOLL bempa. Istället har jag tillbringat morgonen med att dammsuga, tvätta, dammtorka, diska, städa toaletter, vädra sängkläder osv osv. Världens bästa hemmafru :) Kan ju räknas som lite morgoncardio det oxå! :)
Jag ska försöka söka igenom huset efter lösa pengar så jag kan åka och tanka och senare till gymet.. Måste till gymmet. Behöver till gymmet. Vill till gymmet. M.Å.S.T.E helt enkelt till GYMMET!
 
Det blev en timmes spinning i går morse oxå, följt av lite mage och rumpa. Och min älskade proteinsmoothie med kvarg, bär och proteinet från fitnessguru med smak av vit choklad/jordgubb. Im in Heaven!
 
 
Nej opp opp och iväääääg:)
 




 


Motivation såhär mitt i nattent

Jaaaa men då är det träning i morgon da!
 

glass, choklad och alaskan pollock

Efter en äckligt lång dag (kändes så trotts bara 8 timmar) kommer jag hem till mat på bordet.. Pølsetaco med färsk sallad! Himla mys och jäkla gott! Som jag åt! Nachochips, kryddkorv, salsasås och massa ost - skjuts in i ugnen, serveras med rømme! JAOM! Lite oväntad lyx sådär i vardagen!
 
Efter det vart den nån timmes mys i soffan innan han skulle på nattjobb. Så blev man ensam igen i soffan. Fattar inte vad det är med mig men så fort jag blir ensam och ligger i soffan så får jag ett sånt ofantligt sug efter nått att äta på. Blev både glass och choklad, vilket resulterade i utsprängd mage och en jäkla ilska över karaktär. Så jag drog på mig pannband och vinterlöparbyxorna (ja så kallt är det) och drog ut i natten. Det var först meningen med bara en halvtimme mest för att få fart på magen men luften är ju så underbart sval och skön så det blev en dryg timme i ett jäkla tempo!  Jag älskar hösten, så jäkla go luft och så himla mysigt när mörkret kryper på och man får krypa upp i soffan med filten framför teven!:)
 
 

 
Bild från jobbet i morse, vackert!

Nä, klockan börjar närma sig två.. Dags att dunka huvudet i kudden kanske.. Upp i morgon på träning (tänk om ja kunde ha sånt träningsbehov när jag inte har ätit massa skit, vilka resultat!) Och sen ska det lagas mat för dagen. Och eftersom jag äter  själv i morgon så ska det nog lagas massa alaskan pollock och broccoli, gissar på att husfar inte är så värst förtjust i det valet av mat :P 

Gravid och förbannat jävla skitbra

Jag som låg i sängen och planerade allt i sängen igår, träningspass och frukost - går upp kvart i sex för att åka till gymmet. När jag väl kommer dit så slår det mig att det är ju för fan lördag och då öppnar dom ju inte förrän 9! Jäklar i min låda vad sur jag blev. Så sur att jag sket fullständigt i att ens gå ut på promenad utan istället äta frukosten, ta en snabbdusch, slå på en film och lägga mig i sängen och vänta på snoosen som kom hem. 

Han väl snoosa ca en timme innan det var min tur att dra iväg på jobb. Dryg dag, noll energi och magen jävlas så förbannat. Gasbildning deluxe och det är värre än någonsin! Som om någon gått in i magen, lagt sig och dött :S
Igår var det två st som helt seriöst frågade om jag var på "tjocken". (haha, ni trodde att jag var gravid på riktigt va??:P)
- Nää, det är bara gas, hör här! *klonk* låter det när jag slår på magen..



 
Det är ju pga magsårsmedicinen och jag längtar faktiskt tills den är slut så man kan vara normal igen. 
 
Utom det mår jag förbannat jäkla skitbra om dagen! Är en glad och lycklig tjej nu, vilket jag inte vart på ganska länge, Men saker har förändrats och jag njuter av dagen. Mina egna dagar av lugn och ro. Inget tjat, inget gnat, ingen skit att varken ge eller ta. Bara slappna av och göra det jag själv vill. Balans i livet kallas de nog!♥
 



Ja fast nä

Jobbat kvällen, snoosen jobbar natt. Tycker inte om att sova själv, det känns så ensamt att ligga helt själv i sängen. Hellre vill jag ligga i ett par varma, gosiga armar och bli snossad i nacken..
 
 
 
Å andra sidan är det faktiskt väldigt skönt att duscha, ta med sig datorn (och aningen lite choklad, suck) sätta på en gammal klassiker till film och låta katten lägga sig till rätta i knät. Planera och ställa klockan för morgondagens kost och träning innan jobbet, lagom tills han kommer hem. Känner mig som en såndär Hollywoodfru - när han kommer hem från jobbet är jag nyduschad, nysminkad och fräsch :P 
 
 
I morgon ska det alltså upp i ottan och träna igen. Men bara ett pass denna gången då jag jobbar klockan 10 i morgon. När jag kom till gymmet för andra gången idag sa receptionisten "gå hem, du var här för 3 timmar sen! Vart får du energin ifrån" 
 

 
Så är det när man har dålig karaktär:P
Åsså lite motivation på de! Underbara Michaela! :D

 
 
 
Natten på er folkens! 

STOLT!

Klockan är 11 och jag har hunnit med två träningspass! Gick helt okej att gå upp kvart i sex i morse, ta en tekopp och en HEAT och dra iväg.. Väl där, sittandes segt trampande på cykeln (känner av benträning efter igår) kom känslan över mig. VAD FAN HÅLLER JAG PÅ MED?! jag skulle kunna sova till 14 om jag så hade velat men istället sover jag endast tre timmar för att dra iväg och trampa på cykel som gör så röven lider?
Men å andra sidan, HEAT låg i magen och jag var ju redan där så varför inte träna da? 
 
Dock var instruktören otroligt tråkig så det blev inget höjdarpass direkt.. Men svetten lackade ju så något måste jag ha åstadkommit :)
 
 
Hem, snabbdusch, slänga i en tvätt och tog en välbehövlig och underbart god  frukost med smoothie utblandad med fruktmüsli. Och så vart det en och en halv timmes mys och kos till en film i sängen innan det var dags igen.. Siw-Helen, vilken jäkla powerbrud till instruktör! Sån jäkla energi och kraft man får på hennes pass. Det vita linnet är genomskinligt och en sliten och lycklig Emma sitter och äter dagens andra mål! 
 


Hänga tvätt, duscha och krypa ner i sängen och sova innan det är dags för jobbet. Ja, jag kommer nog vara ganska nöjd med min produktiva dag när jag väl kommer i säng inatt - troligtvis zombietrött! Men vad stolt jag är sånnahär dagar! Och nu försvann regnmolnen och solen tittar fram, kan inte bli så mycket bättre nu!
 
 


Ha en bra dag hörrni folket!

Panik och dåligt samvete!

Eftersom snoosens mammas kiosk lades ner så fick han omkring all choklad som blev över. Kul att öppna kylskåpet??. Och jag har dålig karaktär!!!
 
 
Fan vad trött jag blir! Tänkte att idag skulle bli nya livet. Går upp i ottan när han kommer hem, slänger i mig en Celsius, en Heat och en liten smoothie för att sen dra på 40 minuters Zumba, 40 minuters löpband och 40 minuters styrka. Väl hemma blev det sallad, couscous och  viltkött. (bra matdag, tänker jag) Tänkte ta en vilostund i form av filim och gos i sängen i ett par stora, trygga armar. Vad gör vi då? Smäller i oss massa choklad såklart! Usch, vad trött jag är på min dåliga karaktär. 
 

Fick så dåligt samvete Så när han drog på jobb, drog jag iväg till Madelene så vi drog ut på en dryg ttimmes snabb promenad och fick prata igenom livet lite.. Har även bokat två spinningpass i morgon. 06.35 och 10.00.Oxå 8 timmars jobb efter det, tror någon kommer att somna gott på fredagkväll :)
Kanske dags att sova när klockan närmar sig halv två?? 


Efter första spinningen är det nyttigbröd och smoothie på kvarg, bär och prottepulver som gäller. Efter andra spinningen är det dagens lunch, på jobbet är det lax och sallad. Får se om jag lyckas hålla mig från chokladen! :P 

 

Nytt träningssug!

Oj vad motivationen har sviktat senaste veckan ? Eller sviktat, jag har knappt tänkt på träningen alls faktiskt. Bara druckit vin, myst och sett på film. Det kanske behövdes? 

Fettprocenten håller inte med, och den har fått mig att börja få dåligt samvete över min kropp igen. Så nu när gubben jobbar natt har jag stått och bakat nyttigbrödet, gjort i ordning en frukostsmoothie och en efter-träningssmoothie tills i morgon. Har även läst alla de typ 15 fitnessbloggarna jag följer, proppat mig full med inspiration och ska ut och knata i en timme eller något sådant..! 

Egentligen borde jag väl packa upp mer grejer. Ja, fast nä. Jag är ju ledig i morgon med. Han kommer hem vid 8, väcker mig, jag drar och tränar, han sovedr till 15. Oc tills dess ska jag träna. Och träna och laga mat och träna och gosa och äta och träna! :D 
 

 
Men nu är de natt-pw som gäller!

Puss/bramåendetjej :)

Söndag - soffdag och bakiskoos

Firmafest igår.. Kunde vart mindre klappkanon så man slapp ha så ont i kroppen idag, men trevligt hade jag :) Vi åkte hem tidigt men jag somnade väl inte förrän 7 i morse pga urinvägsinfektion och karlns snarkande! Fick sova i iaf två och en halv timme innan han väckte mig igen.. 

Idag har det alltså druckits vatten, massor av vatten framför teven i hopp om att kunna dö en smula. Varför utsätter man sig för detta när det är så jäkla jobbigt dagen efter??
Jösses, drog ihop en potatisgratäng och lite älgfärsbiffar som bakismat/födelsedagsmiddag till Adam så det har då inte gått någon nöd på oss idag inte! Inte på katten heller, han koser sig mest han :) 
 

mys å koos

Kooooser meg skikkelig!:) magen är bättre och jag har tre dagars ledigt. Th änk vad lite omställningar I livet kan göra! Singel och nytt boende:) har bara inte tid till att uppdatera här, flyttar kanske nästa vecka redan då blire nog bättre inlägg här:)

men jag lever så länge, till fullo oxå:)

Besviken, bluff fyfan

Vilken skön känsla det är att ha gjort något man dragit ut på ooch sen inse att man skulle gjort för längesen! Besviken av massa bluff, inte konstigt att man aldrig kan lära sig att lita på någon!  
Därför blir det vinkväll med Min älskade Fia ikväll igen. Fyfasen vilka vinkärringer vi är! Men det är så himla mysigt att sitta och lyssna på musik, ta några cigg och sitta och smutta!

1a oktober flyttar jag äntligen! 
"jaha, hur känns det att ha dumpat två stycken på mindre än två dagar?" var Fias kommentar! 
Lite tråkigt men så himla bra det kommer bli! Och så småningom skaffar vi något eget, hon och jag! ♥
 
 

Nu ska det sällskapas! I morgon är det tidigt jobb som gäller.. Promenad till jobbet är givet! 
 


Glad tjej har magsår :)

Oooops, inte igår man skrev här? Äh men jag hart vart upptagen.. Med att må bättre! =)
 
På fredagen chokerade jag folk med mitt glada humör.. Jag som var så himlans grinig, gick runt och hälsade uppmuntrande, log åt folk och kramades i massor! Vet inte riktigt varför folk har kramat mig? Men iaf så har dom blivit helt ställda.. "ok, vad är det nu? Varför är du glad?? Vem ligger du med nu?" Jag har vart superduperglad denna helgen! Kan inte riktigt sätta fingret på varför! Men jag klagar då verkligen inte.. 

Natt till lördag kunde jag dock inte sova så jag åkte till jobbet vid tvåtiden och la mig på soffan där med de som jobbar natt - somnade direkt. Det kommer bli jobbigt att vänja sig vid att sova själv alltså! 
Men dedär tar ju ut sin rätt. Jag menar två st Celsius á 200 mg koffein på mindre än fyra timmar, cigg och ingen mat? - Magont till bristningsgränsen - svimmade igen.! Tvingades till sjukhuset där de fick undersöka mig.. Ja, Sigurdsson var helt ensam hos doktorn med massa nålar och klämmande! Det var inte långt till tårarna kan jag säga! Det konstaterades iaf att jag har magsår som jag nu medicineras mot. Jag betalade 500:- för att få veta att jag röker för mycket, för mycket koffein, tänker för mycket, sover för lite stressar för mycket och äter för lite (ingen mer PF) Som om jag inte visste detdär redan..! Men men, ska cuta ut lite såntdär, äter mycket yoghurt, ska försöka sova mer, stressa ner, fixa med mitt sociala liv så jag slipper tänka så mycket dagarna i ändå, minska på Celsiusen och SIST minska på rökningen.. Eller om jag ens fixar deet? Men de andra iallafal...
Igår låg jag i sängen i 12 timmar och bara myste och såg på flim.. Inte likt mig men det behövdes nog!
 
Nä nu ska det ut på promenix innan Emil kommer..
 
Har fått en ny kompis. Han heter Knut

RSS 2.0